Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna

Mój chłopak został aresztowany

Polecane posty

Gość Justyna

Witam , szukam osób w podobnej sytuacji w jakiej ja się znalazłam, wiem ze taki temat mógł już poruszany na tej stronie ale jeśli nawet są to stare wątki sprzed kilku lat. W moim przypadku sprawa wyglada następująco 3 tygodnie zatrzymali mojego mężczyznę , człowieka z którym jestem od półtorej roku a od roku wspólnie mieszkamy. Został zatrzymany za granica kontaktu nie mam z nim żadnego jedynie kilka zdań które przekazał mi adwokat. Boje się naszej przyszłości , co będzie jak wyjdzie ? Czy będzie chciał żebym trwała przy nim? Czy wiezienie go zmieni? Dodam ze wyrok będzie około 3 - 4 lat z tego po roku będziemy się starac o areszt domowy , jest on łatwiejszy do zdobycia niż w Polsce . Mój ukochany wcześniej tez nie był karany wiec liczy na delikatniejsze potraktowanie. Proszę o komentarze od osób którym zdarzyły się podobne sytuacje bądź dalej w takich są ☺️

Gość A za co odbywa karę

A za co odbywa karę

Gość Justyna

Przemyt narkotyków , wiem ze zrobił to dla nas na lepszy start , nie pochwalam tego co zrobił ale tez nie zamierzam go z tego powodu skreślać jednak towarzystwo w jakim człowiek się obraca wpływa na charakter i sposób myślenia 

Gość A za co odbywa karę

może być nieciekawie trzy 4 lata to tak długo że pewnie Znajdziesz sobie kogoś czy masz z nim i dziecko

Gość Justyna
8 minut temu, Gość A za co odbywa karę napisał:

A za co odbywa karę

3 minuty temu, Gość A za co odbywa karę napisał:

może być nieciekawie trzy 4 lata to tak długo że pewnie Znajdziesz sobie kogoś czy masz z nim i dziecko

Liczę jednak na ta opcje z wyrokiem około 1,5 roku i resztę na areszcie domowym. Na jego plus działa to ze nigdy nie był karany i ma dwóch dobrych adwokatów co głównie takimi sprawami się zajmują. Dodatkowy plus ze w tym kraju w którym się znajduje będę mieć 6 widzeń w miesiącu. Nie zostawię go, bo po pierwsze bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego a po drugie wiem ze robił to dla nas 

Gość Justyna
8 minut temu, Gość A za co odbywa karę napisał:

A za co odbywa karę

3 minuty temu, Gość A za co odbywa karę napisał:

Liczę jednak na ta opcje z wyrokiem około 1,5 roku i resztę na areszcie domowym. Na jego plus działa to ze nigdy nie był karany i ma dwóch dobrych adwokatów co głównie takimi sprawami się zajmują. Dodatkowy plus ze w tym kraju w którym się znajduje będę mieć 6 widzeń w miesiącu. Nie zostawię go, bo po pierwsze bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego a po drugie wiem ze robił to dla nas 

Gość Gosc

Patologia czym się chwalisz?

Gość Justyna
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Patologia czym się chwalisz?

Nie rozumiem nie miłego komantarza z Pana/ Pani strony ☺️ Wydaje mi się ze w poście nikogo nie obraziłam a jeśli post nie jest dla Pani/ Pana odpowiedni proszę go zwyczajnie ominąć. Nie rozumiem takich osób napisałam wyraźnie szukam osób w podobnej sytuacji ☺️