Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trap

Kobiety po 30stce interesuje miłość

Polecane posty

Gość trap

a faceci wtedy mają naprawde na to już wywalone i chcą mieć tylko spokój

Gość Kobieta

Jeśli facet  w wieku 30+ chce miec juz tylko spokój to jest to trup a nie mężczyzna. Po co komu taki? Bez pasji do życia, bez ambicji, bez emocji, bez uczuć. No 🧟‍♂️ 

Gość gosc

nie zauwazylam

faceci po 30 biora sluby a 20 letnie prawilne debi.le bija piane na kafe i wala gruche

Gość taka prawda

facet po 30tce nie wierzy już w miłość, kobieta po 30tce też nie, w tym wieku każdy kalkuluje i szuka najbardziej korzystnego wariantu dla siebie

kobiecie w tym wieku zegar już mocno bije i uroda się sypie toteż jest zdesperowana by kogoś znaleźć na stałe i się ustabilizować zanim będzie za późno, desperacja bab odpycha mężczyzn, facet nie ma takiego ciśnienia bo wie że w tym wieku jest dużo bardziej atrakcyjny niż był jako dwudziestolatek, kobieta na odwrót zaczyna do niej docierać że najlepsze lata ma już za sobą

Gość gość

No chyba nie.

Gość macio

prawda tylko mało kto się przyznaje

Gość trupem
40 minut temu, Gość taka prawda napisał:

facet po 30tce nie wierzy już w miłość, kobieta po 30tce też nie, w tym wieku każdy kalkuluje i szuka najbardziej korzystnego wariantu dla siebie

kobiecie w tym wieku zegar już mocno bije i uroda się sypie toteż jest zdesperowana by kogoś znaleźć na stałe i się ustabilizować zanim będzie za późno, desperacja bab odpycha mężczyzn, facet nie ma takiego ciśnienia bo wie że w tym wieku jest dużo bardziej atrakcyjny niż był jako dwudziestolatek, kobieta na odwrót zaczyna do niej docierać że najlepsze lata ma już za sobą

szczególnie kobiety kalkulują "opłacalność", dlatego żadnej miłości nie znajdują, może 1 na 100 się trafi miłość przez przypadek jako bonus, reszta niestety w związkach bez miłości

15 minut temu, Gość taka prawda napisał:

Wow!! W ciekawym towarzystwie się obracasz 😎

Strach pomyśleć co będzie, jak ludzie zaczną faktycznie tylko kalkulowac. Zawsze od zwierząt odroznialo nas to, że potrafiliśmy wykazywać uczucia wyższe(czytaj: rasę ludzką). Jakaś ewolucja wsteczne nam grozi, czy co?

Facet po 30 jest bardziej atrakcyjny hm... następna niejasność. Nie każdy przystojnieje z wiekiem 😎 Jeżeli zaś poruszamy się twoim tokiem rozumowania - kalkulacją, Uuu to Panowie wypadają jeszcze gorzej 😎 dużo znasz 30 parolatkow milionerów? Osobiście rzecz jasna 😎 oj słabo, słabo...

Co do kobietek: Kobiety 30 paroletnie są zdecydowanie w lepszej pozycji społecznej niż ich matki, babki i... można tak wymieniać i wymieniać, na pewno ogromna rolę ma fakt, że nie założyły rodziny wcześniej (oczywiście są takie, które i założyły rodzinę i mają się całkiem dobrze na płaszczyźnie zawodowej - tu chodzi o wrodzoną organizację pań) są więc stabilne finansowo i emocjonalnie. O urodę dba każda, kosmetyki coraz lepsze i w nawyk nam weszły, kosmetyczki, fryzjerzy - rozejrzyjcie się dookoła, na każdym rogu są- gdyby nie było popytu na ich usługi nie byłoby tyle zakładów. Przeciętna kobieta potrafi doskonale funkcjonować: utrzyma się sama, gdy zapragnie seksu ma szeroki wachlarz możliwości 😎 i nie oszukujmy się kobiecie jest zdecydowanie prościej pod tym względem niż mężczyźnie 😎 nawet jeżeli ma chęć na dziecko - istnieje coś takiego jak bank spermy (mam nadzieję że słyszeliście o czymś takim panowie)

Zamiast więc rozprawiać o tym, że jest brak uczuć wyższych, że miłość przeszła do lamusa, zastanówcie się trochę... To Wam tak na prawdę powinno zależeć by tak nie było, bo jakby co to MY sobie damy radę, a mężczyzna awansuje tylko do roli zaspokajania potrzeb kobiecych no i ewentualnie jako dawca spermy. 

Gość kolejne klamstwa i brednie
2 godziny temu, Gość taka prawda napisał:

chyba ty, jesli nie potrafisz kochac to jestes wybrakowany

jestem kobieta i potrafie kochac
problem w tkwi w facetach, ze nie chca byc kochani, odtracaja kobiety, ktore ich kochaja na rzecz lasek, ktore moga tylko wydymac, a potem wszystkim wmawiaja, ze kobiety nie kochaja

dobrego wariantu dla siebie to chyba ty szukasz

ja bym chcial byc z meczyzna, ktorego pokochalam, a on mnie nie chce, bo nie spelniam jego wymagan.

taka jest prawda

Gość urst
1 godzinę temu, Gość kolejne klamstwa i brednie napisał:

chyba ty, jesli nie potrafisz kochac to jestes wybrakowany

jestem kobieta i potrafie kochac
problem w tkwi w facetach, ze nie chca byc kochani, odtracaja kobiety, ktore ich kochaja na rzecz lasek, ktore moga tylko wydymac, a potem wszystkim wmawiaja, ze kobiety nie kochaja

dobrego wariantu dla siebie to chyba ty szukasz

ja bym chcial byc z meczyzna, ktorego pokochalam, a on mnie nie chce, bo nie spelniam jego wymagan.

taka jest prawda

Ja jestem mężczyzną i potrafię kochać. To wy nie chcecie być kochane, bo odtrącacie mężczyzn, którzy was kochają i którym na was zależy.

4 minuty temu, Gość urst napisał:

Ja jestem mężczyzną i potrafię kochać. To wy nie chcecie być kochane, bo odtrącacie mężczyzn, którzy was kochają i którym na was zależy.

Bo w tym cały jest ambaras, aby dwoje chciało na raz 🙂

Gość puki co
9 godzin temu, Gość urst napisał:

taaa....potrafisz tylko pakować tego swojego kindybała w każdą możliwą dziurke

Gość urst
1 godzinę temu, Gość puki co napisał:

taaa....potrafisz tylko pakować tego swojego kindybała w każdą możliwą dziurke

Nie. W ogóle nie zależy mi na seksie, najważniejsze jest uczucie.