Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malinqa

Ocencie jego zachowanie.

Polecane posty

Go艣膰 malinqa

Dziekuje uprzejmie聽馃尭

Poznalam chlopaka. Ciezko mi wyczuc jego intencje, mam wrazenie ze nie jest soba.Od poczatku znajomosci ktora zainicjowal on, glownie ja prowadzilam rozmowy. On mi we wszystkim przytakuje,zaspokaja moje potrzeby, jak chce seksu to mam seks,jak chce zwiazku to proponowal zwiazek a nawet malzenstwo, jak powiedzialam ze wcale nie chce to on nagle tez.Jak ja jestem nim zainteresowana w sensie uczuciowym to on mna tez, jak nie-to on niby tez nie. 聽Ogolnie jest jak lustro : podlapuje moje slowa, slang itp, gdy powiedzialam ze lubie u chlopakow jakis konkretny wyglad to on zaczal sie tak stylizowac,moje poglady staly sie jego pogladami.聽

Ale.... w rozmowie to glownie ja zadaje pytania, wychodze z inicjatywa wszystkiego a jak on wychodzi to tylko wtedy gdy jest pewny z innych zrodel ze tego chce;

On nie dopytuje o mnie, moje zycie itd, ja jestem gadula wiec sama mowie,ale mam takie wrazenie jakbym jednak go nie obchodzila...bo zakochany facet drazy, nie urywa rozmowy tylko na ile wymysla tematy itp..tak mialam z bylymi i wiem ze gdy ktos mi sie podoba to mam tak samo.

Nie wiem czy ciagnac ta znajomosc? Co sadzicie? Kim ja dla niego jestem? jego nie zapytam bo zapewne nie odpowie mi szczerze.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc

Hmmmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobiety:)

To powiedz mu, 偶e chcesz pozna膰 Jego, to co naprawd臋 siedzi w jego sercu i g艂owie... 馃檪 Co go naprawd臋 uszcz臋艣liwi膰 i motywuje w 偶yciu... Co robi jak ma lenia i nic mu si臋 nie chce... Jakie ma plany i marzenia...i czy mo偶e jeste艣 jak膮艣 ich cz膮steczk膮...?

To tak na pocz膮tek? 呕ak艂adam, 偶e dobry...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinqa

obszerna i pomocna odpowiedz, dziekuje! 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gomesz81
5 minut temu, Go艣膰 malinqa napisa艂:

Dziekuje uprzejmie聽馃尭

Poznalam chlopaka. Ciezko mi wyczuc jego intencje, mam wrazenie ze nie jest soba.Od poczatku znajomosci ktora zainicjowal on, glownie ja prowadzilam rozmowy. On mi we wszystkim przytakuje,zaspokaja moje potrzeby, jak chce seksu to mam seks,jak chce zwiazku to proponowal zwiazek a nawet malzenstwo, jak powiedzialam ze wcale nie chce to on nagle tez.Jak ja jestem nim zainteresowana w sensie uczuciowym to on mna tez, jak nie-to on niby tez nie. 聽Ogolnie jest jak lustro : podlapuje moje slowa, slang itp, gdy powiedzialam ze lubie u chlopakow jakis konkretny wyglad to on zaczal sie tak stylizowac,moje poglady staly sie jego pogladami.聽

Ale.... w rozmowie to glownie ja zadaje pytania, wychodze z inicjatywa wszystkiego a jak on wychodzi to tylko wtedy gdy jest pewny z innych zrodel ze tego chce;

On nie dopytuje o mnie, moje zycie itd, ja jestem gadula wiec sama mowie,ale mam takie wrazenie jakbym jednak go nie obchodzila...bo zakochany facet drazy, nie urywa rozmowy tylko na ile wymysla tematy itp..tak mialam z bylymi i wiem ze gdy ktos mi sie podoba to mam tak samo.

Nie wiem czy ciagnac ta znajomosc? Co sadzicie? Kim ja dla niego jestem? jego nie zapytam bo zapewne nie odpowie mi szczerze.

Nasuwa sie tylko jeden tekst-nie znam cie,nie wiem kim jestes.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciowka

znowu ty? Ile jeszcze tematow zalozysz?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinqa

Nie wiem,potrzebuje jak najwiecej opinii.Nie jestem alfa i omega 馃槢聽dopiero ucze sie ludzi,zycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Hmm na d艂u偶sz膮 met臋 zam臋czysz si臋 przy nim. A jak zamilkniesz i nie b臋dziesz gada膰, proponowa膰 i podsuwa膰 rozwi膮za艅 to co b臋dzie?

Albo traktuje cie letnio, albo si臋 naczyta艂 poradnik贸w (to lustro) albo nie ma osobowo艣膰i.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciowka

on juz sie 4 msc nie odzywa, a ta dalej rozkminia. On ma cie gleboko w doopie i tyle. Po co tracisz na niego czas???

Udost臋pnij ten post