Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinqa

Ocencie jego zachowanie.

Polecane posty

Gość malinqa

Dziekuje uprzejmie 🌸

Poznalam chlopaka. Ciezko mi wyczuc jego intencje, mam wrazenie ze nie jest soba.Od poczatku znajomosci ktora zainicjowal on, glownie ja prowadzilam rozmowy. On mi we wszystkim przytakuje,zaspokaja moje potrzeby, jak chce seksu to mam seks,jak chce zwiazku to proponowal zwiazek a nawet malzenstwo, jak powiedzialam ze wcale nie chce to on nagle tez.Jak ja jestem nim zainteresowana w sensie uczuciowym to on mna tez, jak nie-to on niby tez nie.  Ogolnie jest jak lustro : podlapuje moje slowa, slang itp, gdy powiedzialam ze lubie u chlopakow jakis konkretny wyglad to on zaczal sie tak stylizowac,moje poglady staly sie jego pogladami. 

Ale.... w rozmowie to glownie ja zadaje pytania, wychodze z inicjatywa wszystkiego a jak on wychodzi to tylko wtedy gdy jest pewny z innych zrodel ze tego chce;

On nie dopytuje o mnie, moje zycie itd, ja jestem gadula wiec sama mowie,ale mam takie wrazenie jakbym jednak go nie obchodzila...bo zakochany facet drazy, nie urywa rozmowy tylko na ile wymysla tematy itp..tak mialam z bylymi i wiem ze gdy ktos mi sie podoba to mam tak samo.

Nie wiem czy ciagnac ta znajomosc? Co sadzicie? Kim ja dla niego jestem? jego nie zapytam bo zapewne nie odpowie mi szczerze.

Gość Gosc

Hmmmm

Gość Kobiety:)

To powiedz mu, że chcesz poznać Jego, to co naprawdę siedzi w jego sercu i głowie... 🙂 Co go naprawdę uszczęśliwić i motywuje w życiu... Co robi jak ma lenia i nic mu się nie chce... Jakie ma plany i marzenia...i czy może jesteś jakąś ich cząsteczką...?

To tak na początek? Żakładam, że dobry...:)

Gość malinqa

obszerna i pomocna odpowiedz, dziekuje! 🙂

Gość Gomesz81
5 minut temu, Gość malinqa napisał:

Dziekuje uprzejmie 🌸

Poznalam chlopaka. Ciezko mi wyczuc jego intencje, mam wrazenie ze nie jest soba.Od poczatku znajomosci ktora zainicjowal on, glownie ja prowadzilam rozmowy. On mi we wszystkim przytakuje,zaspokaja moje potrzeby, jak chce seksu to mam seks,jak chce zwiazku to proponowal zwiazek a nawet malzenstwo, jak powiedzialam ze wcale nie chce to on nagle tez.Jak ja jestem nim zainteresowana w sensie uczuciowym to on mna tez, jak nie-to on niby tez nie.  Ogolnie jest jak lustro : podlapuje moje slowa, slang itp, gdy powiedzialam ze lubie u chlopakow jakis konkretny wyglad to on zaczal sie tak stylizowac,moje poglady staly sie jego pogladami. 

Ale.... w rozmowie to glownie ja zadaje pytania, wychodze z inicjatywa wszystkiego a jak on wychodzi to tylko wtedy gdy jest pewny z innych zrodel ze tego chce;

On nie dopytuje o mnie, moje zycie itd, ja jestem gadula wiec sama mowie,ale mam takie wrazenie jakbym jednak go nie obchodzila...bo zakochany facet drazy, nie urywa rozmowy tylko na ile wymysla tematy itp..tak mialam z bylymi i wiem ze gdy ktos mi sie podoba to mam tak samo.

Nie wiem czy ciagnac ta znajomosc? Co sadzicie? Kim ja dla niego jestem? jego nie zapytam bo zapewne nie odpowie mi szczerze.

Nasuwa sie tylko jeden tekst-nie znam cie,nie wiem kim jestes.

Gość gosciowka

znowu ty? Ile jeszcze tematow zalozysz? 

Gość malinqa

Nie wiem,potrzebuje jak najwiecej opinii.Nie jestem alfa i omega 😛 dopiero ucze sie ludzi,zycia

Gość gość

Hmm na dłuższą metę zamęczysz się przy nim. A jak zamilkniesz i nie będziesz gadać, proponować i podsuwać rozwiązań to co będzie?

Albo traktuje cie letnio, albo się naczytał poradników (to lustro) albo nie ma osobowośći.

Gość gosciowka

on juz sie 4 msc nie odzywa, a ta dalej rozkminia. On ma cie gleboko w doopie i tyle. Po co tracisz na niego czas???