Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madry

bylas cwana i na koniec chcialas przytrzymac mnie jako kolo zapasowe

Polecane posty

Gość Madry

przechadzalas się ze swoim misiem na miescie niczym modelka na wybiegu ale mimo to popatrzylas się chcialas dac mi znak abym znow probowal, zebym znowu kolo ciebie orbitowal, abys miała kolo ratunkowe

przeczuwalas ze może cos pojsc nie tak a wtedy ja będę nadal czekal jak pies pod plotem na swojego pana, ale gdy zauwazylas ze u mnie to już koniec ze już nie patrze na ciebie tak jak dawniej to zapomnialAS o mnie

Gość Madry

jestem ciekaw jak ci się wiedzie ze swoim chłopaczkiem, czy jesteś szczesliwa bo ma pieniądze czy jednak czujesz ze to nie to

Gość gość

Taka wyrachowana a ty nadal w niej zakochany autorze. 🤦🏻‍♀️

Gość kotka_mercurego

⛔

Gość Madry
9 godzin temu, Gość gość napisał:

Taka wyrachowana a ty nadal w niej zakochany autorze. 🤦🏻‍♀️

Sądzisz że była wyrachowana? 

Gość Madry

trafiła kosa na kamień, trafiłaś na mezczyzne z jajami który ma swój honor , myslalas ze jestem czeresniakiem jak wiekszosc? ze będę kolem zapasowym dożywotnio?

Gość Gość
14 godzin temu, Gość Madry napisał:

przechadzalas się ze swoim misiem na miescie niczym modelka na wybiegu ale mimo to popatrzylas się chcialas dac mi znak abym znow probowal, zebym znowu kolo ciebie orbitowal, abys miała kolo ratunkowe

przeczuwalas ze może cos pojsc nie tak a wtedy ja będę nadal czekal jak pies pod plotem na swojego pana, ale gdy zauwazylas ze u mnie to już koniec ze już nie patrze na ciebie tak jak dawniej to zapomnialAS o mnie

Przecież z Agatą tak czekałeś wtedy i twierdziłeś,  że jesteś szczęśliwy, a teraz nie możesz?