Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NikeG

Facet przypomina o sobie, co zrobic?

Polecane posty

Poznalam go rok temu przez przypadek. Mieszka daleko i ma dziewczyne. Dobrze nam sie rozmawialo i tyle. Na koncu rozmowy trzymal mnie za reke i na pozegnanie objal dluzej niz normalnie.

Myslalam ze go wiecej nie zobacze ale po miesiacu byl przypadkiem (?) w mojej okolicy. Drugie nieprzypadkowe spotkanie bylo juz inne. Zachowywal sie jak bylby zakochany. Znow dobrze nam sie rozmawialo ale swiadomosc ze ma dziewczyne mnie paralizowala.

Po tym spotkaniu pytal o nastepne powiedzialam mu ze potrzebuje dystansu i urwania kontaktu.

Bolalo mnie to, bo sie dobrze rozumielismy ale nie wiedzialam co innego zrobic.

Po trzech miesiacach nie wytrzymalam i napisalam so niego.

Oder tej pory piszemy die siebie ale nie regularnie. O pracy, o zyciu, o podrozach, o zamilowaniach itd. ale nigdy o zyciu osobistym.

Na poczatku roku postanaowilam sobie koncetrowac sie na facetach w moim otoczeniu.

A on jakby to wiedzial bo nagle po 4 miesiacach znow chcial telefonowac.

Probowal ze mna mocno flirtowac ale ja nie bylam w nastroju bo bylam zaskoczona.

Potem rozmawialismy zupelnie normalnie.

Tylko ta rozmowa przypomniala mi nasze fajne chwile.

Pomyslalam ze mam tego dosc i dalam sie skusic na randke. Randka udana i fajny facet. Moj typ, gdyby ten inny nie byl w mojej glowie.

I Jak sobie z tym poradzic?

Spytac sie czego on ode mnie chce?

Nawet nie wiem czy ma jeszcze dziewczyne, bo jest albo w podrozach (czesto z pracy) albo jest w naturze (biega, wedruje itd.). Nigdy o niej nie mowi.

Gość Gość

Bardzo fajnie i nim świadczy to wszystko...

Gość Gosc

Oczywiscie, ze sie spytac. A jesli nadal ma to raczej zerwac znajomosc i zajac sie tym drugim.

Gość typ do odstawienia

co on chce? zaroohać dla urozmaicenia i tyle, po co ci typ który mając inną panne chce kręcić z tobą? potem będąc z tobą będzie kręcił z inną. Rozumiesz to? Zablokuj go i utnij kontakt.