Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spostrzeżenie

Kobiety się trzymają razem a faceci nie

Polecane posty

Gość spostrzeżenie

kobiety przeważnie są w parach lub grupach, nawet do kibla chodzą razem, same rzadko siedzą gdzieś, za to faceci często są sami, siedzą gdzieś sami itp, nie trzymają z innymi facetami, dziwne zjawisko

Gość szaarriiikkk

Solidarnosc jajnikow...

Gość ...

Faceci rywalizuja o samiczki i znaczą teren

Gość Gość
38 minut temu, Gość spostrzeżenie napisał:

kobiety przeważnie są w parach lub grupach, nawet do kibla chodzą razem, same rzadko siedzą gdzieś, za to faceci często są sami, siedzą gdzieś sami itp, nie trzymają z innymi facetami, dziwne zjawisko

Na pozor to tak wyglada...ale wsrod kobiet wiecej jest zazdrosci, zawisci, obgadywania za plecami, fałszu. To meskie przyjaznie sa trwalsze. Ciezko znalezc prawdziwa, lojalna i zyczliwa przyjaciolke a nie taka co bedzie ją udawac dla wlasnych korzysci, interesow. 

Gość mori

A jak i gdzie znaleźć dobrego kumpla gdy się nie chla i nie imprezuje?

Gość lojalność to iluzja
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Na pozor to tak wyglada...ale wsrod kobiet wiecej jest zazdrosci, zawisci, obgadywania za plecami, fałszu. To meskie przyjaznie sa trwalsze. Ciezko znalezc prawdziwa, lojalna i zyczliwa przyjaciolke a nie taka co bedzie ją udawac dla wlasnych korzysci, interesow. 

To fakt że kobiety to plotkary i tylko stwarzają pozory ( nie tylko między sobą ale i ogólnie ), oraz że jak dorwą faceta to już koleżanki idą zwykle na bok bo nie są potrzebne. Większe egoistki niż faceci.

Gość gosc

Chlopy to jeszcze wieksze plotkary i pisze to jako facet

Gość Malutka
42 minuty temu, Gość lojalność to iluzja napisał:

To fakt że kobiety to plotkary i tylko stwarzają pozory ( nie tylko między sobą ale i ogólnie ), oraz że jak dorwą faceta to już koleżanki idą zwykle na bok bo nie są potrzebne. Większe egoistki niż faceci.

Dokladnie! Sa wpatrzone tylko w swojego misia, gotowe nawet calkiem pozrywac kontakty z kolezankami, tylko jak misio zdradzi, oszuka, porzuci to sobie przypominaja o kolezankach zeby miec komu sie wypłakac. Durne baby.  

Gość Gosc
32 minuty temu, Gość gosc napisał:

Chlopy to jeszcze wieksze plotkary i pisze to jako facet

Prawda 

Gość Optymistka
Dnia 21.03.2019 o 00:48, Gość Malutka napisał:

Dokladnie! Sa wpatrzone tylko w swojego misia, gotowe nawet calkiem pozrywac kontakty z kolezankami, tylko jak misio zdradzi, oszuka, porzuci to sobie przypominaja o kolezankach zeby miec komu sie wypłakac. Durne baby.  

Nie kazda.  Mòj facet np ma pretensje,  że wolny czas wole spedzac z przyjaciolkami niz nim.  To mu mowię,  źe jego mam na codzien bo mieszkamy razem, więc normalnym jest że potrzebuje babskich wyjsc.

Chyba bym oszalała jakbym miała spedzac czas tylko ze swoim partnerem. 

A przyjazn to dla mnie swietosc i moje przyjaciolki  (a mam ich dwie i nie wiecej ) moga na mnie zawsze liczyc. 

Wspòlczuje ci przykrych doswiadczen z kobietamI.