Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHCIAŁBYM ZOSTAĆ SKAZANY NA MIŁOŚĆ lecz widocznie nie dla mnie to piękno

Polecane posty

Gość gość

by pokochała mnie kobieta moja przyszła żona, a ja ją - na zawsze, na amen

Miłość jest czymś najpiękniejszym na świecie, ale wciąż nie mogę na nią zasłużyć :(

Nie chce sławy, nie chce kariery, władzy, nie gonie za pieniądzmi, za dobrami materialnymi, zależy mi tylko na miłości, a i tak nie mogę na nią zasłużyć. Pan Bóg wciąż nie chce podarować mi ukochanej drugiej połówki, mimo że tak bardzo Go o to proszę, od tylu lat...

Jak nie stracić wiary? Jak nie zwątpić w sens tego wszystkiego? bo bez miłości nic nie ma sensu. Tyle się nam mówi o miłości, całe nauczanie Jezusa było oparte na MIŁOŚCI, Jego męka dla nas na krzyżu to był Jego akt miłości do nas, miłość miłość miłość... zatem dlaczego Bóg mi nie chce pozwolić na miłość? Przecież to jest najważniejsze, sam Jezu nam o tym mówiłeś, dlaczego zatem dlaczego ja jej nie mogę doświadczyć?

czuje że wewnętrznie umieram, coraz bardziej usycham i czuje tylko bezradność i niemoc, bo nic z tym nie mogę zrobić

Niby żyje, a nie żyje... bo czym jest życie bez miłości? Jestem jak ten żywy trup, moje istnienie jest bez sensu, bez miłości mnie nie ma, jestem nikim i niczym

Gość Gomesz81
1 minutę temu, Gość gość napisał:

by pokochała mnie kobieta moja przyszła żona, a ja ją - na zawsze, na amen

Miłość jest czymś najpiękniejszym na świecie, ale wciąż nie mogę na nią zasłużyć :(

Nie chce sławy, nie chce kariery, władzy, nie gonie za pieniądzmi, za dobrami materialnymi, zależy mi tylko na miłości, a i tak nie mogę na nią zasłużyć. Pan Bóg wciąż nie chce podarować mi ukochanej drugiej połówki, mimo że tak bardzo Go o to proszę, od tylu lat...

Jak nie stracić wiary? Jak nie zwątpić w sens tego wszystkiego? bo bez miłości nic nie ma sensu. Tyle się nam mówi o miłości, całe nauczanie Jezusa było oparte na MIŁOŚCI, Jego męka dla nas na krzyżu to był Jego akt miłości do nas, miłość miłość miłość... zatem dlaczego Bóg mi nie chce pozwolić na miłość? Przecież to jest najważniejsze, sam Jezu nam o tym mówiłeś, dlaczego zatem dlaczego ja jej nie mogę doświadczyć?

czuje że wewnętrznie umieram, coraz bardziej usycham i czuje tylko bezradność i niemoc, bo nic z tym nie mogę zrobić

Niby żyje, a nie żyje... bo czym jest życie bez miłości? Jestem jak ten żywy trup, moje istnienie jest bez sensu, bez miłości mnie nie ma, jestem nikim i niczym

Jedyna najprawdziwsza prawda tego swiata:Masz pieniadze mozesz miec wszystko,nie masz pieniedzy nie bedziesz mial nic.Tu nic nie pomoze.

Gość Gość

Miłość jest tylko dla wybranych

Gość Gość

.

Gość gosciarz

eeeej

Gość gość

Ja też pragnę miłości.Niestety albo nie mam szczęścia, albo źle działałam.Miłość i przyjaźń są najcenniejsze.Nie mam ani jednego,ani drugiego.Popatrzcie np. na takich bardzo bogatych ludzi,którzy popełniają samobójstwa.Taki lider Linkin Park był bogaty,sławny,miał niesamowity talent i osobowość,wrażliwość.A jednak czegoś mu brakowało.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ja też pragnę miłości.Niestety albo nie mam szczęścia, albo źle działałam.Miłość i przyjaźń są najcenniejsze.Nie mam ani jednego,ani drugiego.Popatrzcie np. na takich bardzo bogatych ludzi,którzy popełniają samobójstwa.Taki lider Linkin Park był bogaty,sławny,miał niesamowity talent i osobowość,wrażliwość.A jednak czegoś mu brakowało.

Zostańmy parą, dajmy sobie szansę

Gość gość
9 minut temu, man on the mоon napisał:

TY GRUBA JEEBANA ŚWYNIO TO MOŻE WEŹ SIE DO PRACY?  

WYOBRAŻASZ SOBIE ŻE JAKAŚ DZIEWCZYNA BY CHCIAŁA DARMOZJADA NA UTRZYMANIU SZWAGRA?

CO NIC NIE MA NIC NIE OSIĄGNĄŁ A WSZYSTKO KUPUJĄ MU SIOSTRA I SZWAGIER?

CHYBA TY SZUKASZ JAKIEJŚ IDIOOTKI CO CIEBIE BĘDZIE UTRZYMYWAĆ JAK SZWAGIER SIE WKURRWI W KOŃCU 

PASOŻYCIE PSYCHICZNY

😄

Gość ccc

Ale Przemo mu pojechałeś...

Gość Gość

Przemek takim samym tekstem to możesz sobie samemu pocisnąć, bo jesteś jeszcze większą kaleką życiową niż smakosz a też ci się dziewczyna marzy sieroto żałosna

Gość Gość
1 godzinę temu, man on the mоon napisał:

Ja przynajmniej nie jestem na utrzymaniu nikogo 

Nie wcale a matka to cię pewnie za darmo trzyma pod dachem i żywi

Ona cię utrzymuje stary byku