Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinga63

styl życia kobiet w ciąży

Polecane posty

Witam,
jestem studentką 3 roku fizjoterapii i przeprowadzam ankietę do pracy licencjackiej "Styl życia kobiet w ciąży". Bardzo proszę przyszłe mamy o udzielanie odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuje.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhKjLGZCQ7jq-j2eZjy0ugtDKov917EctjMGhGRZrMSu6seQ/viewform?usp=sf_link

Gość Snsss

A co będę miała z tego ze wypełnię ta ankietę prócz zmarnowanych kilkunastu minut z życia???? Nie wiesz ze teraz za wypełniania ankiet się płaci??? 

Żadnej z przyszłych mam nie zmuszam do wypełnienia mojej ankiety. Składam tylko gorącą prośbę o pomoc w pisaniu pracy licencjackiej. Wiem, że respondentki wykorzystują na to swój cenny czas, ale byłabym dozgonnie wdzięczna za udział w moim badaniu. Nie chciałam żeby któraś z Pań źle odbierała moje intencje.

Gość Gusia

Uzupełnij to sama i pozaznaczaj byle co i tak tego nikt w tej pracy nie sprawdzi. Kogo tam obchodzi twoja praca każdy egzaminator myśli jak najszybciej się ulotnić 

Gość iza

A ja uzupelnilam, tez kiedys potrzebowalam ankiety do pracy mgr.

Powodzenia!

Gość iza

Nie ma są co. Muszę tylko dodać ze jestem facetem koło czterdziestki ale mam nadzieje ze moja ankieta i tak się liczy. Przecież jest anonimowa i nikt nie sprawdzi kto ja uzupełnił