Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariikk

Zarzadzanie nieruchomoscia

Polecane posty

Gość dariikk

Cześć, jak waszym zdaniem efektywnie można zarządzać budynkiem mieszkalnym, aby nie mieć problemów rozliczeniowych. Wiem, że działają na rynku podmioty zajmujące się zarządzaniem nieruchomościami, ale nie mam pojęcia, jak to działa do końca. Możecie przybliżyć zasady współpracy? Mile widziane kontakty na Trójmiasto, ale nieobowiązkowe. Ogólnie zależy mi najbardziej na dyskusji o zagadnieniu zarządzania nieruchomościami. Czy to jest opłacalne? :)

Gość DariuszWozniak

Praktycznie cały budynek modernizowaliśmy przy wsparciu osiedlezielone.eu i tak już przy ich zarządzie zostaliśmy. Zajmują się nie tylko organizacją przetargów na roboty budowlane dla przykładu, ale też pełnym nadzorem. A to w sumie rzadka sprawa. Po drugie mamy bardzo zadbany teren wokół nieruchomości i utrzymanie czystości jest bez wad. Telefon awaryjny działa całą dobę.

Gość anna
Dnia 28.05.2019 o 15:01, Gość DariuszWozniak napisał:

Praktycznie cały budynek modernizowaliśmy przy wsparciu osiedlezielone.eu i tak już przy ich zarządzie zostaliśmy. Zajmują się nie tylko organizacją przetargów na roboty budowlane dla przykładu, ale też pełnym nadzorem. A to w sumie rzadka sprawa. Po drugie mamy bardzo zadbany teren wokół nieruchomości i utrzymanie czystości jest bez wad. Telefon awaryjny działa całą dobę.

tez polecam