Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lala

cd

Polecane posty

Gość Lala

Ok nie interesuja mnie komentarze typu jestes ... i wali mnie to co o mnie kto mysli:0 Szczerze moj zwiazek juz dawno umarl i jest na zakonczeniu. Kochalismy sie pierwszy raz po przeszlo roku spotkan wiec ja bardzo przepraszam... Ja wiem czego chce - jego tylko  pytanie brzmi czy on nadal chce kontynuowac nasze relacje czy mu sie znudzilam i chce mnie splawic . Nie mam ochoty na kolejny chory zwiazek i TYLE

Gość Klaus

Nie pytaj nas. Bo my jesteśmy "internetowym nikim" o nieokreślonej odpowiedzialności słów.

Bo jeżeli na twoje pytanie odpowiem że Cię kocha i chce żyć tylko z Tobą, to czy ty zostawisz męża bo jakiś koleś z internetu tak powiedział. 

Czy ty poważnie traktujesz tu piszących z przedziału wieku od 13 do 50 lat. Nie traktuj internetu jak mądrość ludowej. Bo mądrość ludowa czerpie z historii a my tutaj czerpiemy z doświadczenia nie do końca ogarniętych ludzi. Bo kim trzeba być by siedzieć na forum erotycznym, jaki widzisz obraz psychlogiczny użytkowinka tego forum. Albo jakiś niedojda erotyczna, erotoman gawędziarz, uczniak, itp a poważni ludzie nie siedzą na forach erotycznych, którzy by coś mieli do powiedzenia.

Więc nie pytaj o to czy tamto bo odp będzie tak mądra jak mądry jest rozmówca.

Lepiej opowiedz jak cie brał będzie na pewno ciekawiej. 😁