Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sugar

Dziewczyny, które miały sugar daddy

Polecane posty

Gość oczywiscie

W skrócie chciałam powiedzieć, że nie mam czasu czytać tego badziewia, ale potępiam wszystkie, które tu poparły prostytucję w jakiejkolwiek formie, a tym bardziej jeśli ją uprawiały. Szmaty z was. 

Gość Gość
15 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

W skrócie chciałam powiedzieć, że nie mam czasu czytać tego badziewia, ale potępiam wszystkie, które tu poparły prostytucję w jakiejkolwiek formie, a tym bardziej jeśli ją uprawiały. Szmaty z was. 

Z ciebie nie lepsza cichodajko. Podwójne standardy mają się w Polsce dobrze jak widać. Ja też nie stałam obok prostytucji ale nie potępiam ludzi którzy nikomu krzywdy nie robią. Żałosne jak się tu zachowujecie. Na szczęście było kilka głosów rozsądku w tej całej waszej dyskusji. 

Gość Gość
53 minuty temu, .⛦. napisał:

..... 

Gość gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Z ciebie nie lepsza cichodajko. Podwójne standardy mają się w Polsce dobrze jak widać. Ja też nie stałam obok prostytucji ale nie potępiam ludzi którzy nikomu krzywdy nie robią. Żałosne jak się tu zachowujecie. Na szczęście było kilka głosów rozsądku w tej całej waszej dyskusji. 

Ale zobaczcie że to typowe. Spokojne dziewczyny nie mają problemu z prostytutkami tylko te które są w tych niby ”zwionskach”. 

Gość oczywiscie

Jasne ty szmato, nie stałaś obok prostytucji tylko ją uprawiałaś. Inaczej bys się tak nie zaangażowała w te przepychanki. 

Gość Koneser
19 godzin temu, Gość gość napisał:

Ale zobaczcie że to typowe. Spokojne dziewczyny nie mają problemu z prostytutkami tylko te które są w tych niby ”zwionskach”. 

A ty jesteś spokojną prostytutką bez związku.