Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorcia080

chory związek ciąża alkohol

Polecane posty

Gość Gość

A po co ona ma cokolwiek nagrywać???

Każecie jej zbierać materiały i dowody do rozwodu A przecież oni nie są małżeństwem! Rozstanie nie nastąpi w sądzie. Nie mają ślubu, wspólnych nieruchomości, kredytów.

Ona może odejść nawet dzisiaj tak jak stoi, problem w tym że wcale nie chce!

Może mu założyć sprawę o przemoc ale wyzywanie od głupich i nieporadnych nie kwalifikuje go do kary. Na niebieską kartę to za mało.

Po co tam jeszcze siedzisz?

Na co czekasz?

Gość Hihihi

Kolejny pustaczka ktora poleciala tylko na wyglad i za to placi. Tak to jest jak tylko wyglad sie liczy. I dobrze. Za bledy trzeba placic. Kto normalny tak daje mieszac sie z gownem jakiemus smieciowi i w dodatku alkoholikowi. 😮 i jeszcze po rady przybiega. Karma powraca. Ilu ja znam takich przyglupow ze rece opadaja a maja oni kobiety. Jakim kvrwa cudem takie chodzace gowna moga miec kobiety. Ano dlatego ze wiekszosc kobiet to ...ki lecace tylko na wyglad, tajemnica rozwiazana.

Gość dorcia080

siedzę tu, bo jestem we własnym mieszkaniu, na wygląd ni poleciałam, bo zupełnie nie ma na co.  istnieje coś takiego jak psychika, i choć na zdrowy rozum coś jest niezrozumiałe to z jakichś powodów bywa, że się w coś czlowiek wpakuje. tak się stało.

jeżeli nie jesteśmy małżęństwem to nie ma dla sądu znaczenia jak on się do mnie odnosi? ( w przypadku sprawy o opiekę nad dzieckiem).

Gość gosciowka

up