Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hulahop112

Czy mozliwa jest ciaza??

Polecane posty

Witajcie 🙂 w czasie dni plodnych kochałam sie z chlopakiem, w prezerwatywie, chlopak nie skonczyl we mnie, ale mozliwe, ze w ktoryms momencie czlonek zmalał i wylal sie preejakulat, czy w tym przypadku jest ryzyko ciazy? Okres mi sie spoznia juz 4 dni:( 

Zrób test ciążowy to się uspokoisz. Moim zdaniem jeśli prezerwatywa nie pękła ani nic to znikome szanse. Zrób test i się nie nakręcaj i nie stresuj to i okres przyjdzie. Pozdrawiam. 

Gość Gość OLA

Dziewczyny mam 25 dniowe cykle. Dziś 22 dzień zrobiłam test i negatywny. Wspomnę  ze okres miałam od 5-10 marca a współżyłam 12 marca gdzie nei dosżło do wytrysku. Czy test mogl wykazac  juz coś zaznacze ze miałam czuły juz od 10

Gość Gość

Zbyt wcześnie na test.

Gość Gość OLA

powiedzcie czy możliwa jest ciąża???

Gość Gość

No możliwa. W czasie dni płodnych, seks bez zabezpieczenia -możliwość ciąży jest. 

Gość

Ola, nie stresuj się już teraz. Spokojnie. Jak tak co miesiąc będziesz się stresować, to ześwirujesz. Poczekaj, zrób test i już.

Gość Gość OLA

Jakota codziennie robie testy do okresu jeszcze 2 dni 😞

Gość Netporadnia

Nie masz pewności czy to ciąża? Obawiasz się, że to ciąża? Zadzwoń do nas lub napisz na darmowym chacie: http://www.kobietawpigulce.pl/

Gość Nastka

Olu istnieje możliwość, że jesteś w ciąży. Żadna antykoncepcja nie działa w 100%. Jednak stres, który teraz z tym odczuwasz, może się również przyczynić do opóźnienia miesiączki. Jak długie masz cykle i czy są regularne?

Możesz również wykonać test ciążowy, aby rozwiać swoje wątpliwości.

Gość tamara

No pewnie, że jakieś ryzyko tam istnieje, wiesz co pamiętam jak ja miałam takie stresujące sytuacje, ale to po pewnym czasie minęło, bo zaczęłam się zabezpieczac pigułkami anty vines, i teraz mam pewność, ze takich sytuacji już nie będzie. 

Gość Gość OLA

Wczoraj powinna przyjśc @ ale niestety nie ma, testy tez narazie negatywne. Ehh juz nie

Gość Asiuleczka

Ola im bardziej będziesz sie stresować tym dłuzej będziesz czekac 🙂 Kochaliście w prezerwatywie tego az tak duzo nie wycieka zeby byla szansa ze cos tam wyciekło. Wiec spokojnie czekaj, a na przyszłośc pomysl o wizycie u lekarza i stosowaniu jakiejś anty . Prezerwatywy tanie nie są i jak sama widzisz doprowadzaja czesto do palpitacji serca :d

Gość OLA

Tym razem sie udało 🙂  podwoch dniach dostałam @

Gość Hania

Nie dokończył w środku i współżyliście z zabezpieczeniem, to raczej nie wróży ciąży, ale zrób test. Oprócz tego pomyśl na d jakąś metodą śledzenia dni płodnych, wówczas będziesz spokojniejsza wiedząc że współżycie bez zabezpieczenia może skończyć się ciążą. Ja stosuje tester owulacji ze śliny afrodyta- kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc.