hulahop112 0 Napisano Marzec 23, 2019 Witajcie w czasie dni plodnych kochałam sie z chlopakiem, w prezerwatywie, chlopak nie skonczyl we mnie, ale mozliwe, ze w ktoryms momencie czlonek zmalał i wylal sie preejakulat, czy w tym przypadku jest ryzyko ciazy? Okres mi sie spoznia juz 4 dni:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia 0 Napisano Marzec 24, 2019 Zrób test ciążowy to się uspokoisz. Moim zdaniem jeśli prezerwatywa nie pękła ani nic to znikome szanse. Zrób test i się nie nakręcaj i nie stresuj to i okres przyjdzie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość OLA Napisano Marzec 26, 2019 Dziewczyny mam 25 dniowe cykle. Dziś 22 dzień zrobiłam test i negatywny. Wspomnę ze okres miałam od 5-10 marca a współżyłam 12 marca gdzie nei dosżło do wytrysku. Czy test mogl wykazac juz coś zaznacze ze miałam czuły juz od 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Marzec 26, 2019 Zbyt wcześnie na test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość OLA Napisano Marzec 26, 2019 powiedzcie czy możliwa jest ciąża??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Marzec 26, 2019 No możliwa. W czasie dni płodnych, seks bez zabezpieczenia -możliwość ciąży jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 27, 2019 Ola, nie stresuj się już teraz. Spokojnie. Jak tak co miesiąc będziesz się stresować, to ześwirujesz. Poczekaj, zrób test i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość OLA Napisano Marzec 27, 2019 Jakota codziennie robie testy do okresu jeszcze 2 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Netporadnia Napisano Marzec 27, 2019 Nie masz pewności czy to ciąża? Obawiasz się, że to ciąża? Zadzwoń do nas lub napisz na darmowym chacie: http://www.kobietawpigulce.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nastka Napisano Marzec 27, 2019 Olu istnieje możliwość, że jesteś w ciąży. Żadna antykoncepcja nie działa w 100%. Jednak stres, który teraz z tym odczuwasz, może się również przyczynić do opóźnienia miesiączki. Jak długie masz cykle i czy są regularne? Możesz również wykonać test ciążowy, aby rozwiać swoje wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamara Napisano Marzec 31, 2019 No pewnie, że jakieś ryzyko tam istnieje, wiesz co pamiętam jak ja miałam takie stresujące sytuacje, ale to po pewnym czasie minęło, bo zaczęłam się zabezpieczac pigułkami anty vines, i teraz mam pewność, ze takich sytuacji już nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość OLA Napisano Marzec 31, 2019 Wczoraj powinna przyjśc @ ale niestety nie ma, testy tez narazie negatywne. Ehh juz nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiuleczka Napisano Kwiecień 3, 2019 Ola im bardziej będziesz sie stresować tym dłuzej będziesz czekac Kochaliście w prezerwatywie tego az tak duzo nie wycieka zeby byla szansa ze cos tam wyciekło. Wiec spokojnie czekaj, a na przyszłośc pomysl o wizycie u lekarza i stosowaniu jakiejś anty . Prezerwatywy tanie nie są i jak sama widzisz doprowadzaja czesto do palpitacji serca :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OLA Napisano Kwiecień 3, 2019 Tym razem sie udało podwoch dniach dostałam @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hania Napisano Kwiecień 4, 2019 Nie dokończył w środku i współżyliście z zabezpieczeniem, to raczej nie wróży ciąży, ale zrób test. Oprócz tego pomyśl na d jakąś metodą śledzenia dni płodnych, wówczas będziesz spokojniejsza wiedząc że współżycie bez zabezpieczenia może skończyć się ciążą. Ja stosuje tester owulacji ze śliny afrodyta- kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach