Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładnealepuste

Podobają mi się instagramowe księżniczki, ale

Polecane posty

Gość Ładnealepuste

Ale o czym z taką rozmawiać jak taka ma siano zamiast mózgu? Nawet nie mam założonego fb i instagrama. A mądre dziewczyny są lepsze jako dobre koleżanki i takie raczej też nie nalegają na związek. Co robić? Fizycznie mnie takie księżniczki bardzo się podobają.

Gość Ładnealepuste

Nawet jak z taką pojadę do jakiegoś egzotycznego kraju to taka nawet nie bedzie wiedziała co zwiedzamy, ani nawet gdzie to państwo się znajduję porażka. I jeszcze będzie pstrykać taka wszędzie zdjęcia i wrzucać na te badziewne strony. Nie cierpię tego.

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Ładnealepuste napisał:

Nawet jak z taką pojadę do jakiegoś egzotycznego kraju to taka nawet nie bedzie wiedziała co zwiedzamy, ani nawet gdzie to państwo się znajduję porażka. I jeszcze będzie pstrykać taka wszędzie zdjęcia i wrzucać na te badziewne strony. Nie cierpię tego.

A ja ci powiem że też jesteś pusty i w y p i e rvd a l aj pustaku z tymi żalami. Goofno jesteś wart i goofno dostaniesz. Masz na co zasługujesz więc o co kaman ....

Gość Ładnealepuste
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

A ja ci powiem że też jesteś pusty i w y p i e rvd a l aj pustaku z tymi żalami. Goofno jesteś wart i goofno dostaniesz. Masz na co zasługujesz więc o co kaman ....

O widzę, że jedna przemówiła. Takie słownictwo nie świadczy dobrze o kobiecie 🙂

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Chwali się,  że ma księżniczkę,  z którą poleci na Bahamy😉

Gość Gość

No to masz wala. 

Gość ...
6 minut temu, Gość Ładnealepuste napisał:

O widzę, że jedna przemówiła. Takie słownictwo nie świadczy dobrze o kobiecie 🙂

Nie nazywaj 'kobietą' tego czegoś...

Gość Gość

...a potem okazuje sie na zywo ze gwiazda instagrama nie ma tak duzych ust i idealnej figury jak na zdjeciu, oczy tez jakby mniejsze, cera nie taka idealnie gladka...no coz, urok photoshopa i filtrow 😉😂 obys sie nie zdziwil kolego...

Gość gosc

Przychodzi pustak się żalić. Widocznie żadna normalna ciebie nie chce bo jesteś głupi. Co za ...  

Gość gosc

'Lubię takich wymuskanych Alvaro ale oni są głupi.. co teraz... Co robić 'CzY ty serio swojego d e b i li z m u nie widzisz?