Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia

Możliwe?

Polecane posty

Gość Kasia

Wiem ze moze to nie jest najlepsze miejsce ale juz nie wiem co mam robić. Wiec kochałam sie s moim partnerem w ostatni dzien okresu 03.03 to byl 6 dzien cyklu. Mam w miarę regularne cykle mnie wiecej 26-28 dni. Mysle ze owulacje mialam tak mniej wiecej 5 moze 6 dni po stosunku. Nie zabezpieczylismy sie:( nie mam obawy ciąży lecz po stosunku nie bylo spermy bo moj partner nie mial wytrysku. Pp jutrze powinnam miec okres a strasznie schzuje. Miałam kilka stresów w tym miesiącu ograniczyłam również ćwiczenia ktore byly codziennością może to ma wplyw? Prosze pomóżcie.

Gość Qwa

Ile jeszcze tematów założysz?

Gość MMM

Gośc Kasia mam podobnie jak ty.  Okres mam miec za 3 dni  ale juz tak schizuje ze szok

Gość ksanka

Najlepiej zrób badanie a z krwi będziesz miała pewność. A potem pomyśl o jakimś konkretnym zabezpieczeniu. Ja zawsze miałam stres jak nie stosowałam antykoncepcji teraz biorę belarę i wiem że zabezpieczenie 100%.Objawy PMS mam z głowy żadnych bóli przed miesiączką i w trakcie. A sama miesiączka trwa do 3 dni. Mam spokój.No i przede wszystkim psychiczny luz, bo wiem że niechcianej ciąży nie będzie.

Gość MMM

Ja właśnie tak zrobie jak dostane okres  to ide do lekarza po tabletki