Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian

Rozstanie i stalking

Polecane posty

Gość Adrian

Witam
Niedawno rozstałem się z moją dziewczyną, a mianowicie ona ze mną.Ja 20 ona 18. Było to dla mnie bardzo bolesne bo stało się nagle, wcześniej wszystko było super, mieliśmy różne plany ale gdy pojechala do kolezanki na weekend napisala ze zabiera rzeczy i jedzie do domu. Myslalem ze potrzebuje czasu dlatego odezwalem sie po tygodniu, ona napisala ze nie widzi przyszlosci w zwiazku bo ponoc ciagle sie klocilmy i inne glupie preteksty, ja oczywiscie glupi przepraszalem,przyjechlem odrazu do niej ale nie chciala rozmawiac. Jej mama mowila mi ze ciagle placze i spi z moim misiem, walczylem o nia, zostawialem listy ale coraz mocniejsze slowa szly w moja strone. Wiedzialem ze powod jest jakis inny ale nie mialem pojecia co, spedzala ze mna caly czas bo sama tego chciala, nigdy jej do tego nie zmuszalem, nawet nie chciala wracac do domu( mam wlasny dom). Widzialem tez ze ma juz konto na portalu randkowym.Myslalem ze to przez jej nowe znajmosci zwiazane z ta kolezanka, i mam wrazenie ze mam racje bo pisala mi jej kolezanka abym za wszelka cene do niej nie jechal bo sie w...i, juz to zaczelo mi smierdziec. W miedzyczasie zaczalem powolic odpuszczac i sprawdzac czy jest zazdrosna, widzialem ze kazala koledze tej kolezanki dodac mnie na snapchacie, on klamal ze ma moja nazwe z instagrama a nie mam tam mojej nazwy dlatego ona musiala jej go podac. Wyslalem mu zdjecie iz ide do kina, moja byla po 30 minutach napisala do mnie czemu wydzwaniam do jej mamy itd. wydaje mi sie ze pod pretekstem aby sie ze mna skontaktowac. jej mama mowila wtedy ze gdy wrocila tego dnia do domu to caly czas plakala. Sprawa jest dziwna bo ona caly czas mnie stalkuje, mowi ze nie chce mnie w swoim zyciu ze ja to meczy ze jest szczesliwa, i zebym dal jej spokoj i jej rodzinie bo jest jej dobrze dopoki nie slyszy czegos o mnie. Tymczasem caly czas mnie sledzi z falszywych kont( nie pytajcie skad wiem) sledzi cala moja aktywnosc, raczej nie zachowuje sie tak osoba ktora mowi ze dobrze jest jej gdy o mnie nie slyszy. Co o tym sadzicie? wiem jak ta historia brzmi 

Gość Gość

Jesteś chory psychicznie. Masz obsesję. To Ty ją stalkujesz. Powinna to zgłosić na policję. 

Gość gość

może on myśli że się nią opiekuje

Gość olus

Po...ona typiara, zostaw ja