Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enduro

Przeszłość mojej żony

Polecane posty

Gość Gość
41 minut temu, Gość gość napisał:

Cud ze przy tym wszystkim nie zaliczyła wpadki lub nie zaraziła siebie; Ciebie i dzieci w zyciu plodowym jakąś chorobą. Przeszłość nie ma znaczenia? Nie w takiej sytuacji jak u nich, gdzie napotykają ja na kazdym kroku. Skąd wiadomo,ze Wasze dzieci już nie doświadczyly przykrosci z tego powodu? Masz 100% PEWNOŚCI,ze są Twoje? Twoja żona to niezła nimfa,w dodatku ma chorą potrzebę opowiadania o tym. Rani Cię to chociaż jeśli wybaczyles jęj zdradę i dalej z nią Jestes...to znaczy ze Jestes w stanie wybaczyć wszystko i ona o tym wie. Jak na mój gust to zdradzi Cię jeszcze nie raz. Czy ona czuje jakakolwiek skruchę? Czy rodzina,np. rodzice o tym wiedzą? Na Waszym miejacu, dla ratowania rodziny wyprowadzilabym się jak najdalej.

Zgadzam się z tobą 

Gość Gość
48 minut temu, Gość gość napisał:

Ooo

Gość Enduro

Robi zwykle masaże czyli relaksacyjny i leczniczy nic mi przynajmniej nie wiadomo o czymś innym. 

Gość goś mężczyzna
59 minut temu, Gość Ghayah napisał:

A moze jednak go obchodzi. Wiesz co innego jak wiesz o tym tylko ty i ok godzisz i jesteś w zwiazku z taka osoba a co innego jak huczy o tym cala okolica gdziekolwiek nie wyjdziesz. Za chwile dzieci beda przynosiły wiadomosci ze szkoly o tym co robila kiedys ich matka. Wiec nie pisz ze przeszlosc nie ma znaczenia bo jesli jest wiadomo na taka skale to chyba jednak ma.

(Do Gayah) Podtrzymuje moją opinię sprzed 23 godz. Niech najpierw każdy spojrzy w lustro swojej młodości. Plotkarstwo prowincjonalne, szczególnie dot. młodych kobiet to normalność. Absolutnie nie pochwalam "opowieści" tej kobiety. Ale jeśli ten człowiek założył z nią rodzinę i są szczęśliwi to niech nie zaprząta sobie bezsensownie głowy jej młodzieńczymi erotyzmami, a jeśli go dręczą jakieś gadki nie mającego własnego zajęcia wiejskiego pospólstwa, zawsze może dla spokoju wyjechać na drugi konie kraju.

Gość gość

jeśli założył i tym temat ....jest bardzo daleki od spokoju i wątpię aby kiedykolwiek przestał o tym myśleć. To nie tylko młodzieńczy erotyzmu i niegroźne plotki. Ona go zdradziła i zdaje się być dumna ze wszystkiego co robiła. Czy ona myśli o swojej rodzinie? jak to wpłynie na psychikę jej DZIECI? te plotki mogą zniszczyć ich życie. Powinni wyjechać i nawet się nie zastanawiać.

Gość Obywatelka
11 godzin temu, Gość goś mężczyzna napisał:

(Do Gayah) Podtrzymuje moją opinię sprzed 23 godz. Niech najpierw każdy spojrzy w lustro swojej młodości. Plotkarstwo prowincjonalne, szczególnie dot. młodych kobiet to normalność. Absolutnie nie pochwalam "opowieści" tej kobiety. Ale jeśli ten człowiek założył z nią rodzinę i są szczęśliwi to niech nie zaprząta sobie bezsensownie głowy jej młodzieńczymi erotyzmami, a jeśli go dręczą jakieś gadki nie mającego własnego zajęcia wiejskiego pospólstwa, zawsze może dla spokoju wyjechać na drugi konie kraju.

Prawdopodobnie dysponujesz dużymi zasobami finansowymi żeby wyjechać na drugi koniec kraju. Jeśli on pisze ze tam pracuje a ona ma gabinet masażu w tym samym mieście, dzieci chodzą tam do szkoły i całe życie kręci się wokół tego miejsca. To nie jest takie proste?? 

Gość gość

O wiele LEPSZE i prostsze zatruwanie życia i może rozpad rodziny? bez przesady. Nie mają ziemi  ani zwierząt ze muszą kurczowo trzymać się jednego miejsca. Prace można zmienić a biznes zamknąć i otworzyć nowy,podobnie jak szkole. Szkoda ze jego żona nie przejmuje się ta cała sytuacja.

Gość Parę groszy

Przepraszam że pytam nie jest to żadna złośliwość z mojej strony, napisałeś że twoja żona jest nazywana spermojadką dlaczego takie określenie? 

Gość Obywatelka
8 minut temu, Gość Parę groszy napisał:

Przepraszam że pytam nie jest to żadna złośliwość z mojej strony, napisałeś że twoja żona jest nazywana spermojadką dlaczego takie określenie? 

Tego możemy się wszyscy domyśleć 

Gość North

Jak czytam te herezje żeby olac przeszłość, że przeszłość nie ma znaczenia itp. to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. 😒 Owszem, przeszłość ma znaczenie. Temat to chyba jakaś prowo a autor onanista co lubuje sie w klimatach cuckold i moze sie trzepie pod te wpisy. Ale sam przechodzilem bardzo podobna rzecz i wiem jakie to ponizające. Dobrze ktoś wyzej napisal ze myslisz ze kupiles koszuke HB a w domu okazuje sie zwykla ... do podlogi. 

Gość Gość

Ciekawy temat

Gość gość mężczyzna
23 godziny temu, Gość North napisał:

Jak czytam te herezje żeby olac przeszłość, że przeszłość nie ma znaczenia itp. to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. 😒 Owszem, przeszłość ma znaczenie. Temat to chyba jakaś prowo a autor onanista co lubuje sie w klimatach cuckold i moze sie trzepie pod te wpisy. Ale sam przechodzilem bardzo podobna rzecz i wiem jakie to ponizające. Dobrze ktoś wyzej napisal ze myslisz ze kupiles koszuke HB a w domu okazuje sie zwykla ... do podlogi. 

To ja wypisuję te herezje. O ile pamiętam to Jezus powiedział "kobieto nikt cię nie potępił to i ja cię nie potępiam, idź i nie grzesz więcej" . Prosta młoda dziewczyna nie potrafiąca w młodości oprzeć się naturalnym instynktom kwalifikuje się wg was pod kamienie jak w Iranie lub na kulę w łeb jak w tureckich telenowelach. Najlepiej to skontaktujcie się z mężem tej wiedźmy, może zleci wam za kasę skasowanie tej bezwstydnicy. Człowiek to nie robot nie potrafiący wyciągać wniosków z niegodziwej przeszłości i diametralnie zmieniać życie.Obecne małżeństwo, dzieci  to dla was i tak 0.

Gość SADM

Ona ma coś z głową nie tak, ta Twoja żona. Skoro zdradziła Cię i opowiada ze szczegółami co i jak? Nagraj jej zwierzenia i rozwód z orzeczeniem o winie.

Gość SADM
Dnia ‎26‎.‎03‎.‎2019 o 07:05, Gość gość mężczyzna napisał:

Jeśli jesteście obecnie szczęśliwym związkiem, to co cię w ogóle obchodzi historia? Twoja żona była młodą dziewczyną z normalnymi seksualnymi potrzebami a nie zakonnicą. Każdy młody człowiek ma inny temperament. Interesują cię teraz czyjeś banialuki czy żona? Puknij się w głowę.

"młodą dziewczyna z normalnymi seksualnymi potrzebami" gdyby Twoja matka też tak się prowadziła byłbyś z niej dumny i ją szanował?

co dla Ciebie jest normą? strach pytać, może w klasie obciągałeś kolegom bo byłeś chłopakiem z normalnymi seksulanymi potrzebami?

Gość Roman Romanowski

Moja żona też opowiedziała mi o zdradzie że szczegółami więc widoczne takich kobiet jest więcej 

Gość Gość

Do autora jak wam się układa w łóżku czy żona odmawiała kiedyś? Czy lubi to? 

Gość Enduro

Owszem lubi sex nigdy nie spotkałem się z odmową 

Gość Gość

Ciekawą masz żonę 

Gość gość mężczyzna
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Ciekawą masz żonę 

Tu jest zbiór gości, których Bóg obdarował tylko dziewicami. A kobiecy grzech to dożywotnia dyskwalifikacja.

Gość Gość

Fajnie się to czyta 

Dnia 24.03.2019 o 17:44, Gość Enduro napisał:

Moja żona przed ślubem prowadziła bardzo bogate życie erotyczne. Biorąc z nią ślub wiedziałem tylko o pewnych sprawach oceniam że było to jakieś 10%tego co wiem teraz. Przeprowadziłem się do niej jest to małe miasteczko gdzie ludzie się znają. Mieszkam tutaj od 17 lat i co jakiś czas dowiaduje się nowych rewelacji o niej. Czy to w pracy u fryzjera lub jak ostatnio na stacji paliw. Jak sobie z tym radzić? Jak reagować? Czy ktoś był lub jest w podobnej sytuacji? 

Jeśli ją kochasz, to przeszłość nie ma znaczenia. Liczy się to, że jest z tobą. A jeśli przeszłość jest taka ważna i przesłania ci teraźniejszość, to ją zostaw, bo czeka cię smutna przyszłość z cieniem przeszłości.

Ja zawsze mówiłem, że przeszłość nie ma znaczenia. Tu, teraz i wspólna przyszłość. A to czego się dowiadujesz to tylko próba miesznia się wrednych i zawistnych ludzi w wasze życie.

Dnia 29.03.2019 o 15:29, Gość SADM napisał:

"młodą dziewczyna z normalnymi seksualnymi potrzebami" gdyby Twoja matka też tak się prowadziła byłbyś z niej dumny i ją szanował?

co dla Ciebie jest normą? strach pytać, może w klasie obciągałeś kolegom bo byłeś chłopakiem z normalnymi seksulanymi potrzebami?

Może tak robił jak piszesz i może jego matka taka była. Tobie nic do tego! To jego sprawa.

Wredna zakłamana polska rzeczywistość. Nic tylko zaglądać innym do sypilani i kieszeni.

Gość Tom

Nie ukrywam nie lubię takich tematów ten jednak mnie zainteresował 

Gość Gosc 123

Tez bym chcial znac przeszlosc zony, niby spala tylko z dwoma ale nie wierze. Zastanawiam sie jak z niej to wyciagnac.

Gość Kolega

Chłopaki rozkminiają przeszłości swoich i cudzych żon a sami z pewnością święci nie byli. Sex to tylko sex i nie ma co robić z tego tragedii. 

Dnia 1.04.2019 o 06:19, Gość gość mężczyzna napisał:

Tu jest zbiór gości, których Bóg obdarował tylko dziewicami. A kobiecy grzech to dożywotnia dyskwalifikacja.

Dokładnie, brawo. Na marginesie trzeba mieć jaja żeby poślubić kobietę z tak kolorową przeszłością. 

Gość 123

A Wy kobiety nie zastanawiacie sie ile lasrk wasi faceci zaliczyli przed wami?

Gość Gość

Nie poślubiłbym takiej kobiety 

Gość gość mężczyzna
38 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie poślubiłbym takiej kobiety 

Tylko, że miłość może wyprzedzać plotek zaściankowego towarzystwa. Któryś raz tu powtarzam , że jeśli jest już szczęśliwa rodzina z dziećmi to nie wolno tego zniszczyć ku uciesze prymitywnej gawiedzi. W tym społeczeństwie tylko chłopak może chodzić co  noc do innej  laski.

Gość Bob

Mam żonę z podobną przeszłością i mieszkam w małym miasteczku więc doskonale rozumiem autora Jest to jedna z tych sytuacji gdzie nie ma wyjścia ja jednak znałem przeszłośc żony 

Gość Gość

Moja  zaliczyła około 80-120 facetów