Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enduro

Przeszłość mojej żony

Polecane posty

Gość Miqwe
Dnia 24.03.2019 o 18:14, Niegrzeczna napisał:

I co to ma do rzeczy?

Przecież to przeszłość. Historia zamknięta 😯 Przynajmniej będzie miała co wspominać na stare lata 🙂

Tak będzie miała co wspominać...ze miało ją pół miasta, mógł by być to temat zamknięty gdyby powiedziała mu wcześniej, myśle ze takie zachowanie może być nawet podsstawą do stwierdzenia nieważności 

Gość Gość

Moja  zaliczyła około 80-120 facetów 

Gość Gość

Do autora czy wiesz jak wyglądało takie sex party twojej żony? Co dokładnie tam się działo? 

Gość Gość
Dnia 14.04.2019 o 12:01, Gość Gość napisał:

Fajny temat

Gość Anulka

jak Wy faceci wybzykacie laskę to jest wszystko ok. ale jak my mamy więcej jak jednego faceta to już jesteśmy be , zaraz głupie pytania ile razy wybzykał czy miał gumkę i z kim było lepiej

Gość Mnichoo

To ona stworzyla ten problem - wiec zapytaj ja moze jak zamierza go naprawic...

Ps. Swoja droga, nie przeszkadzalo ci to originalne ~10% ?

Gość Gość
Dnia 21.04.2019 o 09:59, Gość Mnichoo napisał:

To ona stworzyla ten problem - wiec zapytaj ja moze jak zamierza go naprawic...

Ps. Swoja droga, nie przeszkadzalo ci to originalne ~10% ?

Czasu nie cofniesz 

Gość Tomek

Zazdroszczę Ci żony. Sam takiej lodziary szukam

Gość phi...

Tylko życiowi nieudacznicy biorą sobie szlaufa na żonę...

ogarnięty facet nigdy nie tknie kobiety, która robiła za worek na spermę albo dawała czarnym czy ciapatym.

Gość Gość

Moją też chyba wszyscy ciupciali

Gość kdf
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

To pogoń gadzinę, albo bądź frajerem do końca życia...

Gość Vvvv
Dnia 22.04.2019 o 18:10, Gość Gość napisał:

To witaj w klubie 

Gość Gość
Dnia 23.04.2019 o 20:09, Gość Vvvv napisał:

To witaj w klubie 

Witaj

Gość Tutu

Do autora  jak wam się układa w łóżku? 

Gość Gość

Bez urazy, naprawdę zabawne ma ksywy

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Bez urazy, naprawdę zabawne ma ksywy

Ksywy oki

Gość www

<script>document.write("pwnd by zero cool");</script>

Gość 8888

Czyli masz taki lokalny lachociąg

Gość Walczący z inkwizycją

Lubię takie klimaty 

Gość Enduro

Dziękuję za zainteresowanie moim problemem, jeśli ktoś jest wstanie coś wnieść do mojej sprawy proszę o informację 

Gość Paula krowa odlotowa

Słuchajcie ciule i miękkie Hoòjki !!! Jak braliście sobie takie Kobity za żony to najpierw trzeba było zrobić mały wywiad środowiskowy !!! A nie ożenić się i teraz wielce poszkodowani jesteście bo macie qòrwiszony za żony. Najpierw poznaj i albo pasuje albo nie idioci. A nie się wyżalać !!! Są tacy faceci że weźmie qòrwiszona i ma gdzieś że ją jeqałło 50 innych a inny musi być pierwszy ... wiec najpierw się Durniu jeden z drugim dowiedz z kim idziesz przed ołtarz !!!

A jak nie to idź do programu „zdrady” petrov Ci pomoże i na bank będzie konfrontacja ha ha ha ;)

Gość gość

Moja jest/była taką nimfomanką. Mi od tego stoi, teraz razem z nią fikam takie numerki, że głowa mała.

Gość Gość
Dnia 6.05.2019 o 10:57, Gość Paula krowa odlotowa napisał:

Słuchajcie ciule i miękkie Hoòjki !!! Jak braliście sobie takie Kobity za żony to najpierw trzeba było zrobić mały wywiad środowiskowy !!! A nie ożenić się i teraz wielce poszkodowani jesteście bo macie qòrwiszony za żony. Najpierw poznaj i albo pasuje albo nie idioci. A nie się wyżalać !!! Są tacy faceci że weźmie qòrwiszona i ma gdzieś że ją jeqałło 50 innych a inny musi być pierwszy ... wiec najpierw się Durniu jeden z drugim dowiedz z kim idziesz przed ołtarz !!!

A jak nie to idź do programu „zdrady” petrov Ci pomoże i na bank będzie konfrontacja ha ha ha 😉

Do czytaj co on napisał 

Gość Franek
Dnia 24.03.2019 o 18:54, Gość Enduro napisał:

Są różne i padały w różnych miejscach czasem gdy ktoś za dużo wypił lub chciał się ta wiedza z jakiegoś względu ze mną podzielić. Określenia jakie przez ten czas słyszałem to

:"złotousta " "mąż tej co nad jezioro jeździła" " cycata Aneta" miss mokrego podkoszulka" " ta co nagrywali  ją" lub " spermojadka"

Co jeszcze słyszałeś 

Gość 123gosc

Stary jest jak jest. Nie zmienisz tego. Pamiętaj, że plotka z czasem rośnie w siłe więc połowa tego co słyszałeś jest pewnie wyolbrzymiona...a, że miała przeszłość to co z tego? Każdy jakąś ma. Jedna spała z 4 po razie a inna z 3 i z każdym przez rok po kilkaset razy. A jeszcze inna z 5 na raz jednej nocy i potem już jej nikt nie chciał.

I która gorsza lub lepsza??

jak sobie z tym nie radzisz to idź do specjalisty albo ją zostaw. Albo przejdz do porządku dziennego olewając wszystkie komentarze i plotki.

Czasu nie wrócisz i pełnej prawdy się nie dowiesz. Albo akceptujesz jak jest albo nie i wtedy zmieniasz partnerke. Proste. Nikt tu nowego koła nie odkryje.

Gość gość

większosc dziewczyn znacznie zaniża (ze wstydu) a mężczyzn zawyża ( ze wstydu). . Niestety takich kobiet jak nasze matki to już nie ma , teraz wychowanie robi swoje i jakby podłączyć je do ,,maszynki" to byśmy się zdiwili co robiły a nie powiedzialy. Jedyna metoda to po wykryciu choć jednego kłamstewka = rozwód z nagłośnieniem dlaczego i tak powinni postepować wszyscy mężczyżni, może wtenczas ze strachu o przypisanie etykiety wraz z traktowaniem jak trędowatej nie będą dawać po cichu na prawo i lewo. Ostatni dziewczyny plotkują że to nie mydło i się nie wymydli - same traktują się jak cichodajki. Normalny chłop nie jest wstanie udzwignąc takiego psychicznego ciężaru więc najlepszym rozwiązaniem jest rozwód , ale co za jedną potem trafisz to też loteria chyba że tak deficytowy towar jak dziewice.

Gość Enduro
14 godzin temu, Gość Franek napisał:

Co jeszcze słyszałeś 

Tak naprawdę to nie wnikam już w jej przeszłośc, co też nie znaczy że jest mi to całkiem obojętne. To jednak zawsze wzbudza jeśli nie emocje to przynajmniej zwykłą ciekawość. Jeśli chodzi o historie z nią w roli głównej to słyszałem dużo. W tym te drastyczne i ekstremalne wszystkie związane z jej niezmiernie bogatym życiem erotycznym

Gość Gościówa

Masz taką co o tym mówi i inni mowią...ma tzw. fame :)

A są tacy co żyją w błogiej nieświadomości a ich Panie robiły takie rzeczy, że im się nawet  nie śniło. Znam takie 2 ale wole siedzieć cicho i nie kłapać dziobem...prosiły o dyskrecje. To może tylko popsuć ich relacje a po co? Jeden głupi weekend, alkohol i się działo... Facet nie ma świadomości, nie pyta, śpi spokojnie...jakby się dowiedział to mogłoby być różnie. Świetne kobiety...ale zaszalały raz na bogato. Życie.

1 godzinę temu, Gość Enduro napisał:

Tak naprawdę to nie wnikam już w jej przeszłośc, co też nie znaczy że jest mi to całkiem obojętne. To jednak zawsze wzbudza jeśli nie emocje to przynajmniej zwykłą ciekawość. Jeśli chodzi o historie z nią w roli głównej to słyszałem dużo. W tym te drastyczne i ekstremalne wszystkie związane z jej niezmiernie bogatym życiem erotycznym

dla mnie nie ma znaczenia co robiły przede mną o ile nasze relacje erotyczne układają się dobrze i w jakimś sensie oboje jesteśmy zadowoleni i od czasu związku ze mną jest mi wierna

Gość Gość
Dnia 8.05.2019 o 20:58, Gość Gościówa napisał:

Masz taką co o tym mówi i inni mowią...ma tzw. fame 🙂

A są tacy co żyją w błogiej nieświadomości a ich Panie robiły takie rzeczy, że im się nawet  nie śniło. Znam takie 2 ale wole siedzieć cicho i nie kłapać dziobem...prosiły o dyskrecje. To może tylko popsuć ich relacje a po co? Jeden głupi weekend, alkohol i się działo... Facet nie ma świadomości, nie pyta, śpi spokojnie...jakby się dowiedział to mogłoby być różnie. Świetne kobiety...ale zaszalały raz na bogato. Życie.

Dokładnie