Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TATUAZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Kto robił już tatuaż ? potrzebne informacje dla amatora

Polecane posty

Gość TATUAZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Witam.

Chciałam się dowiedzieć, jak wygląda dokładnie wizyta u tatuażysty ( nie to nie jeden z tych tematów gdzie pytają czy boli - bo mnie to szczerze nie interesuje)  chodzi mi jak wygląda wizyta od rejestracji po wykonanie tatuażu. 

Zakładajmy że mam już termin tatuowania, nie mam swojego wzoru ale wiem co chce miec itd. Czy tatuażysta " za darmo" wykona projekt? Jak nie to sąd wziąć taki projekt? czy potrzebna jest jakaś wizyta przed tatuowaniem aby tatuażysta zobaczył miejsce tatuowania / pokazał mi wcześniej wzór czy może cos pozmieniać czy takie rzeczy sie załatwia w ten sam dzien tatuowania ?

Idziesz do wybranego studia i prosisz o konsultacje - z zasady trwa ona dosłownie kilka minut. Mówisz mniej więcej co byś chciała, jak duże i w jakim miejscu. Dobrze jest mieć zdjęcia tatuaży które ci się podobają, tematyki, stylu itd. żeby tatuażysta mniej więcej wiedział o co ci chodzi. Umawiacie się na termin, płacisz depozyt i tyle. Możesz poprosić o zobaczenie projektu przed sesją - tylko licz się, że to będzie nie wcześniej niż kilka dni przed 🙂