Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacperq123

Prezent na pierwszą rocznicę

Polecane posty

Hej, wiem, że takich tematów w internecie jak i na tym forum jest dużo, ale czytając to wszystko mam mega mętlik w głowie i ciężko mi cokolwiek wybrać. Niedługo obchodzę swoją pierwszą rocznicę z moją kobietą (jesteśmy w wieku licealnym), ale chciałem prezent przygotować wcześniej - jednocześnie prosząc Was o jakieś rady na ten temat, pomysły, odczucia.

Planowałem wykonać coś ze zdjęć np. album z zdjęciami z całego roku ułożonymi chronologicznie, ale zastanawiam się czy to nie jest jeszcze za wcześnie? Na kolejne rocznice tych zdjęć będzie więcej przecież. Czy może jednak jakaś jedną wielka ramka z kilkoma mniejszymi zdjęciami będzie lepszym pomysłem? Chodziła mi po głowie również myśl, że zamiast tego może lepiej sprawdziłaby się jakaś biżuteria? Bransoletka, pierścionek (nie zaręczynowy oczywiście :p) z wygrawerowaną datą naszej rocznicy? Do tego wszystkiego jakieś kwiaty, czekoladki i wypad do kina oraz wspólny spacer - czy to Waszym zdaniem dobre zestawienie czy jednak za dużo/mało? 
Dodam, że 4 dni po naszej rocznicy Ona ma urodziny i czy dobrze byłoby połączyć prezent urodzinowy z rocznicą czy jednak oddzielnie? 

Gdzieś po głowie przeszła mi myśl o pluszowym misiu z koszulką, na której są inicjały i data rocznicy, ale dużo osób mówi, że to jednak trochę dziecinny prezent. 

Możecie również pisać co Wy chciałybyście dostać na swoje rocznice - chętnie poczytam i może ktoś również się zainspiruje.

Z góry naprawdę dziękuję za każdą pomoc czy radę.

Gość lotki

hmmm może szalony początek i lot w tunelu aerodynamicznym speedfly? 🙂 ja byłam z mężem już kilka razy, to jest koło wrocławia, a później romantyczna kolacja? Wszystko zalezy od tego co lubi Twoja dziewczyna, jednej spodoba się lot, a jednej miś z romantyczną koszulką :3

Do Wrocławia mam jednak te 400km więc trochę słabo z jednej strony, szczególnie że z środkiem transportu trochę ciężko. 

Zależy mi na opinii kobiet, które podzielą się swoimi propozycjami, co Wam by się spodobało, co chcialybyscie dostać. 

Gość Inna

Na pewno kwiaty, chyba że ich nie lubi albo ma alergię. Myślę że fajna romantyczna kolacja, nie super droga, aby ona nie czuła się skrepowana. Jeżeli coś z biżuterii to bransoletka jest najlepsza, pierścionki zarezerwuj na dalsze rocznice. Możesz też kupić płytę z jej ulubioną muzyką. Jeśli lubi czytać to fajną książkę to tak na urodziny. Jeżeli w waszej okolicy są jakieś fajne miejsca to zabierz ją tam. Kina nie polecam. Nie jesteście tam sami, skupiacie się na filmie a nie sobie. 

Gość gość

jestem szaloną osobą i nie kręcą mnie romantyczne kolacyjki czy dostawanie pluszaków... to w podstawówce jest modne. Jak obchodziliśmy rocznicę z chłopakiem to się zastanawialiśmy czy kupić vouchery na lot balonem czy do leszczyńskiego tunelu aerodynamicznego. Ta druga opcja została przez nas wybrana. Mamy sporo zdjęć z tego wypadu i w ogóle. i takie wspomninia na dłużej zostaną niż to co jedliśmy na kolację na pierwszą czy drugą rocznicę 

Czyli opcja z fotoksiazką czy ramką jednak odpada. W takim razie będę próbował coś z kwiatami + bransoletka i wspólne wyjście gdzieś bo jak na razie nic innego mi nie przychodzi do głowy.

Gość jusia

ja polecam voucher na skok ze spadochronem 🙂 sama skakałam pod wrocławiem z ekipą skydive ❤️ było suuuuper.