Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Schudłam ok 6 kg w 2 i pół miesiąca

Polecane posty

Gość Gość

Nie ćwiczę. Ograniczyłam tylko bardzo słodycze. Kiedyś jadłam codziennie w pracy batonika do kawy, jakiś  jogurt . w domu po obiedzie tez coś słodkiego jakieś cukierki lub czekoladę  (oczywiście nie cała ale np 2 paski ). W weekendy to wogole ciągle coś podjadalam. Ważyłam 65 kg przy wzroście 171. Teraz ważę 59.słodkie jem praktycznie tylko w weekend. 

Słyszę od rodziny ze bardzo schudłam. Faktycznie brzuszek zrobił się bardziej plaski i uda szczuplejsze. No ale bez przesady. Ale jak słyszę takie teksty to zaczynam się martwić czy faktycznie to normalne że ograniczając słodycze bez aktywności fizycznej tyle schudłam. Dodam że w tygodniu o 17 jem obiad i później juz nie jem nic. 

Gość Aniusia

Zadro...Ja waże 77 na 167 i też chciałabym zrzucić chociaż te 7 kg.No ale tak samo jak ty jadłam sporo słodyczy i teraz od wczoraj jestem na diecie bezsłodyczowej. Może wytrwam ale ciągnie do słodkości,tak że jadłabym je same. Nic się nie martw schudłaś prawidłowo,ja słysząc takie komplementy była bym z siebie zadowolona.

Gość Gość

To nie są komplementy tylko raczej troska ze strony tych osób. Bo skoro nie ćwiczę a chudne to może jestem chora. Tylko mówię że bardzo ograniczyłam słodkie. 

Gość 111

jak nie cwiczysz tylko pogarszasz kondycje i tak przytyjesz nie jesz oslabiasz organizm nie pijesz odwadniasz sie bedzie tylko gorzej 

Gość 111

teraz chudniesz ale potem porzytyjesz sporo 

Gość Gość

Ale ja jem normalne posiłki jak śniadanie rano drugie śniadanie w pracy i po pracy obiad. Ograniczyłam bardzo słodycze nie podjadam między posiłkami jakiś cukierkow czy herbatnikow. Myślę że z tego tytułu jem średnio dziennie nawet o 500 kcal mniej.

Gość 111

teraz chudniesz ale potem przytyjesz sporo 

Gość polecamci

ta kur.wa juz ty wiesz czy ona przytyje czy nie

Gość anabege

Dieta .. od tego zacznijmy. Do diety w celu poprawy przemiany materii czy pomocy w blokowaniu głodu warto zastosować suplement. Suplementy oczywiście są takie które działają i nie... warto wtedy wybrać figurena bo jest sprawdzony i bardzo dużo ludzi go poleca. Sama stosuje i chudne znacznie wiecej niż bez niego.

Gość 111

przytyje bo nie ćwiczy

Gość 111

je ale zużywa energi 

Gość 111

je ale nie  zużywa energi do spalania kalori