Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adinaden

Dobry i tani pochłaniacz wilgoci

Polecane posty

Cześć , ostatnio zauważyłam , że w moim domu jest trochę za dużo wilgoci . Chciałabym poradzić sobie z nadmiarem wilgoci w pomieszczeniach i pomyślałam o jakimś pochłaniaczu . Byłam jednak w jednym sklepie , wczoraj przeglądałam sklepy internetowe i wybór jest kosmiczny . Co dobrze jest wziąć pod uwagę wybierając takie produkty ? Proszę tylko o poważne wskazówki , żeby mi ułatwić wybór :) Z góry dziękuję.

Ogólnie produkt produktowi nierówny. Ja od jakiegoś czasu mam pochłaniacz wilgoci i nie mogę narzekać na ani jeden czynnik. Co brać pod uwagę? Na pewno markę producenta, porządny sklep, a także właściwości, żeby nie kupować czegoś pierwszego z brzegu, bo może skończyć się nietrafionymi zakupami i niepotrzebną utratą gotówki

Przede wszystkim nie warto kupować taniego badziewia które nic nie daje a tylko niepotrzebnie sie zezlościsz ze wydales/wydalas pieniadze. Najlepsze sa pochlaniacze wilgoci elektryczne - dzialaja praktycznie od pierwszego dnia. Najlepiej wziac taki domowy osuszacz - ja mam w domu mastera  https://e-master.pl/product-pol-1611-Osuszacz-powietrza-Master-DH-720.html   polecano mi to jako najlepsza marke no i ja nie mam na co narzekac. Wczesniej jak gotowalem cos dlugo w kuchni albo suszylem caly dzien pranie to nie widzialem przez szyby co sie dzieje na zewnatrz. Poprawa jest bardzo widoczna. No i chyba to tyle, bo takie malenkie pochlaniacze nprawde nic nie dadza, chyba ze w pomieszczeniu 1 m x 1 m.

zenuujka : dzięki za odp . A jaki masz konkretnie ? może się tym zainspiruję :) Dejwid no racja , byle czego nie ma sensu kupować dzięki za namiary na ten produkt :)

ja u siebie mam pochłaniacz HumiStop od sedan com pl i jestem zadowolona, nie tylko radzi sobie z wilgocią, ale także reguluje jej optymalny poziom, żeby nie było powietrza znowu wysuszonego, bo czasami można przejść od jednej skrajności w drugą