Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania9501

Poznań-self storage?

Polecane posty

Gość ania9501

Hej właśnie podjęłam decyzje o przeprowadzcce do Poznania. Wcześniej korzytałam z magazynu właśnie typu self storage. I stąd pytanie czy znacie jakieś godne polecenia pomieszczenia?

Gość gosia dob

Sama korzystam z self storage żeby nie zagracać mieszkania.  Oglądałam pare magazynów tego typu i mój wybór to less mess storage. Miła rzetelna obsługa, fajne ceny, no i ten nowy budynek robi wrażenie. Szczerze polecam

Gość MonikaWąsik

Również korzystam z Less Mess i polecam. Fajne u nich jest to, że umowe możesz podpisać nawet na tydzień co w moim przypadku sprawdza się najbardziej bo nie wiem na jak długo będzie mi potrzebny. 

Gość Wicik87

Dla firmy potrzebowałem dużego pomieszczenia, i mój wybór padł właśnie na less mess. Jeszcze ciężko mi się wypowiedzieć bo korzystam dopiero niecały tydzień ale jak narazie wszystko mi się podoba.

Gość mariola

ja co prawda z wrocławia, ale też śmiało polecę wspomniany już less mess 🙂 myślę że poziom nie powinien się różnić między oddziałami, a ja z mojego jestem naprawdę zadowolona. fachowa obsługa, o wszystko idzie się dogadać, panie pracujące zawsze chętnie odpowiedzą na pytania i rozwieją wszelkie wątpliwości jak ktoś zaczyna dopiero przygodę z self storage. dla mnie plusem jest też to, że można im zlecić odbiór paczek. ja zamawiam dużo przez internet, a kurierzy wiadomo jak jeżdżą 😄 a tak to w wolnej chwili wpadnę do nich po paczkę i przy okazji dobrą kawkę wypiję 😉

Gość kryśka

zdecydowanie less mess góruje jeśli chodzi o self storage w naszym kraju, porządna firma 🙂 

Gość karo

ja także z czystym sumieniem polecam less mess

Gość agata

nie słyszałam jeszcze żadnego złego słowa o firmie less mess storage, też zdecydowanie polecam. słyszałam że podobno mają otwierać drugi oddział w poznaniu

Gość Olka

Hej,

również słyszałam o nowym oddziale w Poznaniu, ma być gdzieś w okolicach Dąbrowskiego tak zrozumiałam od Pań z recepcji 😉

Polecam z czystym sumieniem.

Gość syśka

o, a wiadomo coś więcej o tym drugim oddziale, kiedy planują otwarcie? planuję remont na początek przyszłego roku i powoli zaczynam porównywać oferty firm self storage w naszym mieście i z tego co widzę less mess zdecydowanie ma najlepsze opinie, a jeśli faktycznie mają się pojawić przy Dąbrowskiego no to dla mnie idealnie bo mieszkam w tych rejonach 🙂 

Gość zuza

najlepsze jest że nie ważne gdzie poznań wrocław czy kraków less mess storage trzyma określone standardy polecam w każdym mieście