Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpilka

Mam taką fantazje i pragną ją zrealizować

Polecane posty

Gość Szpilka

Marzy mi się taka sytuacja. Idę z dziewczyną do parku, jest już ciemno a ja mam ochotę na nią. Siadamy na nie oświetlonym placu zabaw. Całuję mnie a ja pieszcze jej biust, po jakimś czasie wyciąga mojego penisa i zaczyna ssac. W tym momencie zauważamy że ktoś się nam przygląda, jesteśmy zmieszani, speszeni a moja dziewczyna zakrywa dłońmi swoje duże piesi. Wysoki dobrze zbudowany mężczyzna proponuje nam że popatrzy na nas, w końcu pod namową jego i mojej dziewczyny zgadzam się. On siada bardzo blisko a moja dziewczyna prosi żebym ją wylizał. Klękam i robię to. Gdy nie patrzę na nią to ten facet pokazuje jej swojego penisa. Jest ogromny, większy niż mój. W końcu zauważam jak gość pięści mojej dziewczynie piersi. Jestem zły ale ona mówi że zawsze chciala z dwoma. Mówię jej żeby skończyła ale ona zaczyna mu ssać. Sciagam spodnie gdy ona klęka między nami. Jego penis ledwo mieści się w jej dloni a mój jest dużo mniejszy i chudszy. Dziewczyna tylko mi trzepie tłumacząc się że chce być miła dla Gościa. W końcu wstaje i mówi mi że nie wyglądam tak dobrze jak on, nie jestem tak umięśniony i nie mam dużego penisa. On zwyczajnie popycha ją na ławkę i zaczyna wpychać w nią swojego penisa. Gdy podchodzę bliżej odpycha mnie a moja dziewczyna się z tego śmieje. Wale sobie i patrzę jak moje kochanie zadowala innego. Proszę zeby przestała a ona każe mi wylizac swoją pochwe i tyłek. Nagle on mnie odpycha mówiąc że to nie Twoje i zaczyna wchodzić w nią dalej. Po chwili ona siada i zaczyna mu ssać, widzę jak się ślini. Każe mi podejść i całować się z nią. Robię to bo czuję się upodlony. Błagam by przestała. Ona kwituje to śmiechem i mówieniem jakiego to mam małego. Na koniec ten facet kończy na jej piersiach po czym wraz z moją dziewczyną zmuszają mnie do zlizania całego nasienia.