Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak bylo

Lekarz mnie molestowal

Polecane posty

Gość Tak bylo

Temat teraz jest modny,od tych zdarzeń minelo tyle lat ale pamietam to kiedy bylem dzieckiem.Miałem wtedy ok 9lat i robili te glupie bilanse w szkole.Lekarz pamietam stary,oblesny dziad kazał mi sie rozebrac i zaczal wkladac te swoje wstretne lapska do moich chłopiecych majtek i dotykac mojej pupy i narzadow plciowych.Dzis takie badania sa niedopomyslenia pewnie ,wtedy nikt o tym niemowil ale pamietam to .Dzis rzygac mi sie chce jak pomysle ze moglobyc ze ten stary ohydny lekarz mogl w trakcie tego badania podniecac sie moim dzieciecym cialem i miec z tego przyjemnosc choc dopuszczan ze byl to normalny lekarz tylko dociekliwy.Dzis choc tyle jest lepiej ze takie badanie robi sie inaczej,nie narazajac pacjentow zwlaszcza w wieku mlodocianym na takie zachowania,ale traume juz bede mial do smierci

Gość sing

i co, ile lat bys chcial kary dla niego? mnie matka macala w wannie jak mialem z 8lat

Gość Tak bylo

Nie udowodnie ,zreszta sie pewnie przedawnilo ,pamietam jednak to i nawet wtedy mnie to mocno krepowalo,dopiero od paru lat kiedy te sprawy sa tak glosne ,wiem ze ten lekarz nie mial prawa mnie prawa tego mi zrobic i tyle

Gość Tak bylo

Po prostu nawet wiem prawnie ze gdybym go chcial skarzyc za krzywde ktora mii zrobil jak bylem dzieckiem,to sie przedawnilo 

Gość gosc
10 minut temu, Gość Tak bylo napisał:

dopiero od paru lat kiedy te sprawy sa tak glosne ,wiem ze ten lekarz nie mial prawa mnie prawa tego mi zrobic i tyle

no widzisz, czyli swoją krzywde uzależniasz od tego co sie o tym sądzi.

Gość Tak bylo

Nie uzalezniam,po prostu to byly 90 lata ,9lat to dzieciak,nie wiedzialem wtedy ze nie mial prawa dotykac mojej pupy czy malego ,wtedy bylo to tylko krepujace ale nie wiedzialem nic o seksie czy molestowaniu,a mimo to widzisz dziecko nawet wie kiedy ktos robi cos mu zlego,dzis wiem ze ten facet odpowiadalby za gwalt w sadzie

Gość Znam to

Mnie tak ksiadz kilka razy dotykal... Pocalowal mnie kolo pepka ale na szczescie nic wiecej nie zrobil.

Przykro mi tych wszystkich dzieci, ktore sa gwalcowe przez facetow w ...enkach, ktorzy sie nazywaja ksiezmi...