Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawwwwwwwwwww

4 raz nie zdałem prawka - Czy warto robić z siebie zero

Polecane posty

Gość prawwwwwwwwwww

Witam.

Nie zdałem prawa jazdy dokładnie 4 razy. Za niedługo mam 5 podejście. Nie mam wiecej już pieniędzy i ten 5 raz musi mi się udać albo mogę się przeprowadzać pod most bo mnie z domu wyrzucą tak czy tak.

Moje pytanie brzmi, czy Państwa zdaniem zanim rozpocznę egzamin warto wspomnieć egzaminatorowi że to JUŻ 5 RAZ, że nie mam forsy i że jak nie zdam to będę miał prze...e ? 

Chodzi mi o to czy waszym zdaniem próba wzięcia go na litość spowoduje że być może chłop sie zlituje i będzie bardziej pobłażliwy ? czy da odwrotny efekt ?

to samo pytanie do ubioru : czy warto iść w krawacie koszuli / marynarce ? czy tylko sie w...i ?

Możecie się smiać że biorę takie aspekty pod uwagę ale jak teraz nie zdam to mam tak prze...e że nie chce nawet gadać. Ktoś podzieli się opinią ?

Gość Gość

Bronie na litość to nie ma sensu A poza tym oni i tak doskonale wiedzą który raz ty już zdajesz... 

Ja zdałem dokładnie za piątym razem właśnie i też po czterech nieudanych próbach byłem załamany, Nawet chciałem zrezygnować w ogóle z tego wszystkiego ale jednak rodzina mnie zmotywowała z tym że na ten piątek egzamin pojechałem na totalnej wy/jeb/ce no i wtedy Właśnie zdałem bo cały stres odpuścił i jechałem elegancko, a wcześniej się denerwowałam za bardzo się spałem i przez to były głupie błędy, w sumie takie naciągane trochę bo nawet mógł mi pozwolić jechać dalej no ale że czepiali się totalnych szczegółów No to mnie oblewali.  Raz na przykład oblał mnie za to że zbyt blisko według niego zatrzymałem się przed znakiem stop, no głupota prawda? No ale niestety tak się stało, znak z tobą przed skrzyżowaniem zatrzymałem się popatrzyłem lewo prawo było pusto jadę prosto, przejechałem skrzyżowanie mówię do siebie w myślach że kolejny etap zaliczony A to koleś mi mówi Proszę zjechać na bok i koniec egzaminu, więc totalnych pierdół się czepiali. 

Nie poddawaj się i rób już do końca, ale nic nie mów instruktorowi nie bierz go na litość bo to nic nie da To może tylko pogorszyć sprawę tak naprawdę, A tak jak mówię on w papierach widzi i doskonale wie ile ty razy już zdawałeś

Gość PRAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

DZIĘKI CI CZŁOWIEKU. ZMOTYWOWAŁEŚ MNIE NAPRAWDĘ 🙂 DZIĘKUJE

Gość 111

jak u mnie zdali z 1 razem to znaczy znają sie albo im przepuścili 

Gość 111

może cie ten nauczyciel nie lubi 

Gość 111

albo sie nie nadajesz na kierowce i tyle