Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ToTylkoJa

Nieudany związek

Polecane posty

Witam wszystkich zainteresowanych ❤️  Zwracam się do was z dość niedorzecznym problemem. Dotyczy on mojego zakończonego już związku

Nie miałabym problemu gdyby nie fakt, że mija już drugi rok, a ja wciąż tęsknię za byłą dziewczyną. Przyznam szczerze, że w głównej mierze to ja zaincijowałam zerwanie. Było ono jednak spowodowane wyznaniem mojej ,,wybranki"- stwierdziła, że już nic do mnie nie czuje

Byłam tym faktem niezwykle zawiedziona. Mimo wszystko bardzo mi na niej zależało, wcześniej bardzo dobrze się dogadywałyśmy. Pamiętam, że bardzo źle to przechodziłam. Zabroniłam jej się ze mną kontaktować. Ja również się do niej nie odzywałam i na codzień ją ignorowałam. Przez niemalże rok odcinałam się zupełnie od innych, bliskich mi osób

Jesteśmy aktualnie na tej samej uczelni. Nie mam pojęcia, jak ona to wszystko znosiła. Wiadomo mi tylko tyle, że po zerwaniu przez jakiś czas mi się przyglądała. Wiem również, że zdiagnozowano u niej po całej tej sytuacji pewną chorobę

Piszę to, żeby dowiedzieć się, czy widzicie w tym jakikolwiek sens. Czy powinnam coś z tym wszystkim zrobić? Czy może lepiej poprostu zapomnieć o całej sprawie? Mija przecież jednak drugi rok. To kupa czasu, a ja wciąż tkwię w martwym punkcie i czuję, że się pogrążam

Nie zdradziłam wam zbyt wielu szczegółów, aczkolwiek mam nadzieję, że zyskacie jakiś wgląd w całą sprawę 🙂

Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję ❤️