Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ojejeje

Byc z nim czy nie??Prosze o opinie zywiolowych ludzi..

Polecane posty

Go艣膰 ojejeje

czyli podobnych do mnie 馃檪聽jestem 偶ywio艂ow膮 osob膮, mam mn贸stwo zainteresowa艅 (fakt,ze powierzchownych ale jednak),pomys艂贸w, robie kilka rzeczy naraz,nie lubie nudy.Spiewam chodzac po domu czy gdziekolwiek nawet w pracy jak sie nudze to spiewam pod nosem, zagaduje innych. Duzo mowie, z byle slowa potrafie rozwinac rozmowe. Lubie seks.

Jednak poznalam kogos聽 kto jest moim przeciwienstwem. Ok, moze jest szanowany, nie wiem czy z racji zawodu czy jednak pozory myl膮 i jest inny do reszty niz do mnie. Ale przy mnie... jest malomowny, sprawia wrazenie niezainteresowanego. Jesli mu zwroce uwage to cos robi, nasladuje mnie w wielu rzeczach,ale czuje sie przy nim samotna tak naprawde. Moje zainteresowania to jego zainteresowania,moje poglady staly sie jego pogladami .. ale umiejetnosci prowadzenia rozmowy jeszcze nie opanowal:classic_dry:聽Prawie nie zartuje, nie lapie ironii, nie聽 odpowiada zartobliwie, czasami sie smieje z moich zartow ale o grze slow itp moge zapomniec. Ostatnio mialam wrazenie ze czuje od niego obojetnosc albo i zlosc jak powiedzialam,ze seks jest dla mnie wazny.聽

Jak mam miec jakas klode,z ktora nudze sie tez w zyciu to ja dziekuje..ale moze jest nadzieja? jak wygladaja wasze zwiazki gdzie jedna osoba jest zywiolowa a druga taka wlasnie?jeszcze z nim nie bylam,moze choc w lozku okaze sie lepszy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosc

Wy jeste艣cie za bardzo inni. Mo偶na si臋 r贸偶nic ale nie a偶 tak. Wydaje mi si臋 偶e ty go nie rozumiesz a on ciebie. Bezsensu. Nic z tego nie b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chociaz

Troch臋聽 podobni聽 powinni艣cie聽 by膰聽 jak聽 to takie聽 przeciwno艣ci聽 to si臋聽 nie聽 uda聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejeje

Niestety,tez tak czuje.. w dodatku probuje聽 to jakos ratowac聽 - dawalam mu do zrozumienia ale i mowilam wprost ze nasladowaniem mnie i dopasowywaniem sie do mnie nic nie zdzia艂a, reakcji zero,wiem ze moga byc rozne temperamenty i moze podobnej parze sie udalo, tylko jak to rozegrac jak zrozumiec druga osobe? wiadomo ze trzeba checi 2 osob, moze uda mu sie przetlumaczyc tylko trzeba do niego dotrzec...z psychologii jestem taka sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobiety:)
12 minut temu, Go艣膰 ojejeje napisa艂:

Niestety,tez tak czuje.. w dodatku probuje聽 to jakos ratowac聽 - dawalam mu do zrozumienia ale i mowilam wprost ze nasladowaniem mnie i dopasowywaniem sie do mnie nic nie zdzia艂a, reakcji zero,wiem ze moga byc rozne temperamenty i moze podobnej parze sie udalo, tylko jak to rozegrac jak zrozumiec druga osobe? wiadomo ze trzeba checi 2 osob, moze uda mu sie przetlumaczyc tylko trzeba do niego dotrzec...z psychologii jestem taka sobie

Co w艂a艣ciwie chcesz powiedzie膰?聽

Udost臋pnij ten post