Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejeje

Byc z nim czy nie??Prosze o opinie zywiolowych ludzi..

Polecane posty

Gość ojejeje

czyli podobnych do mnie 🙂 jestem żywiołową osobą, mam mnóstwo zainteresowań (fakt,ze powierzchownych ale jednak),pomysłów, robie kilka rzeczy naraz,nie lubie nudy.Spiewam chodzac po domu czy gdziekolwiek nawet w pracy jak sie nudze to spiewam pod nosem, zagaduje innych. Duzo mowie, z byle slowa potrafie rozwinac rozmowe. Lubie seks.

Jednak poznalam kogos  kto jest moim przeciwienstwem. Ok, moze jest szanowany, nie wiem czy z racji zawodu czy jednak pozory mylą i jest inny do reszty niz do mnie. Ale przy mnie... jest malomowny, sprawia wrazenie niezainteresowanego. Jesli mu zwroce uwage to cos robi, nasladuje mnie w wielu rzeczach,ale czuje sie przy nim samotna tak naprawde. Moje zainteresowania to jego zainteresowania,moje poglady staly sie jego pogladami .. ale umiejetnosci prowadzenia rozmowy jeszcze nie opanowal:classic_dry: Prawie nie zartuje, nie lapie ironii, nie  odpowiada zartobliwie, czasami sie smieje z moich zartow ale o grze slow itp moge zapomniec. Ostatnio mialam wrazenie ze czuje od niego obojetnosc albo i zlosc jak powiedzialam,ze seks jest dla mnie wazny. 

Jak mam miec jakas klode,z ktora nudze sie tez w zyciu to ja dziekuje..ale moze jest nadzieja? jak wygladaja wasze zwiazki gdzie jedna osoba jest zywiolowa a druga taka wlasnie?jeszcze z nim nie bylam,moze choc w lozku okaze sie lepszy

Gość gosc

Wy jesteście za bardzo inni. Można się różnic ale nie aż tak. Wydaje mi się że ty go nie rozumiesz a on ciebie. Bezsensu. Nic z tego nie będzie.

Gość Chociaz

Trochę  podobni  powinniście  być  jak  to takie  przeciwności  to się  nie  uda 

Gość ojejeje

Niestety,tez tak czuje.. w dodatku probuje  to jakos ratowac  - dawalam mu do zrozumienia ale i mowilam wprost ze nasladowaniem mnie i dopasowywaniem sie do mnie nic nie zdziała, reakcji zero,wiem ze moga byc rozne temperamenty i moze podobnej parze sie udalo, tylko jak to rozegrac jak zrozumiec druga osobe? wiadomo ze trzeba checi 2 osob, moze uda mu sie przetlumaczyc tylko trzeba do niego dotrzec...z psychologii jestem taka sobie

Gość Kobiety:)
12 minut temu, Gość ojejeje napisał:

Niestety,tez tak czuje.. w dodatku probuje  to jakos ratowac  - dawalam mu do zrozumienia ale i mowilam wprost ze nasladowaniem mnie i dopasowywaniem sie do mnie nic nie zdziała, reakcji zero,wiem ze moga byc rozne temperamenty i moze podobnej parze sie udalo, tylko jak to rozegrac jak zrozumiec druga osobe? wiadomo ze trzeba checi 2 osob, moze uda mu sie przetlumaczyc tylko trzeba do niego dotrzec...z psychologii jestem taka sobie

Co właściwie chcesz powiedzieć?