Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arx

Dotknęła go w palec u nogi

Polecane posty

Gość Arx

Jak w tytule. Moja dziewczyna dotknęła mojego brata. Temat i sytuacja może wydawać się śmieszna, ale martwią mnie stosunki mojej dziewczyny i mojego brata, które sprawiają, że czuje dyskomfort. 

Mają bardzo dobry kontakt, ale mi to nie przeszkadzało,  cieszyłem się,  że dobrze dogaduje się z moja rodziną, ale zaczynają coraz wiecej czasu spędzać razem sam na sam. 

Do tego dochodzi dotyk etc. Dzisiaj np. Byliśmy w studio,  mój brat ściagnal buty i okazało się, że ma dziurę w skarpetce na palcu,  a ona chcąc zaśmieszkować(?)  dotknęła go w ten nieokryty palec,  co sprawiło, że poczułem się żenująco.  Czasem wiszą na sobie,  tu ręką, tam ręka, niby wszystko robią w luźny sposób, ale patrząc na to czuje sie niekomfortowo. 

Czy to normalne żeby dziewczyna dotykała stopy,  części ciała brata swojego chłopaka? 

Gość Gość

A kto ją rocha? Ty czy brat? Czy ty i brat?

Gość jddjjd

skoro czujesz się z tym źle to z nią lub nim, albo najlepiej i z nim i nią pogadaj 

Gość gość

musi być między nimi silna chemia

Gość gośćE...

Lepiej zaakceptuj to i zaproponuj sex w trójkę bo inaczej całkiem ją stracisz

Nie obawiaj się, dziewczyny marzą o na dwa baty

Gość Arx
1 godzinę temu, Gość gośćE... napisał:

Lepiej zaakceptuj to i zaproponuj sex w trójkę bo inaczej całkiem ją stracisz

Nie obawiaj się, dziewczyny marzą o na dwa baty

Czy może ktoś udzielić mi poważnej odpowiedzi?:/ Naprawdę nie wiem, czy przesadzam czy nie. Jest to moja pierwsza  poważna dziewczyna,  nie mam doświadczenia i nie wiem, czy moje zachowanie jest prawidłowe, chciałbym usłyszeć jak to wygląda z boku, wysłuchać opinii osób niezaangazowanych, obiektywnie patrzacych. Mamy po 25 lat

Rozmawiać z nią na ten temat próbowałem, ale ona twierdzi,  że przejawiam chore myśli,  zrobiła mi awanturę,  że to obrzydliwe, iż przeszło mi coś takiego w ogóle przez głowę. Nie wiem co myśleć 

Gość gość

Puszczalskie zawsze tak mówią, reagują agresją i wmawiają ci winę