Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaus

Czy jest tu jakiś moderator albo admin

Polecane posty

Mam prośbę czy można by było posprzątać troszkę. Ja wiem że byciem M lub A jest męczące ale czy nie można by czasem powywalać te stare wątki. Ja wiem że w 2004 roku nie czytałem ówczesnych ciekawiostek, newsów ale po tylu latach są to tak ciekawe tematy jak pomidorowa z przed tygodnia.

A mogę się mylić i tylko mnie może to przeszkadzać więc proszę olać moją prośbę. 

Coś innego jest jakiś stary temat który grzany jest ciągle a coś innego jakiś stary kotlet odgrzany po 5lat.

Jeżeli ktoś się nie zgadza proszę krytykować pomysł.

Gość gość

Niiisia się pewnie nie zgadza , bo sama odgrzewa te stare kotlety regularnie. Reszta pewnie się zgadza.

Gość XYZ

"Kontynuowanie nadal" to pleonazm ;)

dlaczego miałby ktoś to usuwać, przecież to bardzo ciekawe, co myśleli ludzie w poprzedniej epoce

może autor ma coś do ukrycia

1 minutę temu, Niiisia25 napisał:

Tematy z roku 2004 są nieraz kontynuowane nadal. Nie chodzi o to, by odpowiadać osobie na wpis SPRZED!!! 15 lat, ale by kontynuować rozmowę i umożliwiać dyskusję osobom które dziś chciałaby poruszyć ten sam problem.

Pomysł niefortunny.

Nie zgadzam się z takim rozumowaniem (to nie znaczy że z Tobą)

Jeżeli zaistniał jakiś problem wiele lat temu i ktoś zgłosił go i otrzymał odpowiedź, radę. To jeżeli dziś taki problem będzie miał to nie będzie on szukał co było napisane kiedyś tam tylko napisze o co mu chodzi i dostanie nową odpowiedź od tych którzy dziś uczestniczą w dyskusji.

A nawet dodam że osoby które dały odpowiedź kiedyś dziś mają większe doswiadczenie i mogą udzielić innej rady.

Przy takim przedstawienu sytuacji jak Ty proponujesz to właściwie można uznać że całe forum nie ma sensu gdyż w 90% tematy się pokrywają więc zamiast forum nazwać należy to wyszukiwarką.

A dając przykład powiem

Każdy człowiek się starzeje, świat idzie do przodu. A Ty uważasz że należy stać w miejscu i wspominać dawne dyskusje, zachwycać się nad tym co było. 

KTO STOI TEN SIĘ COFA.

To co było to minęło, każdy kiedyś chodził do szkoły a dni mijają ludzie odchodzą i przychodzą nowi. Czy sensem rozmów jest dialog babci w berecie że kiedyś to było lepiej. No i może było ale minęło i do przodu.

Pozdrawiam i takie mam zdanie.

Chyba dobrze zaargumentowałem się 😁

Proszę jak ja to mówię nie stój w miejscu, jeżeli 5lat temu swietnie bawiłaś się np. na sylwestrze to znaczy że kazdy kolejny rok już nie świętujesz tylko wspominasz jak w tedy było super i mimo że czas minoł to będziesz tak samo robić. Nie to błędne myślenie. Świat się zmienia i ty się zmieniasz i to robiłaś 5 lat temu mogło być fajne dziś już nie.

Jeżeli moje argumenty cie nie przekonały to z przykrością muszę stwierdzić że przypomninasz w poglądach starą babcie wsłuchaną w radio z Torunia. 

I proszę nie odbierać tego jako atak na któregokolwiek i mogę się mylić i jeżeli ktokolwiek się nie zgadza ma do tego prawo a ja z nikim nie będę sie kłócił ani obrażał.

😁

Gość Gość
8 minut temu, Niiisia25 napisał:

Zgadzam się z Tobą. Być może jest przebrany. 

A co, bzyknął cię na priwie i olał. 😁

Tu każdy jest przebrany naiwniaczko.😆

Gość Gość
Przed chwilą, Niiisia25 napisał:

Przeczytałam, ale nie odniosę się. Nie chce mi się zwyczajnie 🤓

Bzyknął. 😆

12 minut temu, brokeninside87 napisał:

dlaczego miałby ktoś to usuwać, przecież to bardzo ciekawe, co myśleli ludzie w poprzedniej epoce

może autor ma coś do ukrycia

Tak nazywamy to historią i tego co było szukamy w książce do historii a nie na żywym forum. 

Autor nie ma nic do ukrycia nie szukaj drugiego dna.

Odgrzewane kotletów to bliższe jest do samozachwytu nad swoją zajebistoscią z przed lat. A jeżeli ktoś jest świetny to on jest świetny teraz. Po co komu zachwycać, czytać czyjąś świetność gdy mineło tyle lat i jego świetność znikła. 

To ze ktoś 10lat temu napisał że masz swietne długie włosy a dziś będąc łysym czytajac to czujesz się lepszy niż dziś jesteś. No wybacz kiedyś było a dziś jest.

Pozdawiam

🍻

18 minut temu, Niiisia25 napisał:

Zgadzam się z Tobą. Być może jest przebrany. 

Proszę nie pisz tak bo śmierdzi to manipulowanie. 

A jako życzliwy nie będę komentować bo rozczarowujesz mnie takim podejściem.

😁

12 minut temu, Gość Gość napisał:

A co, bzyknął cię na priwie i olał. 😁

Tu każdy jest przebrany naiwniaczko.😆

Przepraszam ale uważam że rozmowa bez inwektyw i najezdzanie jest lepsza.

Proszę o argumenty w sprawie a nie atak na osobę.

🍻

12 minut temu, Gość Gość napisał:

Bzyknął. 😆

Jakie to ma znaczenie. 

W sprawie jaką poruszyłem. 

Jeżeli nic konstruktywnego nie możesz napisać nie pisz. 

Możesz sie nie zgadzać z tym ale moje bzykanie nie ma znaczenia w sprawie.

6 minut temu, Niiisia25 napisał:

Ja tylko dywaguję. Nic więcej 🙃

Nie to nie dywagacjie to była próba podważenia wiarygodności.

Nie rób tak bo to nie ładnie. Różnica zdań nie musi dzielić.

😁

Gość gość
3 minuty temu, Klaus napisał:

Jakie to ma znaczenie. 

W sprawie jaką poruszyłem. 

Jeżeli nic konstruktywnego nie możesz napisać nie pisz. 

Możesz sie nie zgadzać z tym ale moje bzykanie nie ma znaczenia w sprawie.

Czyli bzyknął;)

9 minut temu, Gość gość napisał:

Czyli bzyknął;)

Żal

Dodam na koniec że prowadząc politykę odgrzewania kotletów nie razwijacie forum bo nie ma wpływu nowych. Nawet jak ktoś nowy przyjdzie znudzi mu się bo przecież nie ma nic nowego tylko ciągle ten sam kewin sam w domu.

A kewina oglądają tylko ci starzy i to tacy co im świat uciekł a oni zostali w przeszłosci a młodzi nawet nie znają tego filmu. 

Gość Szkodliwy temat

Ja znalazłam swoj wpis po 11 latach 

w temacie o nazwie: 

dieta cytrynowa=woda+cytryna+syrop klonowy+pieprz cayenne

zalozony przez migotkę. 

Temat należałoby usunąć ponieważ jest szkodliwy. 

Weszłam tam, przeszukałam i od tamtej pory czyli jakiś tydzień siedzę na tej Kafe jak mam chwile zamiast robić coś produktywnego. Chyba trzeba się radykalnie odciąć. Szkoda czasu 

6 minut temu, Gość Piuf Namysłowski napisał:

Wp nic jej nie placi. Juz koślun usunął wpis ale pisalem ze spoleczny mod to jest funkcja za free. 

A czy taka funkcja jest terminowa czy to monimacja jak poklepanie przez prezesa. 

Bo rozumiem sens takiego modiwania i pochwalam (w mc Donaldzie sietnie to się sprawdza) tylko pod warunkiem że taki Mod jest rozwojowy a nie dziadek na ławce i wspominający wojnę. 

O wojnie trzeba pamiętać ale czy trzeba ciągle wychwalac szarika lub nie zienskie zdolności Janka Kosa.

2 minuty temu, Gość Szkodliwy temat napisał:

Ja znalazłam swoj wpis po 11 latach 

w temacie o nazwie: 

dieta cytrynowa=woda+cytryna+syrop klonowy+pieprz cayenne

zalozony przez migotkę. 

Temat należałoby usunąć ponieważ jest szkodliwy. 

Weszłam tam, przeszukałam i od tamtej pory czyli jakiś tydzień siedzę na tej Kafe jak mam chwile zamiast robić coś produktywnego. Chyba trzeba się radykalnie odciąć. Szkoda czasu 

Brawo. Jesteś super.

Nie dlatego że zrozumiałaś że tkwisz w jednym miejscu i się nierozwijasz ale dziękuję za to że zauważyłaś że brak pójścia dalej cofa Cię. 

Jeżeli 11lat temu uważałaś dietę cud to w cale nie świadczy że on nadal jest cud.

JA JUŻ BYŁEM, GDZIEŚ INDZIEJ CZYNNYM USEREM I NAWET NOMINOWANYM DO MODA. I WIEM ŻE FORUM SIĘ KOŃCZY TRWIĄC W MIEJSCU. A USERZY SIĘ STARZEJĄ I ODCHODZĄ BO KAŻDY WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ ZROZUMIE ŻE TKWI W DAWNYCH CZASACH. TAK BYŁO Z "NASZĄ KLASĄ" I Z "GG" 

A jeżeli spędzisz tu wiecej niż 1h dziennie wyłącz kompa, tel czy co tam masz i idź na spacer bo na 100% jesteś lepsza niz całość to tutaj.

Nowego usera zapięcie gdy on coś powie a nie że będzie czytać co ktoś kiedyś powiedział.

Gość Szkodliwy temat
3 minuty temu, Klaus napisał:

Brawo. Jesteś super.

Nie dlatego że zrozumiałaś że tkwisz w jednym miejscu i się nierozwijasz ale dziękuję za to że zauważyłaś że brak pójścia dalej cofa Cię. 

Jeżeli 11lat temu uważałaś dietę cud to w cale nie świadczy że on nadal jest cud.

JA JUŻ BYŁEM, GDZIEŚ INDZIEJ CZYNNYM USEREM I NAWET NOMINOWANYM DO MODA. I WIEM ŻE FORUM SIĘ KOŃCZY TRWIĄC W MIEJSCU. A USERZY SIĘ STARZEJĄ I ODCHODZĄ BO KAŻDY WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ ZROZUMIE ŻE TKWI W DAWNYCH CZASACH. TAK BYŁO Z "NASZĄ KLASĄ" I Z "GG" 

A jeżeli spędzisz tu wiecej niż 1h dziennie wyłącz kompa, tel czy co tam masz i idź na spacer bo na 100% jesteś lepsza niz całość to tutaj.

Nowego usera zapięcie gdy on coś powie a nie że będzie czytać co ktoś kiedyś powiedział.

Wtedy miałam 14 lat...stosowałam tą niby dietę kiedy rodzice byli za granicą, dobrze, że wrócili w odpowiednim czasie...mijał mi wtedy chyba 4 dzień tej chorej Głodówki, byłam tak zawzięta, że gdyby nie oni pewnie bym się zagłodziła...tragedia, dlatego ten temat jest szkodliwy dla innych nastolatek i naiwnych dorosłych 

53 minuty temu, Klaus napisał:

Nie zgadzam się z takim rozumowaniem (to nie znaczy że z Tobą)

Jeżeli zaistniał jakiś problem wiele lat temu i ktoś zgłosił go i otrzymał odpowiedź, radę. To jeżeli dziś taki problem będzie miał to nie będzie on szukał co było napisane kiedyś tam tylko napisze o co mu chodzi i dostanie nową odpowiedź od tych którzy dziś uczestniczą w dyskusji.

A nawet dodam że osoby które dały odpowiedź kiedyś dziś mają większe doswiadczenie i mogą udzielić innej rady.

Przy takim przedstawienu sytuacji jak Ty proponujesz to właściwie można uznać że całe forum nie ma sensu gdyż w 90% tematy się pokrywają więc zamiast forum nazwać należy to wyszukiwarką.

A dając przykład powiem

Każdy człowiek się starzeje, świat idzie do przodu. A Ty uważasz że należy stać w miejscu i wspominać dawne dyskusje, zachwycać się nad tym co było. 

KTO STOI TEN SIĘ COFA.

To co było to minęło, każdy kiedyś chodził do szkoły a dni mijają ludzie odchodzą i przychodzą nowi. Czy sensem rozmów jest dialog babci w berecie że kiedyś to było lepiej. No i może było ale minęło i do przodu.

Pozdrawiam i takie mam zdanie.

Chyba dobrze zaargumentowałem się 😁

Proszę jak ja to mówię nie stój w miejscu, jeżeli 5lat temu swietnie bawiłaś się np. na sylwestrze to znaczy że kazdy kolejny rok już nie świętujesz tylko wspominasz jak w tedy było super i mimo że czas minoł to będziesz tak samo robić. Nie to błędne myślenie. Świat się zmienia i ty się zmieniasz i to robiłaś 5 lat temu mogło być fajne dziś już nie.

Jeżeli moje argumenty cie nie przekonały to z przykrością muszę stwierdzić że przypomninasz w poglądach starą babcie wsłuchaną w radio z Torunia. 

I proszę nie odbierać tego jako atak na któregokolwiek i mogę się mylić i jeżeli ktokolwiek się nie zgadza ma do tego prawo a ja z nikim nie będę sie kłócił ani obrażał.

😁

Strzeliście napisane.

To forum bywa jak dobra książka, czasem jak podróż sentymentalna, pożółkły album ze zdjęciami. Spotkałam tu wielu fantastycznych ludzi, miłość, mężczyzn, których wpisy pochłaniałam jak dobrą powieść, śmierć kobiety, która była mi tu przyjaciółką. I mimo tego, że mój pogląd na temat lubrykantuw, który warto zastosować podczas seksu analnego uległ zmianie, to takie beztroskie "delete" mocno by mnie zabolało.

1 minutę temu, Gość Szkodliwy temat napisał:

Wtedy miałam 14 lat...stosowałam tą niby dietę kiedy rodzice byli za granicą, dobrze, że wrócili w odpowiednim czasie...mijał mi wtedy chyba 4 dzień tej chorej Głodówki, byłam tak zawzięta, że gdyby nie oni pewnie bym się zagłodziła...tragedia, dlatego ten temat jest szkodliwy dla innych nastolatek i naiwnych dorosłych 

Tylko krowa nie zmienia zdania, jest takie powiedzonko i jest to cała prawda.

Życie nas doświadcza i nasze tak zatwardziałe przekonania z czasem są śmiesznie.

A jeżeli czujesz się że tkwisz w czymś co było fajnie parę lat temu rzuć to albo zmień to wczym tkwisz.

Pozdrawiam i życzę dystansu do tego co wydaje Ci się że musisz robić. 

Przychodząc tu masz się swietnie bawić a nie zachwycać się nad tym co było parę lat temu.

A dodam że od jutra jak mi się zachce wywalę profil usunę free maila i całe forum mam w d. z wszystkimi profesorami i mądralami. Bo jestem wolnym człowiekiem.

Gość Gość Scarlett

Istotą tego forum jest brak reguł  (moderacji). Od zawsze panuje tu anarchia. I tak - stoi w miejscu ale kto powiedział, że ma się rozwijać.  Tu większość użytkowników to ludzie 40+ i raczej nie chcą zmian.  Średnia liczba odwiedzających (stale tu przebywających) zapewne jest na stałym poziomie.  Sądząc z zabiegów moderatorów - niewielka ale jest.  Próba regulacji prowadzi zawsze ku wygaszeniu.  Być może bardziej lubimy potaplać się w błotku niż jesteśmy w stanie się przyznać do tego.

Gość Gość
3 minuty temu, Kusza Myślivski napisał:

Strzeliście napisane.

To forum bywa jak dobra książka, czasem jak podróż sentymentalna, pożółkły album ze zdjęciami. Spotkałam tu wielu fantastycznych ludzi, miłość, mężczyzn, których wpisy pochłaniałam jak dobrą powieść, śmierć kobiety, która była mi tu przyjaciółką. I mimo tego, że mój pogląd na temat lubrykantuw, który warto zastosować podczas seksu analnego uległ zmianie, to takie beztroskie "delete" mocno by mnie zabolało.

Lubrykantów ó. Czyli Bó nie żyje 😞

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lubrykantów ó. Czyli Bó nie żyje 😞

Wiadomo, jakiś dziwny rozpęd. Potraktuj to jak literówkę.

Nic nie wiem o Bó, mam nadzieję, że ma się dobrze. 

Gość Szkodliwy temat
8 minut temu, Klaus napisał:

Tylko krowa nie zmienia zdania, jest takie powiedzonko i jest to cała prawda.

Życie nas doświadcza i nasze tak zatwardziałe przekonania z czasem są śmiesznie.

A jeżeli czujesz się że tkwisz w czymś co było fajnie parę lat temu rzuć to albo zmień to wczym tkwisz.

Pozdrawiam i życzę dystansu do tego co wydaje Ci się że musisz robić. 

Przychodząc tu masz się swietnie bawić a nie zachwycać się nad tym co było parę lat temu.

A dodam że od jutra jak mi się zachce wywalę profil usunę free maila i całe forum mam w d. z wszystkimi profesorami i mądralami. Bo jestem wolnym człowiekiem.

Ja się nie zachwycam 

1 minutę temu, Kusza Myślivski napisał:

Strzeliście napisane.

Rozumiem bo odcięcie od przeszłości nie jest dobre, należy pamiętać by być lepszym. 

Więc nie kasujmy tego co było ale nie wspominajmy co to się działo kiedyś. Kazdy przecież może się cofnąć w przeszłość by jak to napisałaś powspominać jaki był mądry czy też młody. 

Ale czy odnawiać stare tematy to chyba zła polityka.

Jak ja czytam że w 2015 (4lata temu) koleś pisał że szuka miłośniczki jego pytona to co jako nowy user mam napisać. Przecież o 4lat ten chop może być impotentem itp.

Poprostu chyba ktoś źle bierze się do sprzedaży miejsca reklamowego. I prezes powinien podrapać się po głowie czy jak sam zmienia auto co roku to i na forum trzeba zrobić wietrzenie.

Gość Gosc

Kusza ale błont:-(

1 minutę temu, Gość Szkodliwy temat napisał:

Ja się nie zachwycam 

🍻 albo 😘 co wybierasz 😁

Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Kusza ale błont:-(

Daruj sobie, rzeźbiłam w  l.poj, a potem dodałam l.m. w postaci "w" bez autokorekty. Nie czytam tego co piszę. Dobrze, że Ty to robisz.