Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tujvv

Ryczę. Może przesadzam?

Polecane posty

Gość Tujvv

Wczoraj się uchlal prawie do nieprzytomności mówiłam mu że przesadza ale on na to że jest trzeźwy. Był seks. Dziś mnie pyta czy wypiłam oba piwa które zostały. Ale on je wczoraj wypil. Kupilismy likier 0,7 - 17% i czteropak piwa bo była promocja.

Myślałam że napijemy się pogadamy, ale jemu sam likier był za słaby popijał piwem. I tak wypiliśmy cały likier zostały dwa piwa. Otworzył widziałam że ma dość więc podstawilam mu szklankę żeby mi nalał i te dwa piwa wypiliśmy na pół.

Powiedziałam mu dzisiaj że się o niego martwię, że jeśli ma zaniki pamięci to ma problem z alkoholem 😔 a on powiedział że się go czepiam i czego od niego chcę. Bo przecież nic się złego nie stało. I tak ryczę sobie bo już nie wiem, czy on ma rację?

Gość Po co

Co odpad

Gość Tujvv
Przed chwilą, Gość Po co napisał:

Co odpad

?

Gość Kobiety:)

Jak coć, to zawsze kobiety przesadzają, aha.. no pewnie... 

Gość patusy

Takich patusów wybieracie

Gość Kobiety:)
1 minutę temu, Gość patusy napisał:

Takich patusów wybieracie

Idź ty z tymi swoim patusami w... 

Gość Pfe
11 minut temu, Gość Tujvv napisał:

Wczoraj się uchlal prawie do nieprzytomności mówiłam mu że przesadza ale on na to że jest trzeźwy. Był seks. Dziś mnie pyta czy wypiłam oba piwa które zostały. Ale on je wczoraj wypil. Kupilismy likier 0,7 - 17% i czteropak piwa bo była promocja.

Myślałam że napijemy się pogadamy, ale jemu sam likier był za słaby popijał piwem. I tak wypiliśmy cały likier zostały dwa piwa. Otworzył widziałam że ma dość więc podstawilam mu szklankę żeby mi nalał i te dwa piwa wypiliśmy na pół.

Powiedziałam mu dzisiaj że się o niego martwię, że jeśli ma zaniki pamięci to ma problem z alkoholem 😔 a on powiedział że się go czepiam i czego od niego chcę. Bo przecież nic się złego nie stało. I tak ryczę sobie bo już nie wiem, czy on ma rację?

Ty chyba też sporo wypiłaś

Gość Tujvv
1 minutę temu, Gość Pfe napisał:

Ty chyba też sporo wypiłaś

O dwa piwa i kilka kieliszków likieru mniej. Nawet nie wiem czy pamięta seks

Gość Hfv

Kim on dla Ciebie jest ? To chłopak? 

Gość Tujvv

Narzeczony

Gość gość

no cóż zawsze masz wybór

Gość Zpaznokcilakier

Z procentami nie wygrasz. Zaczyna się od dwóch piw, kończy się pod sklepem jako trębacz. Chyba,że nim wstrzasniesz  maxymalnie i się opamieta. Bo jak z kimś takim budować życie ? A może to był tylko incydent ? Jednorazowy wyskok..to nie ma się czym martwić. 

Gość Kora

Jak facet upija sie w domu przed telewizorem (co innego impreza czy jakis wypad ) to nie bedzie to jednorazowy wybryk tymbardziej jeżeli musi jakis alkohol popijac jeszcze piwem. Wogole upijanie aie do nieprzytomności co to ma byc?? Jezeli jeszcze nie ma problemu z alkoholem to z całą pewnoscia bedzie go mial. Tak to sie zaczyna...

Gość gość
5 minut temu, Gość Kora napisał:

Jak facet upija sie w domu przed telewizorem (co innego impreza czy jakis wypad ) to nie bedzie to jednorazowy wybryk tymbardziej jeżeli musi jakis alkohol popijac jeszcze piwem. Wogole upijanie aie do nieprzytomności co to ma byc?? Jezeli jeszcze nie ma problemu z alkoholem to z całą pewnoscia bedzie go mial. Tak to sie zaczyna...

Kora nie marudż skarbie