Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa

Czy na Kafe siedzą sami bezrobotni, samotnicy, dziwaki i laski uprawiające seks przez neta?

Polecane posty

Gość Ciekawa

Ciekawi mnie to. Od 3 dni tutaj jestem. Weszłam na jeden temat o pewnej znanej osobie i jakoś tak zostałam. Widze ile osób tutaj pisze (chodzi mi o tych z kontami) i szczerze...niektórzy ciągle się udzielają. Ja pracuje i moge wpadać tylko wieczorem i nawet już brakuje mi czasu. Wiec co robią te osoby, które ciagle tu siedzą? Zaglądają tu wgl jacyś wyszktalceni ludzie lekarze, prawnicy, nauczyciele, pielęgniarki?

Gość Morgon Kaffe

Mysle , ze czasem zagladaja , ale bardziej dla jaj, tacy ludzie chyba najczsciej udzielaja sie na forach branzowych . 

to ze sami niepracujacy to sie nie zgodze😁ja np dopijam kawe i lece dopracy , pozniej zagladne tutaj w porze lunchu a pozniej pewnie wieczorem , albo w drodze z pracy czy do pracy czasem zagladam , jak mi sie kolejka miejska spoznia , ot cala filozofia dlaczego moze sie wydawac ze , niektorzy siedza tu caly czas 😀

Co mnie osobiscie rozbawia na tym forum , to te super matki na wychowawczym , ktore calymi dniami , minuta po minucie , nie odpuszcza posta nawet na 5 min , opisuja jak to one sie z dzieckiem caly czas bawia , stymuluja , rozwijaja dziecko ( nie to co korpo... ) ale jak ktos im zwroci uwage , kiedy torobia skoro non stop na kafe siedza , to odpowiedz zawze jest jedna MOJE DZIECKO WLASNIE SPI ! 😂😂😂

Gość Ciekawa
2 godziny temu, Gość Morgon Kaffe napisał:

Mysle , ze czasem zagladaja , ale bardziej dla jaj, tacy ludzie chyba najczsciej udzielaja sie na forach branzowych . 

to ze sami niepracujacy to sie nie zgodze😁ja np dopijam kawe i lece dopracy , pozniej zagladne tutaj w porze lunchu a pozniej pewnie wieczorem , albo w drodze z pracy czy do pracy czasem zagladam , jak mi sie kolejka miejska spoznia , ot cala filozofia dlaczego moze sie wydawac ze , niektorzy siedza tu caly czas 😀

Co mnie osobiscie rozbawia na tym forum , to te super matki na wychowawczym , ktore calymi dniami , minuta po minucie , nie odpuszcza posta nawet na 5 min , opisuja jak to one sie z dzieckiem caly czas bawia , stymuluja , rozwijaja dziecko ( nie to co korpo... ) ale jak ktos im zwroci uwage , kiedy torobia skoro non stop na kafe siedza , to odpowiedz zawze jest jedna MOJE DZIECKO WLASNIE SPI ! 😂😂😂

To są Madki, tragedia 

Gość macierzynski

Myślę, że i tak na macierzyńskim jest najwięcej normalnych kobitek. Często piszą te w ciąży, które muszą sobie zająć jakoś czas☺ Najgorzej jest na uczuciowym, tam pełno jakichś facetów nieudaczników typu piaskun, którzy chyba siedzą w piwnicy u mamusi i całymi dniami udzielają się na babskich forach. A piszą takie głupoty, że głowa mała...

Gość Dziwna

Albo ta Niiisia25, to co ona wypisuje to jest dopiero 😂

Gość no to prawda

No właśnie, jaki normalny facet zakłada sobie konto na kobiecym forum i całymi dniami wypisuje jakie to kobiety są złe? Kurczę, nie dziwię się, że są samotni i bezrobotni, przecież nie nadają się do życia w społeczeństwie...Macierzyński trzyma wyższy poziom ale tu też nie brakuje patologii bo jak nazwać wzajemne obrzucanie się błotem np. matek pracujących i niepracujacych? Albo karmiących piersią i karmiących mlekiem modyfikowanym? No i oczywiście zwolenniczek porodu naturalnego i cesarskiego cięcia ☺

Gość mmmo

Jestem emerytką , więc mam czas na kafeterie. Moje dzieci się z tego wysmiewaja, bo żyja czym innym i to intensywnie  Ale dla emerytów wygodne jest korzystanie z neta, bo nie trzeba wychodzic z domu,