Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieskazitelna

maturbacja kobiet czym najlepiej ?

Polecane posty

Gość Nieskazitelna

Witam, od 8 miesięcy jestem sama a ciało upomina się o swoje. Myślę że mam duże libido, Ochota na seks towarzyszy mi codziennie, dochodze po parę razy przez stymulację lechtaczki. Od pewnego czasu próbuje doświadczyć przyjemności przez stymulację pochwy. Używam do tego przeważnie banana lub ogórka w prezerwatywie. Choc jest przyjemnie jednak nie moge osiągnąć orgazmu. Co robię źle ? Albo czego innego mogłabym w to miejsce użyc ?

Gość Agatka29

Skąd jesteś? Może masz ochotę na spróbowanie tego z kobietą...? Służę chętnie swoim języczkiem

Gość Nieskazitelna

Nie nie. Ja nie szukam tu nikogo . Ja zadałam proste pytanie . Czym najlepiej spróbować się zadowolić by osiągnąć satysfakcję ? Na horyzoncie nie ma faceta poza tym jestem nie gotowa jeszcze na związek a z byle kim nie chce 

Gość Luki33

Z miłą chęcią zaspokoję kazda wiek bez znaczenia ja 33lata 88kg 178cm wrostu 18cm Spragniony lukasz24@vp.pl

Gość Gość
48 minut temu, Gość Nieskazitelna napisał:

Nie nie. Ja nie szukam tu nikogo . Ja zadałam proste pytanie . Czym najlepiej spróbować się zadowolić by osiągnąć satysfakcję ? Na horyzoncie nie ma faceta poza tym jestem nie gotowa jeszcze na związek a z byle kim nie chce 

Kup dildo albo jakąś wibrujaca zabawkę 

Gość gość
1 godzinę temu, Niegrzeczny napisał:

Wiadro niech włoży sobie. Masz problem kobieto naprawdę 

Od takiego gentelmana to i wiadro jest lepsze..🙂

Gość gość

Kup jakiś fajny wibrator, dodatkowo masuj łechtaczkę jakimś masażerem. Może być tak że nie dostaniesz orgazmu pochwowego, wiem po sobie że poprzez takie zabawy mam tylko łechtaczkowy ;( ale próbuj ...

1 godzinę temu, jbsg napisał:

Dałem ci prostą odpowiedź - Facet, jeśli nie facet to nie oczekuj, że z czymś innym najlepiej osiągniesz satysfakcję

O to to to 😎 nie ma co się łudzić 😜

Gość Martaaaaa
12 minut temu, Gość gość napisał:

Kup jakiś fajny wibrator, dodatkowo masuj łechtaczkę jakimś masażerem. Może być tak że nie dostaniesz orgazmu pochwowego, wiem po sobie że poprzez takie zabawy mam tylko łechtaczkowy ;( ale próbuj ...

Ja to chyba mam dobrze, 99% mam orgazmy pochwowe często wielokrotne, nie mam potrzeby się masturbowac (chociaż kiedyś probowalam) bzykam  się z moim mężem 

A od mastyrbacji wole jak robi mi minetke i placówkę 

Gość gość
7 minut temu, Gość Martaaaaa napisał:

Ja to chyba mam dobrze, 99% mam orgazmy pochwowe często wielokrotne, nie mam potrzeby się masturbowac (chociaż kiedyś probowalam) bzykam  się z moim mężem 

A od mastyrbacji wole jak robi mi minetke i placówkę 

Zazdroszczę!!! bardzo zazdroszczę !!!!

Gość Martaaaaa
15 minut temu, Gość gość napisał:

Zazdroszczę!!! bardzo zazdroszczę !!!!

Bardzo mi miło..... 😁

Gość gość
Przed chwilą, Gość Martaaaaa napisał:

Bardzo mi miło..... 😁

Kurczę od czego to zależy? miałam kilku facetów i z żadnym z nich nie miałam takiego orgazmu, nie mówię że nie było mi dobrze ale ja bym tak chciała mieć taki orgazm!!

Gość gość
Przed chwilą, jbsg napisał:

Poczekaj..., jeśli zobaczysz faceta przy którym stracisz oddech, nogi zmiękną, a w podbrzuszu poczujesz skurcz jak przed orgazmem to z nim możesz mieć taki orgazm..., orgazm rodzi się w głowie...

Mam nadzieję że się tak stanie 😉 dzięki za tę nadzieję

Gość Martaaaaa
32 minuty temu, Gość gość napisał:

Kurczę od czego to zależy? miałam kilku facetów i z żadnym z nich nie miałam takiego orgazmu, nie mówię że nie było mi dobrze ale ja bym tak chciała mieć taki orgazm!!

Jesteśmy razem 11lat,mąż miał wcześniej 3 partnerki i mowi że mnie potrafi rozkrecic najszybciej i że bardzo mu się to podoba, ja z kolei mialam dwóch i żaden nie był tak dobry jak mój. To przy nim wiem że można mieć orgazm wielokrotny i ze naprawdę istnieje punkt g. Chyba poprostu dobrze się dobralismy

Gość Tom

Kołek osinowy 

2 godziny temu, Gość gość napisał:

Od takiego gentelmana to i wiadro jest lepsze..🙂

To w czym problemo ? 

Gość Betty1999
5 godzin temu, Gość Luki33 napisał:

Z miłą chęcią zaspokoję kazda wiek bez znaczenia ja 33lata 88kg 178cm wrostu 18cm Spragniony lukasz24@vp.pl

Łukasz, spadaj stąd. To nie agencja towarzyska ani matrymonialna. Nie doczekanie twoje. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Martaaaaa napisał:

Bardzo mi miło..... 😁

Opiszesz jak ci robi tą placówkę? Może wykorzystam?

Gość Martaaaaa
5 minut temu, Gość gość napisał:

Jest mi tak dobrze że nie wiem czy wszystko zauważam ale napewno uzywa wtedy dwóch rąk. Palce jednej wklada do srodka a druga piesci łechtaczkę, najczesciej łączy to z minetka(na przemian). Językiem też wchodzi do środka. I na pewno zmienia częstotliwości ruchów. 

Gość Martaaaaa
4 minuty temu, Gość Martaaaaa napisał:

Jest mi tak dobrze że nie wiem czy wszystko zauważam ale napewno uzywa wtedy dwóch rąk. Palce jednej wklada do srodka a druga piesci łechtaczkę, najczesciej łączy to z minetka(na przemian). Językiem też wchodzi do środka. I na pewno zmienia częstotliwości ruchów. 

13 minut temu, Gość gość napisał:

Tylko pamiętaj że każda z nas możesz lubić i reagować na inne pieszczoty 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Martaaaaa napisał:

Tylko pamiętaj że każda z nas możesz lubić i reagować na inne pieszczoty 

Fajnie to opisałaś aż mi się coś dzieje  :* ale Martusiu ja to wiem! Moja uwielbia jak jej robię palcówkę np. w kinie na romansidle ;)) Ciekawi mnie jednak jak twój robi ci PLACÓWKĘ?

Gość Martaaaaa
23 minuty temu, Gość gość napisał:

Fajnie to opisałaś aż mi się coś dzieje  😘 ale Martusiu ja to wiem! Moja uwielbia jak jej robię palcówkę np. w kinie na romansidle ;)) Ciekawi mnie jednak jak twój robi ci PLACÓWKĘ?

To ciekawi cię jak czy gdzie?