Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslcie o takim zachowaniu faceta?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu wziął ode mnie nr telefonu. Spodobał mi się, poznaliśmy się w kolejce do sklepu, po prostu podszedł i zagadał, poprosił mnie o numer.

No i zaczęło się jego dziwne zachowanie. Najpierw niby zagadywał ( przeważnie smsami) np. co słychać, wstawiając kilka dziecinnych emotikonek( choc facet ma 31 lat), później po wymianie 2, 3 smsów przestał odpisawać i rozmowa się urywała.

Proponował spotkanie, ale w dziwy sposob np. napisał nagle " wtorek? :P" ni z gruszki ni z pietruszki.

Kiedy przestałam mu odpisywać na takie głupie wiedomości zapytał się czy "wpadnę do niego ogrzać się przy kominku", a kiedy mu odpowiedziałam, że nie mogę , to napisał, że niby to był taki żart.

Później juz się na niego wkurzyłam i przestałam odpisywać w ogóle, to napisał do mnie z pretensjami, że " fajnie to rozgrałam".

Potem nie ieliśmy kontaktu kilka miesięcy bo nie odzywałam się do niego, a teraz on znów się odzywa...

waszym zdaniem mnie zwodzi, czy jest dziecinny po prostu?

Gość Aja

Nie warto

Gość 111

sprawdza cie 

Gość 111

niezdecydowany jest , a kiedy mu odpowiedziałam, że nie mogę.to dotarlo ze ty go niechcesz 

Gość 111

teraz już cie nie chce

49 minut temu, Gość gość napisał:

waszym zdaniem mnie zwodzi, czy jest dziecinny po prostu?

Facet może mieć większe problemy ze sobą i może chodzić o znacznie więcej, niźli tylko inne kobiety, którymi się ewentualnie zajmuje, kiedy urywa kontakt z Autorką. Zachowanie jego, jak słusznie Autorka zauważyła, wywołuje podejrzenia. Uważam, że nie warto się angażować w relację z człowiekiem, który jest niepoważny, infantylny i się emocjami drugiej strony po prostu bawi, lepiej  stanowczo postawić już krzyżyk na tym osobniku.

Gość Magda

Daruj go sobie.

Jak dla mniej to typ faceta, co ma wiele kobiet. I skacze sobie z kwiatka na kwiatek.

Poprostu inna nie przyszla do niego, wiec sobie pomyslal o tobie.

A moge sie zalozyc, ze jedno ma tylko w glowie: jak ciebie przeleciec.