Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRÒTKIE! obuwie dla dzieci

Maciej

Polecane posty

Gość KRÒTKIE! obuwie dla dzieci

Proste pytanie, ile godzin może dziecko ochdzic w gumowcach po wodzie i błocie???

Wyjaśnienie:

Jadę z dziećmi nad może północne do francji na kilka dni. Niestety będzie na 100% bardzo mokro i nie ma mocnych, trzeba będzie skorzystać z gumowców. Pytanko jest proste, jak długo mogą dziciaki chodzić w gumowcach, są jakieś przeciwskazania, albo dobre alternatywy? Narazie zanosi się na to, że rano będziemy w gumowcach startować i cały dzień na wybrzerzu aż do późnego popołudnia (tylko z króciutką przerwa na obiad). Mamy kalosze frimy Aigle, i stosunkowo wielkie tak że w najgorszym razie nawet dwie ciepłe skarpety pasują. Ja obawiam się trochę, że z ciepłą skarpetą kalosze mogą na błotnistym gruncie ześlizgiwać się z nogi, moja żona, narzeka też, że gumowce na godziny na nodze zniszczą stopy dzieci. Jest powód żeby się naprawdę martwić???? 

Jak jeszcze dzickiem byłem, to nigdy nie miałem z tym problemu, ale pamiętam że mama mnie zawsze ostrzegała żeby nie za długo nosić kalosze (moja żona teraz też).

Mamusie, macie jakieś doświadczenia i porady co do tego tematu, ja mam tu dyskusję z żona co do tego tematu.

Gość Prawda

3 raz ten sam temat w ciagu jednego dnia. Gosciu zaczynasz spamowac.