Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cindi

Mój chłopak ma żonę

Polecane posty

Gość gość
7 minut temu, Gość Kolka napisał:

A skad ten Arkadiusz??? Bo cos mi to podejrzane.... (chyba ze wymyslilas imie ot tak 😉

Miasto wojewódzkie na literę P. Historia miała miejsce 3 lata temu jeśli to ma znaczenie.

Gość Glupiaja

Jezeli chcesz napisac do zony dodaj dowody smsy, zdj i tak dalej. Ja niestety z tej zlosci wykasowalam wszystko a teraz zaluje...

choc on pewnie i tak sie wyprze.zrobi z ciebie ...e ktora klamie i chce zniszczyc mu malzenstwo. Mysle ze nie ma senu....szkoda nerwow lepiej dac sobie spokoj dla samej siebie...

Znam pare gdze maz zdradzal a zona dowiedziala sie od życzliwych i wiesz co...uwierzyla w kazde jego slowo ze to nieprawda choc wiele osob mówilo jej inaczej 😐 dalej sa razem a on pewnie dalej zdradza.

Gość Cindi
5 minut temu, Gość Glupiaja napisał:

Jezeli chcesz napisac do zony dodaj dowody smsy, zdj i tak dalej. Ja niestety z tej zlosci wykasowalam wszystko a teraz zaluje...

choc on pewnie i tak sie wyprze.zrobi z ciebie ...e ktora klamie i chce zniszczyc mu malzenstwo. Mysle ze nie ma senu....szkoda nerwow lepiej dac sobie spokoj dla samej siebie...

Znam pare gdze maz zdradzal a zona dowiedziala sie od życzliwych i wiesz co...uwierzyla w kazde jego slowo ze to nieprawda choc wiele osob mówilo jej inaczej 😐 dalej sa razem a on pewnie dalej zdradza.

Nie będę ryzykować, nie znam tej kobiety, a jej reakcja mogłaby być nie do przewidzenia. Pewnie przekonałby ją że jestem stalkerką, ogania się ode mnie, a ja i tak swoje... Jeżeli ona nie chce widzieć jego zdrady (bo jak można nie widzieć, kiedy mąż non stop z telefonem w ręku) to i dowody w postaci jego smsów nie pomogą.

Właśnie tego się obawiam, że ona jest kobietą, która uwierzy mężowi. Zupełnie jak ta o której wspomniałaś.