Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrykf2

Czego ona ode mnie chce? Po co do mnie pisze?

Polecane posty

Zarejestrowałem się na jednym z portali randkowych. Za każdym razem sprawdzam wyszukując obrazem czy nie piszą do mnie fejk konta. Trafiła się taka dziewczyna jak i kilka zresztą. Pisała do mnie już z 10 raz. Słała mi całuski, pytała czy jestem na tym portalu na poważnie czy tylko po to by zaliczyć jakąś panienkę, pytała czy może mi pozawracać moje piękne 4 litery. Teraz czuć wkurzenie w jej wiadomościach. Nie rozumiem tego. Pisze do mnie ładna dziewczyna, nie jakiś pasztet, taka kobieca. Ja zawsze byłem tym gorszym. Nie miałem z kim pójść na Wesele, Sylwestra czy na Studniówkę. Kiedy inni się świetnie bawili i używali życia ja siedziałem w domu i wiecznie musiałem zaciskać zęby. Nawet kiedy brat sprowadzał sobie różne dziewczyny do domu i oczekiwał, że ja czy ktokolwiek inny będziemy się z tego cieszyć. Teraz mam 25 lat i nadal jestem prawiczkiem. Z tego co słyszałem to nie jestem brzydki. Jestem trochę przy kości, ale to już nie z tego powodu, że się obżeram.

Gość Lola114

Straszna ciapa z ciebie. Dlatego jestes sam. Zamiast zastanawiac sie co ona mysli I dlaczego pisze, po prostu do niej pisz I umawiaj sie..