Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość MHF

Honorato mogłoby mnie kręcić jeżeli byłbym dla ciebie wyborem

Polecane posty

Gość Gość MHF

I jestem bardzo tolerancyjny,w Honoracie kreciloby w ramach delikatnego sado maso i femdom jeżeli dalaby mi do zrozumienia,że tu jesteśmy inni.Takie nadmierne dziwactwo w detalach życia codziennego jest zbyt kosztowne.Ja muszę być w pracy w perfekcyjnej formie przez większą część roku, nie dla mnie byłoby słuchać o jakichś wirusach non stop.

Gość Gość MHF
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie dla ciebie niezależna i mądrą kobieta,  idź do tej, która będzie robić co tobie pasuje i jeść  co tobie smakuje. Tylko jak ja pokochasz? Kolejny dylemat.

Z tym jedzeniem to przykład,to nie miłość obciążyć kogoś nadmiernym dziwactwem w sprawach, które samo życie powinno uregulować .

Gość Gość MHF

za dużo mam do stracenia przy wariackim podejściu do spraw, które samo życie powinno załatwić i ten brak tych przysłowiowych śledzi dla nas obojga mógłby być mało opłacalny

Gość ???
5 minut temu, Gość Gość MHF napisał:

za dużo mam do stracenia przy wariackim podejściu do spraw, które samo życie powinno załatwić i ten brak tych przysłowiowych śledzi dla nas obojga mógłby być mało opłacalny

Co to znaczy mało opłacalny?

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość MHF napisał:

Wymyślasz bzdury. Adios. 

Gość Gość MHF
Przed chwilą, Gość ??? napisał:

Co to znaczy mało opłacalny?

W sensie strat lukrum cesans, utraconych korzyści, choćby przyszlych,na całe życie.

Gość Gość MHF
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wymyślasz bzdury. Adios. 

Adios.Pisze jak co widzę.