Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Groźna kobieta

Polecane posty

Gość gosc

czy jest sens spotykać się z kobietą której się boje . Ma bardzo silną osobowość

Gość gosc ona

Jaka to roznica czy jest sens, skoro ona i tak Ciebie nie chce?

Gość gosc

Właśnie chce .

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

czy jest sens spotykać się z kobietą której się boje . Ma bardzo silną osobowość

Nie, bo jej nie stłamsisz, nie zniszczysz, nie oszukasz i nie zmanipulujesz. Ale będziesz miał lojalna, mądrą żonę i twoje punkty pojda w górę z taką kobietą. Trudny wybór?😆

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie, bo jej nie stłamsisz, nie zniszczysz, nie oszukasz i nie zmanipulujesz. Ale będziesz miał lojalna, mądrą żonę i twoje punkty pojda w górę z taką kobietą. Trudny wybór?😆

Trudny, nie wiem czy pasujemy do siebie .

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

To odpuść, proste. Świat należy do ludzi czynu a nie tych; co nie wiedzą czego chcą. Podejmij decyzję i trzymaj się jej, tak robią Mężczyźni.

Gość gosc

Miłość to nie wszystko . 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Miłość to nie wszystko . 

Zgadza się, bo to więcej niż wszystko.

Gość gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Zgadza się, bo to więcej niż wszystko.

Co z miłości jak przyniesie cierpienie .

Gość gość
29 minut temu, Gość gosc napisał:

W czym się przejawia jej silna osobowość? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Co z miłości jak przyniesie cierpienie .

Czarnowidztwo stosujesz? To takie babskie😤, poza tym przyszłość jest nieodgadniona.

Gość Silna kobieta
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Nawet silna kobieta jak ja jest wrażliwa ,romantyczna,dumna i potrzebuje milosci,opieki faceta. Ale z taką kobietą u boku nie spadniesz na dno,bo nie będzie siedziała i płakała tylko zejidzie na dno piekła i Ciebie wyciągnie z najgorszego koszmaru...Kobieta z osobowością nie da sie oszukać..ale i Ty przy niej nie będziesz czuł się oszukany..Taka kobieta jak trzeba pójdzie do pracy i nie będzie Twoją utrzymanka. Da Ci siłę, kiedy Ci zabraknie..Da motywację do tego, gdy stracisz wiarę w siebie,w ludzi,w życie..Będzie Twoją partnerką, przyjaciółką.i bedzie szla przy Tobie równym krokiem..To kobieta świadczy o mężczyźnie..wiec wybierz mądrze..

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Silna kobieta napisał:

Nawet silna kobieta jak ja jest wrażliwa ,romantyczna,dumna i potrzebuje milosci,opieki faceta. Ale z taką kobietą u boku nie spadniesz na dno,bo nie będzie siedziała i płakała tylko zejidzie na dno piekła i Ciebie wyciągnie z najgorszego koszmaru...Kobieta z osobowością nie da sie oszukać..ale i Ty przy niej nie będziesz czuł się oszukany..Taka kobieta jak trzeba pójdzie do pracy i nie będzie Twoją utrzymanka. Da Ci siłę, kiedy Ci zabraknie..Da motywację do tego, gdy stracisz wiarę w siebie,w ludzi,w życie..Będzie Twoją partnerką, przyjaciółką.i bedzie szla przy Tobie równym krokiem..To kobieta świadczy o mężczyźnie..wiec wybierz mądrze..

Super ten opis . 🙂

Gość Silna kobieta
6 minut temu, Gość gosc napisał:

Super ten opis . 🙂

Bo to cała ja..A jak taka kobieta ma jeszcze na imię Dorota to mężczyzna ma przechlapane..bo za nic nie stlamsi takiej..😁

Gość Ela😋
2 minuty temu, Gość Silna kobieta napisał:

Bo to cała ja..A jak taka kobieta ma jeszcze na imię Dorota to mężczyzna ma przechlapane..bo za nic nie stlamsi takiej..😁

Witaj w klubie Doroto☺

Gość Kobiety:)
19 minut temu, Gość gosc napisał:

Super ten opis . 🙂

Nic dodać, nic ująć. 

Gość gosc
13 minut temu, Gość Silna kobieta napisał:

Imię inne, też ładnie . 

1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Czego się obawiasz? 

Gość gość

To moga być pozory. Ktoś jest silny żeby odeprzeć ewentualny atak, bo spotkał się z agresją,bo się czegos obawia itd. Ja np. jestem silna w pewnych sytucjach i dla pewnych osób, a dla innych do rany przyłóż i to drugie jest moja prawdziwą naturą. 

Gość No tak

Nie bójcie się silnych kobiet ,one podobno głupieja, jak się zakochaja

1 minutę temu, Gość No tak napisał:

Nie bójcie się silnych kobiet ,one podobno głupieja, jak się zakochaja

Jak to się przejawia? 🙂

7 minut temu, Gość gość napisał:

To moga być pozory. Ktoś jest silny żeby odeprzeć ewentualny atak, bo spotkał się z agresją,bo się czegos obawia itd. Ja np. jestem silna w pewnych sytucjach i dla pewnych osób, a dla innych do rany przyłóż i to drugie jest moja prawdziwą naturą. 

Coś w tym jest, po prostu trzeba jakoś sobie radzić, bo ludziska by "zdeptali"... 

Gość Silna kobieta

Silna kobieta nie znaczy agresywna..ewentualnie z wojownika naturą..Silna to znaczy mająca swoje zdanie,dbajaca o innych ale i o siebie..To nie szara myszka,ale raczej kocica z pazurami..Kiedy trzeba umie tupnac ,a kiedy trzeba potrafi płakać..Jak scisniesz ją mocno i nie będziesz szanował to pokaże pazurki..A jak będziesz traktował jak równego sobie to zyskasz przyjaciela na zawsze😊

8 minut temu, Gość Silna kobieta napisał:

Silna kobieta nie znaczy agresywna..ewentualnie z wojownika naturą..Silna to znaczy mająca swoje zdanie,dbajaca o innych ale i o siebie..To nie szara myszka,ale raczej kocica z pazurami..Kiedy trzeba umie tupnac ,a kiedy trzeba potrafi płakać..Jak scisniesz ją mocno i nie będziesz szanował to pokaże pazurki..A jak będziesz traktował jak równego sobie to zyskasz przyjaciela na zawsze😊

🙂

Gość Ojej

Bo dzisiejsi faceci to mameje.. wolą mieć u boku kogoś,kto będzie przymykal oko na zdrady,kłamstwa,agresję.. I jeszcze za to przepraszał..niż kobietę,co nie da sobie w kasze dmuchac i nie pozwala na takie traktowanie. Trzeba mieć odwage,by być z taką kobietą z silną osobowością, bo to będzie związek partnerski a nie Pan i władca i potulnie mysza,co przymyka oko na wszystko byle portki męskie w domu były.Widze dużo takich par i wstyd ,że kobiety pozwalają się traktować jak nic byle facet był.Masakra 

Gość gość

Autorze jaka jest Twoja osobowość?

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Ojej napisał:

Bo dzisiejsi faceci to mameje.. wolą mieć u boku kogoś,kto będzie przymykal oko na zdrady,kłamstwa,agresję.. I jeszcze za to przepraszał..niż kobietę,co nie da sobie w kasze dmuchac i nie pozwala na takie traktowanie. Trzeba mieć odwage,by być z taką kobietą z silną osobowością, bo to będzie związek partnerski a nie Pan i władca i potulnie mysza,co przymyka oko na wszystko byle portki męskie w domu były.Widze dużo takich par i wstyd ,że kobiety pozwalają się traktować jak nic byle facet był.Masakra 

Mądrze prawisz👏

Gość Gosc
20 godzin temu, Gość gość napisał:

Zgadzam się z tym. Silna i łagodna.