Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Wścibska kuzynka

Polecane posty

Gość Gość

Otóż starsza kuzynka 12 lat to tak mnie wkurza, że nie wiem. Jak coś opowiadam że byłam u babci ciotecznej i w ogóle to zaraz się mnie wypytuje wkółko o jej wnuka(dalszego kuzyna) ile ma lat, ile jego żona ma lat, ile maja synów jak mają na imię w jakim są wieku, który najmłodszy, który najstarszy, non stop się mnie pyta kiedy się urodziłam ile mam lat. Albo jeszcze się mnie pyta jak coś zaczęłam mówić o tacie jej chrzesniaka to zaraz mnie zaczepiala ile on ma lat, a ile jego siostra ma lat, a ile mama jej chrzesniaka ma lat. Myślę sobie przecież jeździ do nich może się pytać o to, albo na fb sprawdzić albo popisać z nimi o tych sprawach a nie mnie się non stop pytać o ich wiek. Albo się pyta twoja siostra coś schudła. Albo wkoło się mnie pyta jak przechodzę okres, ile miesiaczkuje, przecież to intymne, prywatne sprawy osobiste. Albo mnie spowiada non stop do której klasy chodzę, kto jest moim wychowawca, ile lat ma kuzynka mojej mamy czy starsza czy młodsza od jej siostry. Przecież może napisać do niej i się pytać. Co mam jej odpowiedzieć jak kiedyś jeszcze raz się spyta o te rzeczy które wspomnialam?