Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26 Letni Prawiczek

Byłbym wierny tylko jednej, ale i tak żadna mnie nigdy nie doceniła.

Polecane posty

Gość 26 Letni Prawiczek

Jestem zabawny, wesoły, zawsze pozytywnie nastawiony do życia, jak trzeba to potrafię być poważny, szanuję kobiety, jestem sympatyczny, prawdomówny i uprzejmy. Dlaczego, więc żadna do tej pory mnie nie doceniła? Ja zasługuje na dziewczynę w przeciwieństwie do tych co mają tylko jedno w głowie i zostawiają dziewczyny. Seks jest dla mnie nieważny, jestem cierpliwy mogę z tym poczekać (w sumie i tak nigdy tego nie robiłem). Gdyby jakaś ładna dziewczyna mnie doceniła to bym był tylko jej wierny i oddałbym jej całego siebie i wszystko co sie da. Cenił bym ją bardziej niż ktokolwiek inny.

Niestety żyję marzeniami, a miłość nie istnieje. Mam 26 lat całe życie się starałem wyzbyłem się swoich wad, otwarłem się na ludzi, pomagałem innym. I co z tego mam? Nic

Gość Puste dziewuchy

Współczesne dziewczyny takimi jak ty będą zainteresowane gdy skończą jako samotne matki. Te które nie są samotnymi matkami w wieku powiedzmy 18-26 lat bawią się w sponsoring, przygodny seks i imprezy. Żadna się nie nadaje do związku. Pozostałe są strasznie zakompleksione i nie polecam się z takimi zadawać. Te wartościowe nie chcą się bawić w związek, są mężatkami lub na ten moment skupiają się na nauce, pracy lub pomocy rodzinie.

Podsumowując żadna z wolnych nie zasługuje na takiego jak ty i ja.

Gość Luna

Może wyjdźcie z patoli jaką wybraliście za znajomych? Bo z moich koleżanek 18-26 żadna nie była prostytutką, nie zadawała się z dziadami za kasę, jeżeli już to mają jednego ! wieloletniego chłopaka rówieśnika (większość zajętych) a niezajęte też nie puszczają z dziadami czy po klubach i nie mam samotnych matek wśrod koleżanek. Także przykro mi prawiki, ale wasze środowisko to jakaś warszawska Praga.