Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Zrozumiesz, że to o tobie

Polecane posty

Gość Gość

Chcesz kobietę stlamsić,  zmanipulować,  odpychasz i przyciągasz,  niszczysz i nagradzasz a wszystko po to, by nad nią panować,  dlatego wybierasz słabe kobiety, najlepiej takie,  których nikt inny nie zechce, bo boisz się odrzucenia, wychodzisz z założenia,  że najlepszą obrona atak, dlatego przegrywasz, dlatego gdy zaspokoiszczęśliwego potrzebę bycia z kobietą zaczynasz tęsknić i pragnąc takiej, która nie daje się tobie zniszczyć mimo usilnych prób,  oklamujesz siebie, że jej nie chcesz a i tak cierpisz. Taka doła frajera.

Gość Gość

Udajesz zranioną, a sama ranisz. Chowasz głowę w piasek, a porozmawiać szczerze nie potrafisz. Oceniasz kogoś nie poznawszy go. Nie byłaś nigdy ze mną to nie oceniaj. A może nie wiesz, że właśnie mam niskie poczucie własnej wartości. Nie podoba coś mi się w sobie, a inni mówią że jestem piękny. Mam duszę marzyciela. Nic o mnie nie wiesz, o czym marzę, myślę, śnię, że mam dużą intuicję i pewien dar...ale nie ważne byłem dla Ciebie nikim, ale dla bliskich i tych co mnie znają jestem kimś... Dobranoc.

Gość gość

dobrej nocy szatanie !

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Udajesz zranioną, a sama ranisz. Chowasz głowę w piasek, a porozmawiać szczerze nie potrafisz. Oceniasz kogoś nie poznawszy go. Nie byłaś nigdy ze mną to nie oceniaj. A może nie wiesz, że właśnie mam niskie poczucie własnej wartości. Nie podoba coś mi się w sobie, a inni mówią że jestem piękny. Mam duszę marzyciela. Nic o mnie nie wiesz, o czym marzę, myślę, śnię, że mam dużą intuicję i pewien dar...ale nie ważne byłem dla Ciebie nikim, ale dla bliskich i tych co mnie znają jestem kimś... Dobranoc.

Zaraz się popłacze co za tkliwości ,

Gość gość

ty fiucie straszysz policja i prokuratura  kobiete ktora kochasz 

Gość Gość

Nie udaje zranionej,  bo nią nie jestem, znam cie tak dobrze, jak żadna z twoich pań, bo przed nimi grasz, kat Lyonu miał też duszę romantyka, jesteś zakłamany,  jesteś kimś dla prowincjonalnych snobek, których nie obchodzi jaki jesteś,  byle bys był dobry dla nich,  kolejne podobienstwo do kata Lyonu. Gdybyś był wymazany łajnem a ktoś rownie brudny powiedziałby tobie, że jej się podobasz taki, wystarczyłoby to tobie,  czy wolałbyś usłyszeć,  że jesteś brudny i śmierdzisz,  żebyś się umył i przebrał, to będziesz mógł mieć większy wybor wśród czystych ludzi?

Gość gość

blah blah blah o czym ...isz masz urojenia wlasnie to widze i zdiagnozowałam

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie udaje zranionej,  bo nią nie jestem, znam cie tak dobrze, jak żadna z twoich pań, bo przed nimi grasz, kat Lyonu miał też duszę romantyka, jesteś zakłamany,  jesteś kimś dla prowincjonalnych snobek, których nie obchodzi jaki jesteś,  byle bys był dobry dla nich,  kolejne podobienstwo do kata Lyonu. Gdybyś był wymazany łajnem a ktoś rownie brudny powiedziałby tobie, że jej się podobasz taki, wystarczyłoby to tobie,  czy wolałbyś usłyszeć,  że jesteś brudny i śmierdzisz,  żebyś się umył i przebrał, to będziesz mógł mieć większy wybor wśród czystych ludzi?

Czy Ty wogóle wiesz do kogo piszesz, ludzie leczcie się

Gość Gość

Leczcie się, osób o których piszecie tu nie ma!

Gość gość

wszyscy leczmy sie na SCHIZOFRENIE 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

blah blah blah o czym ...isz masz urojenia wlasnie to widze i zdiagnozowałam

Ty jesteś wulgarną prostaczką, to pewniejszy wniosek

Gość Gosc

Rozkochales, pozwoliles abym w twoich ramionach poczula sie jak w domu mimo ze nie mialam prawa sie tak czuc a ty nie miales prawa na to pozwolic bo od poczatku wiedziales ze nigdy ze mna nie bedziesz na stale, ja tez wiedzialam ze to zakazana znajomosc ze krzywdze siebie i innych a jednak stalo sie, gdy sie zorientowalam wystarszylam sie tego uczucia ale bylo za pozno mimo ze wtedy z toba zerwalam a pozniej blagalam o mozliwosc powrotu, gdyby nie los to nigdy wiecej nie spotkalibysmy sie, ale on chcial inaczej, mielismy wrocic do siebie ale wtedy tez ten los zadecydowal za nas.... minelo 2 lata .... nie ma dnia zebym o Tobie nie myslala Adam, ale umiem normalnie zyc z tymi myslami juz teraz.... jednak tesknota nigdy nie minie..... myslalam ze cie spotkam znowu i w glebi bardzo tego chcialam, jednak los znowu chcial inaczej, chcial mnie chronic.... juz po dziekowalam mu ze to sie nie stalo i ze spokoj w moim zyciu nie zostal zburzony jak domek z kart.... jednak juz wiem ze ten slepy los bedzie dawal kolejna szanse .... co sie wydarzy to wie tylko on..... los

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Bo jesteś piękny Wojtuś.:-) temat nie mój

Gość gosc
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Zawsze Bardzo Cię kochalam, ale Ty wciąż szukasz tej swojej gwiazdki na niebie. Ja jestem zbyt zwyczajna.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Zawsze Bardzo Cię kochalam, ale Ty wciąż szukasz tej swojej gwiazdki na niebie. Ja jestem zbyt zwyczajna.

Nieudolny podszyw. Ona zwyczajna??? Żałosny jesteś z tym wyszukiwaniem jej epitetów, jest wyjątkowa i lepszą od ciebie, zawsze byłbyś JEJ mężem a nie ona twoja żoną, jesteś zbyt zakompleksiony by temu podołać. Daruj sobie te teksty, bo i tak wszyscy wiedzą o kogo chodzi.

Gość XXX

Ewa ❤️ :classic_smile:

Gość nice
22 godziny temu, Gość Gość napisał:

dlatego wybierasz słabe kobiety, najlepiej takie,  których nikt inny nie zechce,

Rozumiem, że masz na myśli siebie 😄