Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Pierścionek, pomocy!

Polecane posty

Gość Gość

Jestem opuchnieta w 7 mc i probowalam dzisiaj zdjac pierscionki z palca. 2 zeszły z lewej reki calkiem sprawnie przy pomocy mydla. A z prawej za cholere nie chce zejsc. Panikuje nie wiem co mam robic, nic nie pomaga, mydło, olej, nitka, folia wszystko juz wyprobowałam a palec spochl jeszcze bardziej i juz chyba dzisiaj ani drgnie. Co mam zrobic? Gdzie mam sie zglosic po pomoc jesli nadal nie bede mogla go sciagnac? Czy jubiler jest w stanie go przeciaz na palcu? Blagam pomozcie bo wariuje.

Gość Kewin

To zemsta diabła za to, że zdradzałaś małżonka będąc w trzecim miesiącu.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Kewin napisał:

To zemsta diabła za to, że zdradzałaś małżonka będąc w trzecim miesiącu.

Daj sobie na wstrzymanie z takimi komentarzami. Sama chyba zdradzasz meza przy kazdej okazji do rozchylenia nog.

Gość Gość

Bardzo dużo pij, woda wtedy schodzi z organizmu. W ostateczności niestety jubiler Ci to przetnie. Moja koleżanka załatwiła w ten sposób swój pierścionek zareczynowy po babci jej męża. Jak jej było wtedy przykro 😔 trzymam kciuki by u Ciebie się udało mniej brutalnie

Gość Gosc

Pij wodę, rozbierz się albo otwórz okno żeby było Ci chłodniej. 

Gość Gość

Przeczekaj, w koncu zejdzie. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Bardzo dużo pij, woda wtedy schodzi z organizmu. W ostateczności niestety jubiler Ci to przetnie. Moja koleżanka załatwiła w ten sposób swój pierścionek zareczynowy po babci jej męża. Jak jej było wtedy przykro 😔 trzymam kciuki by u Ciebie się udało mniej brutalnie.

To tez jest wlasnie moj zareczynowy i nie chcialabym zeby tak sie to skonczylo ale juz nie wiem co robic. Teraz palec wyglada jak bania i skorzystam z tych rad i jutro postaram sie ponowic proby. Jak nie da rady to chyba odwiedze jednak jubilera skoro on moglby go usunac. Wole stracic pierscionek niz palec. ☹

Gość StoPeran
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Wole stracic pierscionek niz palec.

Mądrość kobiety. Równoznacznym przełożeniem jest "wolę stracić męża niż palec". Współczuję mężowi. Został uwikłany po wsze czasy. Nie wyjdzie z tego związku bez długów.

Gość Klaudyna
1 minutę temu, Gość StoPeran napisał:

Mądrość kobiety. Równoznacznym przełożeniem jest "wolę stracić męża niż palec". Współczuję mężowi. Został uwikłany po wsze czasy. Nie wyjdzie z tego związku bez długów.

To chyba akurat normalne że zdrowie jest ważniejsze od przedmiotu? Poza tym jubuler może potem zalutować pierścionek, nie będzie śladu że było coś z nim robione

Gość Gość
10 minut temu, Gość StoPeran napisał:

Co ma piernik do wiatraka. Podczas porodu palec jeszcze bardziej sie powiekszy i co wtedy? Zalezy mi na pierscionku ale bardziej na palcu. Jesli mojemu narzeczonemu zalezy na mnie to nie bedzie mial problemu z tym ze pierscionek zostanie zniszczony bo od razu oddam go do naprawy i po porodzi znowu zaloze. Z reszta podobno podczas porodu nie mozna miec bizuterii wiec jak mam sie go pozbyc skoro normalnie nie moge go sciagnac?

Gość Gość
11 minut temu, Gość Klaudyna napisał:

To chyba akurat normalne że zdrowie jest ważniejsze od przedmiotu? Poza tym jubuler może potem zalutować pierścionek, nie będzie śladu że było coś z nim robione

Dziękuje.

Gość Tom

Tak samo jak się puścisz po 10 latach i nie będzie śladu, to partner jak kocha to wybaczy. Chroń mnie Panie Boże przed Lampiarami!

Gość Hiena
6 minut temu, Gość Tom napisał:

Tak samo jak się puścisz po 10 latach i nie będzie śladu, to partner jak kocha to wybaczy. Chroń mnie Panie Boże przed Lampiarami!

Masakra zwykły pierscionek porównywac do zdrady. Masz cos z głową.:)

Gość Tom
3 minuty temu, Gość Hiena napisał:

Masz cos z głową.:)

Bo Wy niewierzące! To jaki sens ożenić się z Wami, które tak twierdzicie, po co sobie nerwy strzępić?

Małżeństwo nie potrzebne, "zwykłe pierścionki" nie potrzebne i ciąża też nie potrzebna bo palec puchnie.

To teraz spójrz w lustro, czy twoja głowa jest na właściwym miejscu.

Gość Zapałka
26 minut temu, Gość Tom napisał:

Bo Wy niewierzące! To jaki sens ożenić się z Wami, które tak twierdzicie, po co sobie nerwy strzępić?

Małżeństwo nie potrzebne, "zwykłe pierścionki" nie potrzebne i ciąża też nie potrzebna bo palec puchnie.

To teraz spójrz w lustro, czy twoja głowa jest na właściwym miejscu.

Idz do egzorcysty skoro taka wierzaca jestes bo definitywnie jestes opetana. Przy porodzie nie wolno miec nawet obrączki. Wiec co w tym dziwnego ze dziewczyna martwi sie ze nie moze sciagnac pierscionka? Stuknij sie w łepetyne