Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory

Serio pytanie, co byście wybrali, 1 milion złotych czy prawdziwą miłość do śmierci?

Polecane posty

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Prawdziwa miłość nie ulega dewaluacji,  pomoże przetrwać wszystko, kasa nie zapewni miłości a bez niej wsxystko staje się namiastką.

Bardzo mądra wypowiedź . Popieram.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Iwaiv napisał:

Dokładnie, mam podobne doświadczenia. 

Milion i święty spokój. 

Flirtować i romansować mogę nawet lepiej z milionem na koncie niż bez 😉

Zgadzam sie. A faceci w tych czasach są beznadziejni

Gość Kaja

Zdecydowanie wolę Milion😁😁

Gość ...
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak widzisz kobietom masowo spadają klapki z oczu. Prawidłowo. Prawdziwa miłość najczęściej trwa 5 albo 10 w porywach lat a kasę można zainwestować i żyć jak człowiek. Pora dorosnąć? 

Prawdziwa miłość ze strony kobiet, o ile faktycznie istnieje, może i trwa 5 lat, ale mężczyźni potrafią kochać do końca życia.

Gość ...
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Zgadzam sie. A faceci w tych czasach są beznadziejni

Takich sobie wybieracie.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ... napisał:

Prawdziwa miłość ze strony kobiet, o ile faktycznie istnieje, może i trwa 5 lat, ale mężczyźni potrafią kochać do końca życia.

Jak skończysz więcej latek i zakisisz ogora w końcu to zmienisz swoją wizję z baśni Disneya młody człowieku bo póki co żyjesz fatamorgana. 

Gość ...
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak skończysz więcej latek i zakisisz ogora w końcu to zmienisz swoją wizję z baśni Disneya młody człowieku bo póki co żyjesz fatamorgana. 

To nie wizja z baśni, tylko rzeczywistość. Wiem, że w dzisiejszych czasach, charakteryzujących się upadkiem moralności i obyczajów to, co normalne jest dziwne, ale naprawdę tacy ludzie istnieją, czego jestem przykładem.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość ... napisał:

To nie wizja z baśni, tylko rzeczywistość. Wiem, że w dzisiejszych czasach, charakteryzujących się upadkiem moralności i obyczajów to, co normalne jest dziwne, ale naprawdę tacy ludzie istnieją, czego jestem przykładem.

Jako 20 latek masz prawo to idealizowania rzeczywistości. Pa

Gość ...
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jako 20 latek masz prawo to idealizowania rzeczywistości. Pa

Za 10 lat będę takim samym człowiekiem. Wciąż będę potrafił kochać szczerze i na zawsze.

Gość gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

I ty się odważałaś komukolwiek zarzucać z tego chorego łba lecenie na władzę. Ty pustaku lecący na hajs. Gdybyś nie wyglądała jak Yeti to korzystałabyś z tego jak ostatnie ścierwo i miałabyś przebieg większy od Messaliny. Mentalność prostytutki.

Gość gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

I ty się odważałaś komukolwiek zarzucać z tego chorego łba lecenie na władzę. Ty pustaku lecący na hajs. Gdybyś nie wyglądała jak Yeti to korzystałabyś z urody jak ostatnie ścierwo i miałabyś przebieg większy od Messaliny. Mentalność prostytutki

Gość Fanny Hill
Przed chwilą, Gość gość napisał:

I ty się odważałaś komukolwiek zarzucać z tego chorego łba lecenie na władzę. Ty pustaku lecący na hajs. Gdybyś nie wyglądała jak Yeti to korzystałabyś z urody jak ostatnie ścierwo i miałabyś przebieg większy od Messaliny. Mentalność prostytutki

Siuga oł dadi dadi. Hipokryzja wyłazi ci peezda. Miało cie nie być a tymczasem wciąż obdarzasz mnie swym cennym czasem.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Fanny Hill napisał:

Siuga oł dadi dadi. Hipokryzja wyłazi ci peezda. Miało cie nie być a tymczasem wciąż obdarzasz mnie swym cennym czasem.

Twój narcyzm staje się równie przysłowiowy jak twoje prostactwo i obrzydliwość. Porównujesz się do Fanny Hill 😂? Za wysokie progi na twoje klocowate nogi. Z poziomem jaki prezentujesz nawet na tirówkę się nie nadajesz. Nikt nie będzie tracił 5 dych na paszteta, gdy jest w czym wybierać. Hipokryzja wyszła z ciebie, bo co drugiej dziewczynie pyszczysz o materializmie a teraz wyszło szydło z wora. Czy tam materializm z lochy.

Gość 3pak
31 minut temu, Gość Kaja napisał:

Zdecydowanie wolę Milion😁😁

to miłości nie będziesz nigdy miała

Gość 3 2 1 i...
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Twój narcyzm staje się równie przysłowiowy jak twoje prostactwo i obrzydliwość. Porównujesz się do Fanny Hill 😂? Za wysokie progi na twoje klocowate nogi. Z poziomem jaki prezentujesz nawet na tirówkę się nie nadajesz. Nikt nie będzie tracił 5 dych na paszteta, gdy jest w czym wybierać. Hipokryzja wyszła z ciebie, bo co drugiej dziewczynie pyszczysz o materializmie a teraz wyszło szydło z wora. Czy tam materializm z lochy.

To było o tobie więc niepotrzebnie znowu się podniecasz. Ileż można się trzepac na rzekomą stalkerke i jej ofiarę we własnej osobie? Skończ bo sobie przeczysz i jesteś wiarygodna jak zeznania podatkowe pewnego prezydenta...

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

nie udawaj głupiej wieczorna locho 👋 przez kilka lat regularnie czytaliśmy szkalunki z twojej strony pod adresem twoich ofiar, że taka, śmaka, materialistka, sristka, a co ty pokazałaś? gdybyś nie miała gęby jak po przejechaniu traktorem to każdemu bogatemu byś się rozłożyła 👋 dlatego te tematy z Kowbojek zawsze cię tak rajcowały, ot co 😂 pomarzyć sobie możesz Wieczorna 😂 

Gość BrakSłów
3 minuty temu, Gość 3 2 1 i... napisał:

To było o tobie więc niepotrzebnie znowu się podniecasz. Ileż można się trzepac na rzekomą stalkerke i jej ofiarę we własnej osobie? Skończ bo sobie przeczysz i jesteś wiarygodna jak zeznania podatkowe pewnego prezydenta...

Pojmij locho że przy tobie podniecić się nie da i skończ z molestowaniem każdego swojego rozmówcy tymi obleśnymi tekstami. Masz jakąś chorobliwą fiksację na tle narządów płciowych i podniecenia. Że o pedofilskiej nie wspomnę, bo nie chce mi się tykać göwna w postaci ciebie i twojego życia. 

Do mnie się zwracasz w podpisie swojej wypowiedzi idiötkö? Ty naprawdę jesteś pusta jak dzban i to w każdym znaczeniu. Dosłownym i metaforycznym. Wyzywanie szanującego się człowieka od loch, samemu będąc rozjechanym wiadrem żebrzącym o (cytując twoje kwiatki) zakiszenie w nim ogóra to już wyżyny hipokryzji. I to jedyne wyżyny jakie są tobie dostępne. 

Nikt się nie trzepie (znowu zboczone wyrażenie, Trynkiewicz to idealny match dla ciebie) do żadnego stalkingu. Pisałaś pedofilię i prześladowałaś, więc poniesiesz konsekwencje. Wszyscy to widzieli. Szczególnie z Kowbojek więc nie rób z siebie śmiecia bardziej upapranego niż w istocie jesteś. 

Gość gość
13 minut temu, Gość 3 2 1 i... napisał:

specjalnie się do prezydenta Gańska odnosisz? a jeszcze niedawno plułaś na mnie jak jak napisałem po jego śmierci żebyś fałszywie nie udawała żałoby po tym, jak wprost go szkalowałaś na forach 🤢 wszędzie widzisz hipokryzję ścierko bo sama nią jesteś przesiąknięta. rzygam na ciebie 🤢🤢🤢 chociaż znając ciebie to dojdziesz  obleśna syfiara. tutaj moherek pisiurski  a za pieniądze byś się puszczała i pedofiilnym instynktom upuścik też nieźle na forach dajesz  🤢🤢 zgnij w pierdlu 🤢🤢

Gość gość
5 minut temu, Gość BrakSłów napisał:

Pojmij locho że przy tobie podniecić się nie da i skończ z molestowaniem każdego swojego rozmówcy tymi obleśnymi tekstami. Masz jakąś chorobliwą fiksację na tle narządów płciowych i podniecenia. Że o pedofilskiej nie wspomnę, bo nie chce mi się tykać göwna w postaci ciebie i twojego życia. 

Do mnie się zwracasz w podpisie swojej wypowiedzi idiötkö? Ty naprawdę jesteś pusta jak dzban i to w każdym znaczeniu. Dosłownym i metaforycznym. Wyzywanie szanującego się człowieka od loch, samemu będąc rozjechanym wiadrem żebrzącym o (cytując twoje kwiatki) zakiszenie w nim ogóra to już wyżyny hipokryzji. I to jedyne wyżyny jakie są tobie dostępne. 

Nikt się nie trzepie (znowu zboczone wyrażenie, Trynkiewicz to idealny match dla ciebie) do żadnego stalkingu. Pisałaś pedofilię i prześladowałaś, więc poniesiesz konsekwencje. Wszyscy to widzieli. Szczególnie z Kowbojek więc nie rób z siebie śmiecia bardziej upapranego niż w istocie jesteś. 

W punkt. 

Gość Piotrek

Oczywiście że prawdziwą miłość

😂

Gość Całuję twe czoło

W zielonym ci do twarzy. Pozostań tak na zawsze.

Gość gość
9 minut temu, Gość BrakSłów napisał:

Dobrze skwitowane wszystkie poprzednie zboczenia Wieczornej. To używanie obleśnych wyrażeń przez W. rzeczywiście już pod jakiegoś Touretta podchodzi.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Całuję twe czoło napisał:

Tobie do twarzy w pętelce. Resztę dopowiedz sobie sama. 

Gość a nie mówiłem

Faceci wolą miłość a większość kobiet  hajs, przykre

Gość gość
4 minuty temu, Gość Całuję twe czoło napisał:

Trzymaj się ... ode mnie z dala bo zwrócę. Chore zboczone babsko. Chciałabyś całować. Fe. Znikaj na zawsze. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Zdecyduj się na wersję siebie niestabilna histeryczko. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

jej najbardziej do twarzy w ekstrementach i tak skończy, zobaczycie 🙂 tak sie konczy takie zycie, to jest nieudolność policji żeby tyle czasu z nią nic nie zrobili

Gość Egzaltacja?
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zdecyduj się na wersję siebie niestabilna histeryczko. 

Już ci się wszystko w tym spaczonym baniaku miesza. Z rozmówcami włącznie. Ty się lepiej zdecyduj jak wytłumaczysz swoje pedofilskie jazdy na policji. Nara. 

Gość Egzaltacja?
1 minutę temu, Gość gość napisał:

jej najbardziej do twarzy w ekstrementach i tak skończy, zobaczycie 🙂 tak sie konczy takie zycie, to jest nieudolność policji żeby tyle czasu z nią nic nie zrobili

Trzeba to zmienić.

Gość Ssij jaja
Przed chwilą, Gość Egzaltacja? napisał:

Już ci się wszystko w tym spaczonym baniaku miesza. Z rozmówcami włącznie. Ty się lepiej zdecyduj jak wytłumaczysz swoje pedofilskie jazdy na policji. Nara. 

Wątek policyjny jest nudny i dziecinny. Znasz się na tym jak świnia na grzmocie więc tym bardziej skończ. Może teraz wersję z zomo albo milicją? Cokolwiek?