Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory

Serio pytanie, co byście wybrali, 1 milion złotych czy prawdziwą miłość do śmierci?

Polecane posty

Gość gość

ona zmarnowala kazdy swoj rok na ziemi, nazarla sie i nazanieczyszczala srodowisko i zla narobila, po co takich utrzymywać powiedzcie mi? sadzali na krzesło i był spokój, prędzej czy później dziecko skrzywdzi albo pchnie ktoras dziewczyne do samobojstwa

Gość Ssij jaja
2 minuty temu, Gość Egzaltacja? napisał:

Trzeba to zmienić.

Zapomniałaś zmienić niczka. Takie tam niedopatrzenie przez egzaltacje. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Ssij jaja napisał:

Wątek policyjny jest nudny i dziecinny. Znasz się na tym jak świnia na grzmocie więc tym bardziej skończ. Może teraz wersję z zomo albo milicją? Cokolwiek? 

Na twoje nieszczęście znam się aż za dobrze. Błędem z mojej strony było olanie tego po zgłoszeniu, ale sprawa wciąż jest, a ja już zadbam o to byś już nikogo nie skrzywdziła. Widzisz jakim jesteś oszołomem, że mimo oczywistych faktów nie dopuszczasz do siebie myśli o zgłoszeniu? Tym bardziej że to nawet nie tyle wyciekło, co nie było tajemnicą? Zobaczymy czy to prawda z tą rentą. I wieloma innymi rzeczami. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Ssij jaja napisał:

Haha niby gdzie?  Całkiem ci odbiło? Oba te posty są moje i to nie jest tajemnica. Nie patrz po sobie. Pewnie ukrywanie swoich stalkerskich i pedofilskich tekstów wymaga wiele wysiłku, no ale tu niestety nie pomogę. Oj, mania prześladowcza nieźle Ci kosi mózg. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Ssij jaja napisał:

co? 🤣🤣🤣 

Gość Amen
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Na twoje nieszczęście znam się aż za dobrze. Błędem z mojej strony było olanie tego po zgłoszeniu, ale sprawa wciąż jest, a ja już zadbam o to byś już nikogo nie skrzywdziła. Widzisz jakim jesteś oszołomem, że mimo oczywistych faktów nie dopuszczasz do siebie myśli o zgłoszeniu? Tym bardziej że to nawet nie tyle wyciekło, co nie było tajemnicą? Zobaczymy czy to prawda z tą rentą. I wieloma innymi rzeczami. 

Idę bo się boję. A ty pisz dalej ku własnej uciesze. Niech ci czepanie lekkim będzie.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Amen napisał:

Idę bo się boję. A ty pisz dalej ku własnej uciesze. Niech ci czepanie lekkim będzie.

Molestuj mnie dalej takimi tekstami niewyżyta pedofilko skrzywdzona przez otoczenie. Na pewno panom kryminalnym bardzo się to spodoba. Przy okazji podpada pod kodeks wykroczeń  a konkretnie nieobyczajność publiczną, więc można zgłosić z urzędu 😂 I muszą przyjąć. Możemy się pobawić. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Haha niby gdzie?  Całkiem ci odbiło? Oba te posty są moje i to nie jest tajemnica. Nie patrz po sobie. Pewnie ukrywanie swoich stalkerskich i pedofilskich tekstów wymaga wiele wysiłku, no ale tu niestety nie pomogę. Oj, mania prześladowcza nieźle Ci kosi mózg. 

Wieczornej już całkiem bije i wchodzi na etap sałaty słownej. Nie ma sensu wchodzić z nią w dyskusję, bo jak sama widzisz mania prześladowcza ją wykosiła do końca i szuka drugiego dna w normalnych postach. Jaka (nie)szkoda. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Amen napisał:

lochorna przy tobie NIKT nigdy nie doszedl i nie dojdzie wiec o czym ty piszesz? zejdz na ziemie i ludzi nie obrzydzaj 😂😂😂 nara 🤢

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Molestuj mnie dalej takimi tekstami niewyżyta pedofilko skrzywdzona przez otoczenie. Na pewno panom kryminalnym bardzo się to spodoba. Przy okazji podpada pod kodeks wykroczeń  a konkretnie nieobyczajność publiczną, więc można zgłosić z urzędu 😂 I muszą przyjąć. Możemy się pobawić. 

zgłaszajcie śmiecia, jak miesiącami nie reagują to dzwońcie aż się zajmią, dajcie spokój, za długo to trwa

Gość gość

ma rację ten facet co pisze epitety na wieczorną, tego śmiecia trzymają się wszystkie żałosne cechy. i  jakaś niewyżyta, i jakieś pedofilskie akcenty, i molestowanie, i chore teksty, i przesladowanie, i materializm, i jaranie kałem, jajami, całym syfem, w realu pewnie jak mysz pod miotłą a tutaj prostaczka daje upust zjëbaniu i kompleksom...

Gość gość

Szok.Takie było wychwalanie Kinu Riwsów, oburzenia na Elony Maski, pochwała biedoty,  a jak przyszło co do czego to wyszedł materialistyczny pustak i kolejne potwierdzenie hipokryzji i zakłamania. A fuj. 

Gość Beka w uj

Ja pier/dole, znowu ta zje/bana maniaczka wieczornej, zniszczyła cały temat. Przecież ty jesteś gorzej jeb/nięta od niej w tym pier/doleniu ciągle tych samych elaboratów na jej temat, aż do znudzenia. To już ostra fiksacja. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Beka w uj napisał:

Ja pier/dole, znowu ta zje/bana maniaczka wieczornej, zniszczyła cały temat. Przecież ty jesteś gorzej jeb/nięta od niej w tym pier/doleniu ciągle tych samych elaboratów na jej temat, aż do znudzenia. To już ostra fiksacja. 

No elo Wieczi....W las poszły nauki antysystemowca. Widać jak go szanujesz skoro marzysz nocami o jakichś przeciwieństwach i grubej kasie pusta spaczona babo. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Beka w uj napisał:

ale wiesz że widać że to ty 🤣? i nie zwalaj wszystkich nieprzychylnych tobie postów na jedną osobę 🤣🤣🤣 to jest dopiero bekaaa

Gość Beka w uj

Po łóżkiem tez już widzisz "wieczi"  paranoiczko, chora na łeb bardziej od tej, którą prześladujesz? 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Beka w uj napisał:

Po łóżkiem tez już widzisz "wieczi"  paranoiczko, chora na łeb bardziej od tej, którą prześladujesz? 

Nie dyskutujesz z jedną osobą. I nie obrażaj ludzi na wątku, bo nikt tu bardziej chory od babsztyla prześladującego ludzi czy piszącego zboczone i chore treści nie jest. 

Gość psycholki siuuuu

tylko psychiczne siedzą tu po nocy zamiast spać

Gość gość

Nie dyskutujesz z jedną osobą. I nie obrażaj ludzi na wątku, bo nikt tu bardziej chory od babsztyla prześladującego ludzi czy piszącego zboczone i chore treści nie jest. 

weź się nie tłumacz wariatowi...serio wierzysz że nagle w środku nocy wpadłby tu jakiś obrońca wieczornej 🤣? gdzie wcześniej było nas cały czas 3 czy 3 osoby na temacie i nagle o 2 w nocy by ktoś przyszedł🤣? to są manipulacje tej stalkerki, ona pisze jako ktoś inny, nie odpisuj jej nawet 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Beka w uj napisał:

Wieczorna już raz dzisiaj próbowałaś taktyki odwracania sytuacji i udawania kogoś innego. Wtedy nie wyszło. Teraz też nie. Weź leki i śpij.

Gość gość

weź się nie tłumacz wariatowi...serio wierzysz że nagle w środku nocy wpadłby tu jakiś obrońca wieczornej 🤣? gdzie wcześniej było nas cały czas 3 czy 3 osoby na temacie i nagle o 2 w nocy by ktoś przyszedł🤣? to są manipulacje tej stalkerki, ona pisze jako ktoś inny, nie odpisuj jej nawet 

Mam za dużą wiarę w ludzi, bo nie przyszło mi to do głowy, ale chyba masz rację. Dobrej nocy.

Gość Beka w uj

Co nie wejdę na temat, to ta kre/tyna wali monologi o wieczornej.

Może i ona jest do bólu prostacka i wulgarna, ale ty już jestes ostro je/bnięta i 100 razy wkur/wiająca od niej, a z tą "pedofilią" to już chyba odleciałaś na jakimś haju, skoro myślisz, że jakieś wyzwiska na forum podpadają pod "pedofilskie treści". BOŻE co za kret/ynka HAHAHAHAHA!!!!! 😄 Za każdym razem mam ostrą bekę gdy czytam twoje "zarzuty" w stronę wieczornej, jeszcze powiedz że ty tak na powaznie.... Idąc tym tokiem myslenia to trzeba było zamknać pół forum 😄 Babska to jednak mają ujemne IQ.

Gość Beka w uj
4 minuty temu, Gość gość napisał:

weź się nie tłumacz wariatowi...serio wierzysz że nagle w środku nocy wpadłby tu jakiś obrońca wieczornej 🤣

Dla kogo środek nocy dla tego środek nocy. Nie dla mnie.

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

No elo Wieczi....W las poszły nauki antysystemowca. Widać jak go szanujesz skoro marzysz nocami o jakichś przeciwieństwach i grubej kasie pusta spaczona babo. 

Zajaśniała na horyzoncie mamona i wszystkie gadki o antysystemowej rodzinie dumnej z biedy , zgniłych elitach (gdzie macie te śmieszne screeny z tym wszystkim?) i zajebiaszczości Keanu Reevesa poszły się jébać. Gdyby miała warunki i hajs, to byłoby to jej celem życia. Stąd ta jej niezdrowa fascynacja ładnymi kobietami i starszymi facetami z kasą przy jednoczesnej totalnej nienawiści do jednych i drugich. Widać jak na dłoni mechanizm projekcji. Wszystko co zarzucała innym wykazuje sama. Wszystko. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Beka w uj napisał:

Może i ona jest do bólu prostacka i wulgarna, ale ty już jestes ostro je/bnięta i 100 razy wkur/wiająca od niej, a z tą "pedofilią" to już chyba odleciałaś na jakimś haju, skoro myślisz, że jakieś wyzwiska na forum podpadają pod "pedofilskie treści". BOŻE co za kret/ynka HAHAHAHAHA!!!!! 😄 Za każdym razem mam ostrą bekę gdy czytam twoje "zarzuty" w stronę wieczornej, jeszcze powiedz że ty tak na powaznie.... Idąc tym tokiem myslenia to trzeba było zamknać pół forum 😄 Babska to jednak mają ujemne IQ.

Ty ciężki idiöto. To były szczegółowe opisy pedofilskich aktów które trafiły z racji jednej z użytkowniczek Kowbojek i Kafe na policję. Screeny były też tutaj. Ciesz się że przegapiłeś. Göwno wiesz na temat sprawy ale się wypowiadasz. Mylisz mnie z jakimiś pięcioma innymi osobami które też tutaj o niej piszą, więc przestań ...ić. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Beka w uj napisał:

to se zobacz screeny tych wypowiedzi.  to nie były tylko wyzwiska tylko coś wiele gorszego 🤢 zreszta kogo oszukujesz wieczorna?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Beka w uj napisał:

Ale kto tu kogo prześladuje, pytam się??? 😄 Przecież to ta maniaczka wieczornej usilnie łazi za nią od kiedy usunięto kowbojki i rozpieprza każdy temat elaboratami o niej (powtarzając do zarzygania to samo) czyli prawie od roku bodajże (?) tylko dlatego, ze kilka lat temu wieczorna kogoś wyzwała czy tam śmiała się z choroby (nooo 2 lata w pierdlu za to gwarantowane 😎 ) To jest kur.wa normalne??? 

Ale ja nie jestem jej maniakiem tylko piszę jak było. Mylisz osoby. Masz jakąś obsesję na tle tej całej "maniaczki" dorównującą obsesji Wieczornej na tle tych kilku dziewczyn. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Beka w uj napisał:

Ale kto tu kogo prześladuje, pytam się??? 😄 Przecież to ta maniaczka wieczornej usilnie łazi za nią od kiedy usunięto kowbojki i rozpieprza każdy temat elaboratami o niej (powtarzając do zarzygania to samo) czyli prawie od roku bodajże (?) tylko dlatego, ze kilka lat temu wieczorna kogoś wyzwała czy tam śmiała się z choroby (nooo 2 lata w pierdlu za to gwarantowane 😎 ) To jest kur.wa normalne??? 

Ona podżegała ludzi do samobójstwa durniu. Fabrykowała czyjąś twarz na ogłoszeniach z prostytutkami, pisała chore pedofilskie opisy, życzyła gwałtów i groziła. Tu nie chodzi o wyzwiska, bo jakby się za to siedziało, to też byś siedział za tą wypowiedź choćby. Nie ośmieszaj się. Zapoznaj się z sytuacją zanim zaczniesz szczekać. Niby facet, a głupek.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Beka w uj napisał:

wejdź sobie na profile RealBunny czy Broken i tam zobaczysz, jak twoja ukochana wieczorna którą w ciemno bronisz (widziałeś tą pedofilię człowieku? pół kowbojek rzygało jak to pisała) za nimi chodzi i pisze wyzwiska z pogróżkami na przemian. nie odwrotnie. 

Gość Beka w uj
7 minut temu, Gość gość napisał:

Ty ciężki idiöto. To były szczegółowe opisy pedofilskich aktów które trafiły z racji jednej z użytkowniczek Kowbojek i Kafe na policję. Screeny były też tutaj. Ciesz się że przegapiłeś. Göwno wiesz na temat sprawy ale się wypowiadasz. Mylisz mnie z jakimiś pięcioma innymi osobami które też tutaj o niej piszą, więc przestań ...ić. 

Taaa na srycję, nie na policję. Przecież coś takiego nawet nie jest karalne, więc skończ się ośmieszać i walić takie smuty. Tez mogę napisac, ze roochał cię stary w dzieciństwie bananem i co z tego?  Myślisz, ze ktokolwiek przejmie się takimi tekstami, których w sieci sa tysiące? 😄 Przeciez nawet jeżeli ktoś by zgłosił jakiś "pedo/filski" dis to zostałby wręcz wyśmiany na komendzie . 1000 razy gorsze akcje na kafe urządzano niektórym użytkownikom.  A i albo spotkali się z wyśmianiem przez policję  lub z umorzeniem.