Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałgorzataS

Co sądzicie o Foreverslim

Polecane posty

Gość MałgorzataS

Co sądzicie o środku wspomagającym odchudzanie, takim jak konkretnie Foreverslim?

Gość Aneta

Moim zdaniem obecnie to najlepszy (najskuteczniejszy i do tego legalny) środek wspomagający odchudzanie jaki możesz kupić.Ja w każdym razie jestem bardzo zadowolona z uzyskanego efektu.

Gość Oleńka

Mi się udało,straciłam na Foreverslimie 13 kg .Co dla wielu odchudzających się ważne kilogramy nie wróciły efektu jo-jo nie było i nie ma.

Gość Katarzyna

Moim zdaniem Foreverslim to jeden z najskuteczniejszych środków wspomagających odchudzanie jakie są dostępne w Polsce, taka jest przynajmniej moja opinia w tym zakresie po tym jak udało mi się schudnąć 12 kg

Gość Iwona

Moim zdaniem nie ma obecnie lepszego środka wspomagającego odchudzanie jak Foreverslim

Gość Danka

Jak dla mnie to jeden z najlepszych o ile nie najlepszy środek wspomagający odchudzanie jaki jest dostępny na polskim rynku... Ponadto uważam, że duże znaczenie ma tu też fakt, że jest on w całości oparty na naturalnych składnikach...

Gość Gosc

Sadzimy ze jestes poyebana spamerka, ktora ...i sama ze soba. Wypad stad!

Gość Sabina

Ja stosowałam i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam W końcu udało mi się faktycznie pozbyc nadwagi

Gość Evita

Ja również się zgodzę z tym, ze jest to jeden z najlepszych środków, oczywiście w zakresie wspomagania odchudzania, jakie są dostępne w Polsce. Ja kupowałam na stronie http://promoslim.pl i dodatkowo skorzystałam z nadarzającej się okazji, bo była promocja cenowa

Gość Małgorzata39

W moim przypadku po 3 miesiącach stosowania Foreverslim waga sapdła o 11 kilogramów. Dla mnie to i tak dużo, choć przyznam się po cichu, ze liczyłam na spadek wielkości 14 kilogramów. Ale i tak nie jest źle.

Gość Sabrina

Mi Foreverslim bardzo pomógł w walce z nadwagą, w miesiąc można stracić nawet 5kilo, także polecam z całego serca!