Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotek132

Beta hCG16 dni po stosunku

Polecane posty

Dzień dobry,

Czy test beta hCG 16 dni po stosunku mogę uznać za wiarygodny?  Wynik to 0,45 mIU/ml. Czy oznacza on brak ciąży? Przez te nwrwy nie myślę logicznie 😞

Normy z laboratorium:

Wartości referencyjne

B-HCG0,45 mIU/ml0 - 0,6 Kobiety nieciężarne < 40 lat 0 - 3,1 Kobiety nieciężarne > 40 lat 0,1 - 11,6 Kobiety po menopauzie Ciąża: 0,2 - 1 tyg.: 5 - 50 1 - 2 tyg.: 50 - 500 2 - 3 tyg.: 100 - 5 000 3 - 4 tyg.: 500 - 10 000 4 - 5 tyg.: 1 000 - 50 000 5 - 6 tyg.: 10 000 - 100 000 6 - 8 tyg.: 15 000 - 200 000 8 - 12 tyg.: 10 000 - 100 000

Pozdrawiam serdecznie

Wczoraj dostalam jakiegos plaminia(15 dni po stosunku) byly to nitki brązowe, a dziś lekki brazowy śluz... czy mozliwe,że to dopiero inplantacja? ( rozpoczął się dziś 17dzień od stosunku) beta dziś 0,45 mIU/ml.

Gość gosciowka

nie ma ciazy. Pewnie okres sie rozkreca. 

Czyli beta po tylu dniach jest na 100% wiarygodna? Właśnie na okres mi to chyba nie bardzo posuje bo poprzedni mialam od 17.03 cztery dni(półtorej dnia po stosunku więc organizm mógł się nie zoorientować) ... wiec chyba za szybko... chociaż mam ostatnio bardzo dziwnie...  dlatego boje się,że może to implantacja... chociaż nie wiem czy to możliwe po takim czasie...?

Piersi mnie nie bola przy do tyku tylko tak od czasu do czasu same zabolą ,ale to moze moja psychika..

Bardzo proszę o odpowiedz czy beta jest już wiarygodna? I do ilu dni po stosunku wystepuję krwawienie inplantacyjne?

Pozdrawiam serdecznie

Gość Fgf

Krwawienie implantacyjne moze wogole niewystapic. W ani jednej ani drugiej ciąży niemialam. Wiarygodna beta jest w dniu spodziewanej miesiączki. Może nastapic opóźniona owulacja a plemniki mogą przeżyć Tez sporo 

Tak naprawdę miesiączki mam tak nieregularne, że nie wiem kiedy się jej spodziewać... ostatnio była 3-6luty i 21-24luty potem 17-22marca. Stosunek w nocy z 15/16.03... Z prezerwatywą niby i raczej nic się nie wydarzyło, ale 100% nigdy nie ma... a teraz mam dziwne alcje te plamienie... poprzedzone bólami jajników i jakieś kłócie w piersiach co jakis czas...

Ile dni od stosunku beta hcg będzie w takim razie wiarygodna?

I czy może ktoś wie skąd to 0,45 mIU/ml. skoro nie ma ciąży.. powinno być chyba 0?

Gość Gość

Jezu, znowu ty? Patrząc po twoich innych tematach można dojść do wniosku, że ześwirowałaś? 😂😂😂 NIE JESTEŚ W CIĄŻY I PRZESTAŃ SIĘ DOSZUKIWAĆ U SIEBIE OBJAWÓW. 

Gość Gość

I psychicznie chyba nie jesteś gotowa na współżycie, co miesiąc będziesz takiej psychozy dostawać? Testy ci wyszły negatywne, beta wskazuje na brak ciąży, czego jeszcze więcej chcesz? 

Mam nadzieję,że masz rację...

W sumie potrzebuje by ktoś mnie na ziemię sprowadził bo świruję masz rację 😜

A stresuje się bo z chłopakiem się rozstalismy... chyba już definitywnie więc na dziecko chyba to nie jest najlepszy moment.. dlatego tak pytam ciągle o to wszystko...