Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olaaa

Nudności .

Polecane posty

Czesc. Mam takie pytanko . Jestem w 9 tyg ciąży. Od 5 tc miałam nudności a teraz od kilku dni ich nie mam . Martwię sie bo czytałam kilka artykułów na Internecie ze jak plod obumiera to 2 tyg wcześniej nudności ustają . Ratuuunku .. Strasznie sie martwię😞😞 Czy jest możliwe żeby było wszystko w porządku a nudności tak szybko ustały?

Gość Gość

Idź do lekarza. 

Gość Gosc

Pogotowie! Pogotowie! Czy jest tu jakis lekarz?

Czy ty kolego /koleżanko myślisz ze to sa żarty ? Gdybym mogła od razy to bym poszła . Wizytę mam za 2 dni.. A popytać dla spokoju chyba można co ?

Gość gosc

to chyba Ty stoisz sobie żarty autorko, myślisz że ktoś tu jest wróżką? wiadomo, że możliwe że jest w porządku ale i możliwe, że nie jest, to ze ktoś miał tak czy siak nie oznacza, że będzie tak samo u Ciebie 

Gościu pierwszy raz pisze na jakim kolwiek forum . Chce chociaż poczytac czy ktoś mógł by mieć cos takiego a ty widocznie jesteś nie do konca ogarniętym czlowiekiem jeżeli sie srasz do kobiety w ciąży która sie martwi ..  Każdy ma prawo cos napisac I sie popytac. A ty nie masz prawa reagować w ten sposób. Jeżeli nie masz nic mądrego do napisania to lepiej wg sie nie udzielac . pozdrawiam.

Niee.. ja w ogóle nie miałam nudności. Jestem w 6 miesiacu i żadnych oznak oprócz brzuszka