Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beti

Dlaczego niektórzy faceci(także kobiety) są tacy cudowni a inni to totalne porażki?

Polecane posty

Gość beti

Przez parę lat słyszałam że ze mną jest coś nie tak ponieważ chce się kochać i rozmawiać a ten mój rozmawiał ze mną 20 minut dziennie(to był bardziej jego pouczający monolog) i kochał się także tyle czasu.Teraz mam innego mężczyznę który jest dużo starszy i brzydszy ale kochamy się godzinami i rozmawiamy długo o każdym,także moim problemie.Dlaczego tak jest że taki młody przystojniaczek jest totalną porażką a dużo starszy jest taki cudowny?Podobno piękne kobiety często także potrafią być totalnymi porażkami?Przynajmniej On tak twierdzi.Jedyna jego wada to to że zajmuje się taoizmem i tantrą(nie rozumiem tego zbytnio) i nie wiem jak go z tego wyleczyć bo moja rodzina może tego nie zaakceptować?

Gość beti

Chciałam z kimś pogadać a nie zajmować się fakaliami

Gość ech

A dlaczego olewacie tych cudownych, a kochacie porażki?

Gość Miecz Słońca

Rzuć go. Ten taoizm to sekciarstwo i fałszywa religia. Gość pewnie zgrywa takiego wspaniałego bo chcę cię w to wciągnąć, a potem nie będzie odwrotu. Znajdź sobie właściwego faceta który naprawdę będzie o ciebie dbał i cię szanował. Najlepiej muzułmanina. Ja parę lat temu przeszedłem na Islam i nie żałuje. W Islamie mężczyzna musi podążać za nauczaniem Proroka i iść za jego przykładem. Każdy muzułmanin szanuje kobiety czego nie można powiedzieć o przedstawicielach innych religii. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Miecz Słońca napisał:

Rzuć go. Ten taoizm to sekciarstwo i fałszywa religia. Gość pewnie zgrywa takiego wspaniałego bo chcę cię w to wciągnąć, a potem nie będzie odwrotu. Znajdź sobie właściwego faceta który naprawdę będzie o ciebie dbał i cię szanował. Najlepiej muzułmanina. Ja parę lat temu przeszedłem na Islam i nie żałuje. W Islamie mężczyzna musi podążać za nauczaniem Proroka i iść za jego przykładem. Każdy muzułmanin szanuje kobiety czego nie można powiedzieć o przedstawicielach innych religii. 

Lol

Gość beti
3 godziny temu, Gość Miecz Słońca napisał:

Z tego co się obecnie zorientowałam to faceci od taoizmu i tantry potrafią się najlepiej kochać więc coś się zaczynam zastanawiać czy powinnam go z tego leczyć.Może bardziej powinnam leczyć moją rodzinę ze skrajnego katolicyzmu.U nich to chyba nikt się nie kocha tylko udają że wszystko jest w porządku.Może katolicyzm to jest fałszywa religia?

Muzułmanina wzięła bym na samym końcu.Oni nie pracują nad sobą tylko sami chcą pouczać.Do tego są jeszcze zboczeni ponieważ kobiety u nich muszą się całe zakrywać.Pewnie dlatego bo jak na zboczeńców przystało podnieca ich każdy kawałek skóry.Do tego jeszcze Koran dopuszcza bicie kobiet oraz nie ma równouprawnienia na którym opiera się taoizm i tantra